lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 said: ABD’deki uyuşturucu çeteleriyle ilgili belgesel yayınlayan National Geographic Channel’e RTÜK'ten ceza geldi. http://haber.sol.org.tr/medya/rtuk-sinir-tanimiyor-national-geographice-de-ceza-verdi-haberi-79222 Peki buna kim ceza verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 u...cu yazarken dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 aynı atadan geldiğimiz okadar belliki şunlarla. bakışları, tripleri, hareketleri aynı insan. sırf gözlerden anlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 u....cu'ya hayır kampanyasını destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Abi gecen gun dedim ya. Bekliyodum ne zaman yasak gelecegini. Meth belgeselinde bir ana malzemeyi falan nereden alacagini soylemiyo onun disinda hersey apacik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 O belgeseller çok acayip ya. İzle öğren git sat sonra : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ahahah erkek maymuna acıdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 insan gibiler ya şu tiplere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 lazerbulbul said: said: ABD’deki uyuşturucu çeteleriyle ilgili belgesel yayınlayan National Geographic Channel’e RTÜK'ten ceza geldi. http://haber.sol.org.tr/medya/rtuk-sinir-tanimiyor-national-geographice-de-ceza-verdi-haberi-79222 Peki buna kim ceza verecek? Sex'ten sonra boy abdesti aliyor lan bunlar. Sunlar kadar olamadiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar