Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 asus 1215n inceleme: http://forum.donanimhaber.com/m_43071039/tm.htm asus: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/Eee_PC_1215N/ atom çift çekirdek islemci 1.8ghz 500gb hdd 4gb ram sol mentesesinde hafif bir gevseme var. elinle dokunupta zorlamasssan hissedilmiyor bile kenarlardaki tab ve pgup tuslarının yanındaki plastikler yok istanbul içi elden verilir. 720p filmler sıkıntısız oynatıyor yuksek kaliteli animelerde ses ve altyazı kayıyo. dusuklerde sıkıntı yok HOMM3 gibi eski oyunları açıyor. fiyat: 350tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 fiyat 350tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ulan çok iyi de para yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 2 nogger sandoviç bir de bueno veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fiyat 300tl olmustur yanında da çantasıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Selam, 1.Plastikler derken hangisi, görsellerden anlayamadım. 2.Senin cihazda da HDD ses yapıyor mu? 3.Orjinal ve mevcut işletim sistemleri nelerdir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 USB 3.0 ı varsa ben alabilirim bunu. Ne zaman aldın,garanti vs ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 cihaz ne zaman alındı faturası falan duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 garantisi yeni bitti 2 sene once yazın alınmıstı(faturaya bakmam lazım bulursam solerim) 3 usb girisi var soldaki tek usb3 diger ikisi usb2 hdd konsuunda abim ses yapmıyor diyor ben yapıyor diyorum kararsısız surda tab ın hemen solundaki 1cm lik dandik bisi varya o plastik dedigim windows7 home preminium orjinal isletim sistemi hala o kullanılıyor recovery si var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 üşenme de fotosunu koysana sunun ne cins sin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 çok güzel paptoğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 fiyat çok iyiymiş ama aklıma başka bir topic geldi AHAHAHAHAHHAHAHA BİRİ KOYSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 şunu yıkatmak 350 liradan fazla tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kalem güzelmiş bir de satış nedenini yaz ev mi alıyon arabamı satıyon, keyfe keder mi fiyatı da düşürmüsün zaten kargo kimden neyse gelişme var (kardeşim olur ondan trollüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Ali kardesin mi olm topicin sahibi ne numara donuyor burda sdsfsf. Fan gurultusu ve hdd gurultusu ne alemde simdi? Ona gore ciddi ciddi dusunebilirim almayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ya onun laptop zaten bence bir sıkıntı yok normal çalışıyor yani ufak olduğu için sesi yalıtcak yeri yok istanbula gidince dönüşte getiririrm ankaraya acil değilse bakarsın, dinlersin :) topic sahibi sen de hdd bad sector taraması yap, ss le buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Selam, Ses için Flac kaydedip dinletmedi... HDD durumu ile ilgiligi denildiği gibi SS yok... tozun kaynağı belirtilmemiş... parlak plastik yüzey polarize filtre ile çekilerek kılcal çizikler net gösterilmemiş... kaybolan plastiklerin tam ne oldukları ve ne işe yaradıkları, yokluklarının olumsuz durumu anlatılmamış... Neyse, ben almış oldum yaklaşık 1 saat önce :) Süper bir konum denkliği ile teslimat da sorunsuz oldu :P PS: HDD ses yapmıyor gibi Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 hayırlı olsun ben hacılayacaktım zaten satma bahanesiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar