Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 blizzard bir açıklama yapmadıkça hepsi sadece tahmin o tarihlerin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 nisandan önce avrupaya oyun falan gelmez
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 oldu. sen nisanda gir oyuna o zaman.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Https'de proxy kullanip kredi karti bilgilerinizi proxy ustunden gondermek akil kari bir is degil, Blizzard odeme sisteminin yiyecegini de zannetmiyorum kullansaniz bile, cat diye cikarir gercek ip'nizi. Banka bilgilerinden US bankasi olmadigini anlamalari da cok zor bir is degil tabi. Alacaginiz daha fazla ping ve prime time'i kacirmaniz da cabasi. 2-3 ay sabredip saglikli oynamak bana daha mantikli geliyor sahsen. Ne kadar erken preorder, o kadar erken dispatch bu arada. "Bekleyelim de sonra preorder ederiz" demeyin yani, hem final beta keyiniz olur zamaninda elinize gecerse.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Granis, 08 Aralık 2004 17:34 tarihinde demiş ki: Ben anlayamiyorum ne zaman bi uo cu buraya bisi yazsa hemen abarti tepki veriyosunuz...Bunun sebebi nedir?Geçende sanirim darvin sormustu bisiler gene baya bi terslemistiniz.Anlatirmisiniz lutfen. tepki uoculara degil ki? foruma gelip uzaydan gelmis biri gibi hicbisey arastirmadan thread acan herkese karsi bu tepki, bunlarda genel olarak uocu oluyorlar, her ne hikmetse..[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 uo olmasaydı daha mmorpg neymiş haberi olmazdı kimsenin . nedemek uocu ,bide csci var. ne bu sınıflandırma. adam zilyon tane mesajı okumasada aramasada adam gibi cevap verilir ,yok o uocu yok ,bu csci diye dalga geçilmez.........................[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu arada arkadaşlar bizim ingilterede bi arkadaş war eğer bu ara onunla görüşebilirsem oyun orada raflara düştüğü anda ona aldırıp direk cd-keyleri yollatma gibi bi şansımız olur tabii shipping dende kurtuluruz hemde direk dahil olabiliriz oyuna.. not: tabii bu arkadaşıda bu işi yaparken teşvik etmek gerekebilir hem şevkle yapar :)(örneğin shipping bedelinin yarısı kadarını ona ödeyebiliriz mesela...)
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Estel_Anorien, 08 Aralık 2004 13:07 tarihinde demiş ki: Ya da amerikadan gamecard alabilecek birini bileceksin... arkadaslar eTrade CENTER amerikadan dilediginiz urunleri evinize gonderiyor, ilgilenirseniz, www.etradecenter.us saygilarimla
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 oyun cdleri yok sanırım orada
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oyun cd leride var, amerikada daha ucuza bulunabileecgini bildiginizurunler varsa bildirin bakayim[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us
Öne çıkan mesajlar