Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

laiquendo

Öne çıkan mesajlar

Şimdi 1024 ADSL bağlantım var sanırım bu oyunu düzgün ve lagsız oynamama yeter gibi geliyor..

Şimdi benim bu oyunu oynamam için ne yapmam lazım.. Hepsini yazarsanız çok iyi olur.. Forumlara baktım ama pek bişey bulamadım bu konu hakkında.. Daha önce UO oynardım fakat bnda Auth key falan diyor.. Cd alınacak sanırım.. Bi el atıverin.. Delidumrul ve oynayan arkadaşlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Eh o da bi başarı tabi.. Şu anda oyunun US serverlari açık. Bir adet us oyunu elde ederek oynamaya başlayabilirsin.. Ödeme için iki şansın var.. ya proxy altından bağlanıp kredi kartıyla ödeyeceksin ( bilmiyorum nasıl yapmadım ) Ya da amerikadan gamecard alabilecek birini bileceksin...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

yav tamam uzatmayın artık sizde? topic açıldığından beri buradayım, özellikle kilitlemedim bekledim. fırçayı kaydınız yanlış topic diye, bir süre sonra adam da "tamam buldum" dedi..

siz halen birşeyler yazıyorsunuz... bırakın daha fazla mesaj atmayın da topic de aşağı insin...

kilitlemeyecem inat ettim.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

aslında Uoyla(oyunla) ilişkisi yok daha ziyade Uo oynayan Türklerin çoğunluğunun durmu yüzünden uo oyunculara antipatiyle yaklaşılıyor. Böyle bir önyargı Uo oyuncusunun gereksiz yere(daha önce cevaplanmış yani ) sorduğu bir soruyla birleşince bu tarz bir patlama yaşanıyor . Ayrıca pek çok kişinin içi gidiyor usde oynayanlara ve hala kimsenin eline eu closed beta key geçmedi hala haber yok dolayısıyla bir sinir harbi söz konusu .
Sosyal ağlarda paylaş

hatta bazen düşünüyorum, millet böyle bi konusu açılsın da dalga geçelim diye bekliyor olabilir.

ne zaman bi konu açılsa direk saldırılıyor. hadi konuyu açan/soruyu soranın yaptığı bilgisizlik/üşengeçlik olabilir, ama bu tip saldırılar ne olursa olsun saygısızlık.

uyarırsanız uyarın, ya da link verin, ya da bir şey yapın ama kimsenin biriyle dalga geçmeye ya da hakaret etmeye hakkı yok. hepimiz insanız sonuçta.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Ortamı germeye gerek yok. Tamam ben anladım olayı ve söyledim.. Bazı arkadaşlar olayları anasının karnından çıkarken öğrendiği için çok bilmişlik yapıyorlar.. ingilizcem fazla iyi değildir o yüzden offical siteden pek bişey anlayamamıştım.. Paticikle alakamı kesebilirsiniz.. Saygı, sevgi çerçevesinde bir çok insan var ama, aç köpek gibi saldıranlar ortamı bozuyor..

(açık ve net konuşurum boşuna yargılamayın)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar mesela bende betada oynadım us de eu yu bekleyecektim ama bekleyemiycem ve oyunu almak istiyorum ama bu proxy muhabbetinden bişey anlamıyorum acaba oyunu alan arkadaşlardan birisi detaylı bir şekilde yazamaz mı yani proxy diyosunuz ama benim hiç bir fikrim yok bu konu hakkında yani oyunu alan arkadaşlardan birisi biraz zaman ayırabilse şuraya yazsa ne güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

proxy olayı bence geyik çunku sonuçta kredi kartın Türkiye'ye ait bir kart olacak o zaman herkes girerdi oyuna proxy yazmak bişi değil 2 dakkalık iş... eu yu beklemek daha mantıklı bu durudma her 2 ayda bir gamecard ship edilmez uğraşılmaz o işle aslında ben de us de oynamak istiyordum ama durum boyle olunca vazgeçtim bu proxy davasını da kurcalamadım çunku oyunu alcam sonra olmıycak elimde patlıycak oyun o yuzden uğraşmayın hiç derim...
diğer meseleye gelirsek ultima online oynayan kişilere sataşanların hepsi eminim ultima online ile başladılar mmorpg yaşamlarına yani geneli desek daha doğru ve eminim hepsi o dalga geçtikleri yerlerde dalga geçtikleri kişilerle oynayarak başladılar... bu yüzden nereden geldiğinizi bilin ona göre konuşun bütün bu oyunların babası olan bir oyun için de böyle aşağılayıcı yazılar yazmayın buraya...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taskiranus, 08 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
Yani şimdi ben bi şekilde oyuna başladım diyelim her aylık üyelik ücretini ödediğimde bide gamecarda mı 30 dolar vericem.Eğer öyleyse beklerim ben eu yu napiyim bide alakasız olacak belki ama bu eu betanında us de olduğu gibi son 1-2 hafta herkese açılma ihtimali warmı acaba?

Hayır 2 aylık game card alıcan bununla giriceksın daha para wermıcem 2 ay boyunca ama sonra ne yaparsın bilmem bu arada avrupada böle 1-2 haftalık birşey yapılmıcak büyük ihtimal(Open yok :( )[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten deli oluyorum şu anda oynadığım oyunda yok l2 oynuyodum oda sarmıyor yani çıldırıcam sırf o yüzden gözümü kararttım us de oynuycam diye ama o da yaş be abi.Napalım bekliycez gerçi nasıl bekliycem 15 ine kadar bilmiyorum bide oyun çıktığında hemen elimizede geçmiyccek 1-2 hafta da ordan girince tabii .... :((((
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...