dominic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kimdir acaba, google'i alt ust ettim, eksi sozluge baktim, verim alamadim. daha baska dizilerde de oynuyordu ancak hangisi en ufak bir fikrim yok.
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hakikaten kim o? ilk defa goruyorum zaga da da.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 o kim yaws merak ettim şimdi uzun zamandır zaga izlemiyorumda...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 obir demet tiyatrodaki zabıtaydıda kmdi bak smdi bnde mrk ettm[signature][hline]am i writing 4 nothing??
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bir demet tiyatro'dan. ayrıcan en son gora'da, cem yılmaz'ın ufo resimleri toplayıp götürdüğü tip de oydu. şu filmin sonlarında, "iki goralı" esprisini yapan tip.
jankis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 süper yetenekli bi tiyatrocu ben de yeni tanıdım .. geçen haftalarda okan programına davet etmişti baya övgüler yağdırmıştı, "size baba diyebilir miyim" adlı dizide de oynuyo sanırım o günkü programa bülent polat mıydı adı şeyhsu işte o da katılmıştı .. o haftadan beri ikisi de skeçlerde yer alıyo semra anneyi de müthiş oynamış ahah yardı[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 haaa Vampir İrfan yaa tamam tamam :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya oha ya ben zagayı senede bni kere izliorm 1 skeçte hangi adam olduunu tanıdım ama siz allah blir her hafta izliosnzdr buna ramen ceton düsmüo :)
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 İyi de zagayı bin kere izlesen o adamın kim olduğunu çıkaramazsın eğer geçmişte başka yağtığı işleri bilmiyorsan.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mantar136 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 arkadaşlar o oyuncumuz Engin Günaydın'dır.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 evet Gayet yeteneklı bır oyuncu. 2 haftadır falan zaga ekıbınde yenı alındı yanı. Semra anne skeci mukemmel olmus bu arada acaip guldurdu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben zaga nın skeçlerine gülemiyorum. ps:bu arada adamın adı:Engin Günaydın imdb rules.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 05 Aralık 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bir demet tiyatroda Vampir İlhan diye hatırlıyorum ama bu semra yakıstırması koparmış gordugumde koptum.. ''Ben herşeyi bilirim yafrucum..'' :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Soulbringer, 06 Aralık 2004 16:31 tarihinde demiş ki: Bir demet tiyatroda Vampir İrfan diye hatırlıyorum ama bu semra yakıstırması koparmış gordugumde koptum.. ''Ben herşeyi bilirim yafrucum..'' :D [signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 O adam super bısı ya size baba diyebılırmıyımdede oynuo dırek kopuosun gozluklerı gorunce zate[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya abe nedır o kadın ya .Okan bayulgene katılıyorum ya kulturumuz oldu ya bu proglar yazık ya yazık...
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Okan yine bu geceki programda cok ciddi bi bicimde gerceklerı soyledı. Anlamayanlar vede algılayamayanlar devam edecektır o kadını ve o programı ızlemeye... Ayrıca zaga'daki Semra Anne rolundeki oyuncu cıddı super yapıyo acaıp koparıyo Bide Ata'yla Sinem denilen kızı yapmıslar ehueuhueh onlarada ayrı bi guldum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 uehae super ya zaga mukemmel bı prog hakkını wermek lazım bıarada cam sılıcıler wardı o baya ıyıdı:)
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 zaga ne yaparsa yapsın bence gonlumuzde vampır ve elemanlardan daha cok yerlesecek skecler yapamıcak *!cuke cukue cukelle cukue cukue cukelle*[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oda guseldı ama cam sılıcıler birde çıplak çıplak çük elle wardı onada çok guluodum):
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya tamam guzeldı onlarda ama devamlı onlarla gıdemezdı yanı arada skeclerı degıstırıyorlar bı sure sora cunku ınsanlar sıkılır devamlı aynı seyı ızlemekten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
jankis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gene koparttı bu sefer de atayla sinem çok iyiydi ata'yı yapan dövdü resmen kızı ahaha[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 OKANDA OLE YAPIO SATENA NRA ARA SKEÇLERİ DEİŞTİRİYO:)(caps açık kalmış sorry)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ergin Günaydın. Bir demet Tiyatroda yıllarca Zabıta İrfan ı oynadı. Ayrıca Size Anne Diyebilirmiyim de de bi karakter canlandırmıştı.Harika oyunculuğu var. Ve yine Ayrıca Ata tiplemesi müthişti özellikle "Sinem bak uzunları yaktım bak baakk.." demesi ...[signature][hline]tuana...
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ııde farklı kişi onnar semra teyzeyle o dedıgın tıyatrocu farklı...
Öne çıkan mesajlar