Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zaga'da semra anne rolunu oynayan oyuncumuz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o kim yaws merak ettim şimdi uzun zamandır zaga izlemiyorumda...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı:
Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
bir demet tiyatro'dan. ayrıcan en son gora'da, cem yılmaz'ın ufo resimleri toplayıp götürdüğü tip de oydu. şu filmin sonlarında, "iki goralı" esprisini yapan tip.
Mesaj tarihi:
süper yetenekli bi tiyatrocu
ben de yeni tanıdım ..
geçen haftalarda okan programına davet etmişti baya övgüler yağdırmıştı, "size baba diyebilir miyim" adlı dizide de oynuyo sanırım
o günkü programa bülent polat mıydı adı şeyhsu işte o da katılmıştı .. o haftadan beri ikisi de skeçlerde yer alıyo

semra anneyi de müthiş oynamış ahah yardı[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
haaa Vampir İrfan yaa tamam tamam :D[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı:
Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
İyi de zagayı bin kere izlesen o adamın kim olduğunu çıkaramazsın eğer geçmişte başka yağtığı işleri bilmiyorsan.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
evet
Gayet yeteneklı bır oyuncu. 2 haftadır falan zaga ekıbınde yenı alındı yanı.
Semra anne skeci mukemmel olmus bu arada acaip guldurdu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
ben zaga nın skeçlerine gülemiyorum.
ps:bu arada adamın adı:Engin Günaydın imdb rules.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

[Bu mesaj theKingpin tarafından 05 Aralık 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bir demet tiyatroda Vampir İlhan diye hatırlıyorum ama bu semra yakıstırması koparmış gordugumde koptum..

''Ben herşeyi bilirim yafrucum..'' :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
Soulbringer, 06 Aralık 2004 16:31 tarihinde demiş ki:
Bir demet tiyatroda Vampir İrfan diye hatırlıyorum ama bu semra yakıstırması koparmış gordugumde koptum..

''Ben herşeyi bilirim yafrucum..'' :D
[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
O adam super bısı ya size baba diyebılırmıyımdede oynuo dırek kopuosun gozluklerı gorunce zate[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
Okan yine bu geceki programda cok ciddi bi bicimde gerceklerı soyledı.

Anlamayanlar vede algılayamayanlar devam edecektır o kadını ve o programı ızlemeye...

Ayrıca zaga'daki Semra Anne rolundeki oyuncu cıddı super yapıyo acaıp koparıyo

Bide Ata'yla Sinem denilen kızı yapmıslar ehueuhueh onlarada ayrı bi guldum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
zaga ne yaparsa yapsın bence gonlumuzde vampır ve elemanlardan daha cok yerlesecek skecler yapamıcak
*!cuke cukue cukelle cukue cukue cukelle*[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Ya tamam guzeldı onlarda ama devamlı onlarla gıdemezdı yanı arada skeclerı degıstırıyorlar bı sure sora cunku ınsanlar sıkılır devamlı aynı seyı ızlemekten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Ergin Günaydın.

Bir demet Tiyatroda yıllarca Zabıta İrfan ı oynadı.
Ayrıca Size Anne Diyebilirmiyim de de bi karakter canlandırmıştı.Harika oyunculuğu var.

Ve yine Ayrıca

Ata tiplemesi müthişti özellikle
"Sinem bak uzunları yaktım bak baakk.." demesi ...[signature][hline]tuana...
  • Yeni Oluştur...