Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Meraba, Annemin mimarlık ofisine tehdit ve taciz seviyesinde dadanmıs durumda bu aradaslar. basarız masarız diyip duruyolar, basmak gelip iceri kontrol etmek, denetlemek gibi hakları zaten yok onu konusmaya bile gerek yokta, savcılıktan izin almaları gerek bunun icin. savcılığa ne gösterip izin alabiliyorlar? nerden nasıl kanıt buluyorlar izin alıyorlar? nedir bu mevzular, genc bilişimciler acıklayın bakıyım. özel bir kurumun kafasına göre yaptığı bu kadar pervassız baskılara tehditlere göz yummak zorundamıyız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Savcilik izniyle olmaz abi, sulh ceza mahkemesi emir cikarmali diye biliyorum ben. Delil, guvenilir ihbar filan olmasi gerek bunun icin. Hatta: https://reporting-emea.bsa.org/r/report/add.aspx?src=tu&ln=tr-tr Korsan mi kullaniyorsunuz? Eski calisanlardan biri filan ihbar etmis olabilir bu durumda. Eger kolluk kuvvetleriyle aramaya gelirlerse yapacak bir sey yok. Fatura soracaklar gelince. Faturali saklamak bundan onemli. Internetten aldigin herseyin faturasini saklayacaksin, eposta kutusunda faturalar klasoru var benim, yillardir oraya atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yoo kullanmıyoruz, ama durmadan arayıp lisans gönderin bık bık bık, gelseler elbette kapıyı acmayız, tabiki lisans vs göndermiycezde adamlar durmadan taciz ediyo, iki günde bir arıyo mail atıyo. öle her ihbarla gelip arayabiliyoalrsa bide bununla ugrasmıyalım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kolay bir yere faturalari dizin, mahkeme emriyle gelirlerse gosterirsiniz. Yoksa yuzlerine kapatin, adreslerini spama alin. Eger tum faturalar elinizdeyse bunu yapin direk. Kibar olup konusmaya filan hic gerek yok bu eskiyalarla. Benim annem de bankadan arayan herkese niye kredi istemedigini oturup 10 dakika anlatiyor, karsilikli konusuyorlar. Ben bankadan aradiklarinda hesaplarimda ilgili birsey olup olmadigini sorup yuzlerine kapiyorum. Bunlar da ayni kafa. Ugrasmayacaksin endiselenecek birseyin yoksa. Mahkeme izniyle gelirlerse konusursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Firmalarin tacizlerine karsi hak hukuk bisey var mi ya ? Yani illaki vardir da, TR de isliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 TCK 123 bir nebze isletilebilir ama hic yapildigini sanmiyorum. Madde 123- (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 işin kötüsü microsoft birde lisanslarla ilgili yetki vermiş hukuk bürolarına durmadan faturalarınızı gönderin diye arıyorlar, birde klasör yaptım bende içine bütün lisansların faturalarını tarayıp rarladım (microsoftla alakalı olmayanları da koydum eta, crafter, adobe ürünleri etc), direk gönderiyorum maille 50 tane faturayı tekrar aramıyorlar, not : firma bilgilerini kosgeb' den birileri sızdırıyor galiba çünkü bu hukuk bürosunun aradığı firmalar hep kosgeb üyesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bilgisi olan varsa bir şey merak ediyorum bende. BSA ofisdeki laptoplara karışabiliyor mu? Kişisel faturalı olanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 benim russian institute arsivimi sildiler yasli gozlerle arkalarindan baktigimla kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar