dominic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kimdir acaba, google'i alt ust ettim, eksi sozluge baktim, verim alamadim. daha baska dizilerde de oynuyordu ancak hangisi en ufak bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hakikaten kim o? ilk defa goruyorum zaga da da.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 o kim yaws merak ettim şimdi uzun zamandır zaga izlemiyorumda...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 obir demet tiyatrodaki zabıtaydıda kmdi bak smdi bnde mrk ettm[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bir demet tiyatro'dan. ayrıcan en son gora'da, cem yılmaz'ın ufo resimleri toplayıp götürdüğü tip de oydu. şu filmin sonlarında, "iki goralı" esprisini yapan tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 süper yetenekli bi tiyatrocu ben de yeni tanıdım .. geçen haftalarda okan programına davet etmişti baya övgüler yağdırmıştı, "size baba diyebilir miyim" adlı dizide de oynuyo sanırım o günkü programa bülent polat mıydı adı şeyhsu işte o da katılmıştı .. o haftadan beri ikisi de skeçlerde yer alıyo semra anneyi de müthiş oynamış ahah yardı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 haaa Vampir İrfan yaa tamam tamam :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya oha ya ben zagayı senede bni kere izliorm 1 skeçte hangi adam olduunu tanıdım ama siz allah blir her hafta izliosnzdr buna ramen ceton düsmüo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 İyi de zagayı bin kere izlesen o adamın kim olduğunu çıkaramazsın eğer geçmişte başka yağtığı işleri bilmiyorsan.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 arkadaşlar o oyuncumuz Engin Günaydın'dır.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 evet Gayet yeteneklı bır oyuncu. 2 haftadır falan zaga ekıbınde yenı alındı yanı. Semra anne skeci mukemmel olmus bu arada acaip guldurdu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben zaga nın skeçlerine gülemiyorum. ps:bu arada adamın adı:Engin Günaydın imdb rules.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 05 Aralık 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bir demet tiyatroda Vampir İlhan diye hatırlıyorum ama bu semra yakıstırması koparmış gordugumde koptum.. ''Ben herşeyi bilirim yafrucum..'' :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Soulbringer, 06 Aralık 2004 16:31 tarihinde demiş ki: Bir demet tiyatroda Vampir İrfan diye hatırlıyorum ama bu semra yakıstırması koparmış gordugumde koptum.. ''Ben herşeyi bilirim yafrucum..'' :D [signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 O adam super bısı ya size baba diyebılırmıyımdede oynuo dırek kopuosun gozluklerı gorunce zate[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya abe nedır o kadın ya .Okan bayulgene katılıyorum ya kulturumuz oldu ya bu proglar yazık ya yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Okan yine bu geceki programda cok ciddi bi bicimde gerceklerı soyledı. Anlamayanlar vede algılayamayanlar devam edecektır o kadını ve o programı ızlemeye... Ayrıca zaga'daki Semra Anne rolundeki oyuncu cıddı super yapıyo acaıp koparıyo Bide Ata'yla Sinem denilen kızı yapmıslar ehueuhueh onlarada ayrı bi guldum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 uehae super ya zaga mukemmel bı prog hakkını wermek lazım bıarada cam sılıcıler wardı o baya ıyıdı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 zaga ne yaparsa yapsın bence gonlumuzde vampır ve elemanlardan daha cok yerlesecek skecler yapamıcak *!cuke cukue cukelle cukue cukue cukelle*[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oda guseldı ama cam sılıcıler birde çıplak çıplak çük elle wardı onada çok guluodum): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya tamam guzeldı onlarda ama devamlı onlarla gıdemezdı yanı arada skeclerı degıstırıyorlar bı sure sora cunku ınsanlar sıkılır devamlı aynı seyı ızlemekten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gene koparttı bu sefer de atayla sinem çok iyiydi ata'yı yapan dövdü resmen kızı ahaha[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 OKANDA OLE YAPIO SATENA NRA ARA SKEÇLERİ DEİŞTİRİYO:)(caps açık kalmış sorry) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ergin Günaydın. Bir demet Tiyatroda yıllarca Zabıta İrfan ı oynadı. Ayrıca Size Anne Diyebilirmiyim de de bi karakter canlandırmıştı.Harika oyunculuğu var. Ve yine Ayrıca Ata tiplemesi müthişti özellikle "Sinem bak uzunları yaktım bak baakk.." demesi ...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ııde farklı kişi onnar semra teyzeyle o dedıgın tıyatrocu farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar