Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thermaltake Level 10 M Siyah Gaming Mouse


Nessaftw

Öne çıkan mesajlar



Yeni mouse aldığım için birkaç aydır kullandığım Tt Level 10M'i satışa koyuyorum.

http://i.imgur.com/olmK8QU.jpg

http://i.imgur.com/bJSVqxE.jpg http://i.imgur.com/QdMEH8T.jpg


Mouse: Thermaltake Level 10 M Siyah Gaming Mouse Fatura Tarihi: 24/04/2013*Sanalmarketim Faturalı ve Garantili* => Fiyat: 200 TL


http://i.imgur.com/M8nW11t.jpg http://i.imgur.com/kyL9Vl1.png


* Ürün Sanalmarketim'den satın alınmıştır, herhangi bir deformasyon ya da sorun söz konusu değildir.
* Ürün faturası ve kutusu özenle muhafaza edilmiştir; sıfır üründen farksızdır.
* Ürünün garantisi yukarıda belirtilen süreçlerde devam etmektedir.


Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo alıcı ödemeli şekilde havale/eft sonrası gönderilir. Anlaşmalı kargo seçeneği sayesinde 10desiye kadar ürünlerin kargo masrafı Türkiye'nin her yerine 6TL'dir.


20.000 TL üzerinde sorunsuz ve tam memnuniyet sağlamış satış geçmişimi buradan kontrol edebilirsiniz => http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=620053

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce guzel soylemis.

Daha once kullandigim mouse rat 9 idi, bununda ayarlanabilir olmasi almamda epey etkili oldu. Aci ayarlama ozelligi herkes gibi rat 9 da olmasini istedigim birseydi TT Bmw ile bu tasarimi hazirlarken bunu es gecmemis. Eger eliniz uzun mouselar icin uygunsa cok rahat bir kullanim sagliyor.

Farkli bir dizayna sahip. El yapima cok uygun olmasi sebebiyle de gayet memnunum lakin yeni urunler denemeyi sevdigimden Razer Ouroboros alacagim icin satiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
MeSh said:

ouroboros alan arkadaşa sesleniyorum.

mouse'dan memnun musun? ben de aldım 1-2 ay önce. Fakat senin mouse hakkındaki objektif yorumunu alabilir miyim?


Gayet memnunum, normalde Razer mouseları sevmem ama bu defa olmuş. Yarattıkları mouse Rat 9 ve Level 10M birleşimi gibi adeta.

Bu mouseların hep bir eksik yanı ama kendi içlerinde de hep bir büyük artıları vardı. Rahatlık olarak rat 9 / rat 7 harika olmasına rağmen kısa boyu ve istenen ölçüde boyunun ayarlanamaması benim için hep bir eksiydi. Level 10M ise üst yüzeyin sol ve sağ yöne açıyla ayarlanabilmesi gibi bir yenilik getirirken ince olması biraz sıkıntılıydı benim için. Uzun olması ve yüksekliğinin ayarlanabiliyor olmasıysa harikaydı.

Razer bu iki mousedaki bütün özellikleri güzelce ele alıp Ouroboros'da bizlere sunmuş. Piyasadaki bütün kaliteli mouseları kullanan biri olarak Ouroboros her anlamda en iyisidir diyebilirim rahatlıkla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soruyorum çünkü ben sıkıntı çekiyorum, software ya da hardware kaynaklı olup olmadığını çözemedim. Ben de bi sürü mouse kullandım, bu razer 3. mouse'um (sinirlenip kırıyorum arada.) son 10 yılda falan mx500 - mx700 - g7 - copperhead - lachesis - g700 ve şimdi bu ouroboros'u kullandım.. benim mouse pad ölmüş olabilir belki 4-5 yaşına girdi ama, eski mouse'u deniyorum copperhead'i mesela, bi sıkıntı yok. kaymak gibi akıyor.. ouroboros'u kullanınca eski dandik optik mouse'lar gibi takılmalar yaşıyorum. kumaş pad mi kullanmak lazım acaba nedir yani.. ikinci el lap top parası verip mouse aldık, elimizde kalmasın istiyorum. bi de nette çok olumsuz yorum görüyorum. bi olmamış sanki diyesim geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mouseların altında bulunan sensörler mouse padin rengini bile seçebiliyorlar günümüzde. Misal RAT kullanacaksan en iyi performansı Beyaz renkli (Megasoma Hybrid vs) mouse pad ile alabiliyorsun. %100 akıcılık bu segmente dahil olan mouselar için olmazsa olmaz bir nitelik. Eğer ki sensöründe sorun yoksa ki olacağını sanmam yeni neticede; mouse pad bu işin sorumlusudur diyebiliriz.

Sana tavsiyem Razer Goliathus almandan yanadır. Farklı türleri var internette materyale bakabilirsin yüksek çözünürlük fotolara zoomlayarak.

Özetleyecek olursak; Speed serisi daha sentetik ve pürüzsüz bir kumaşa sahipken, Control daha kalındır ve dolgulu kumaş kullanılır. İkisi de kauçuk kaymaz tabana sahip.

Elimde hepsinden var ama en çok beğendiğim ve tavsiye ettiğim; Razer Goliathus Fragged Control serisidir. 7/24 fps oynayan biriysen Speed değilse Control alman daha iyi olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...