Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alerjenler için bilgi

Flam

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim 5 aylık bir oğlum var. Kendisi bir tekir.

Ben aylardır alerjik rinitten muzdaribim. Biliyorum sebebi kendisi. Başka birine evlat edindirmek istemiyorum. Olmayacak da öyle birşey. Çünkü barınakta bulduğumda çok hastaydı, gözünde akıntı vardı, kulağı yaralanmıştı. Aylardır kendim aç kaldım gerektiğinde, parayı pulu veterinere yatırdım. Hiç de pişman değilim. Şimdi maddi olarak durumumu düzelttim şükür, yaşayıp gidiyoruz. Pencerelere sineklik kaplattım filan aşağı düşmesin diye. Kimseye veremem, güvenemiyorum asla. Yine hasta olacak, yine yaralanacak diye korkudan içim titriyor. Oğlum için ölmeyi göze almış durumdayım açıkçası ama varsa benim de sağlıklı kalabileceğim bir yol, o yolu deneyebileceğim finansal imkanlara artık sahibim.

Şimdi, benim ve ev arkadaşımın astımı var. Öyle çok ileri düzeyde astım değil ama nefesimiz yine de az da olsa kesiliyor bazen. Tuvaletini balkona koydum, bir nebze de olsa azaldı rinit.

Bu alerjenler için bir aşı olduğunu öğrendim internette araştırırken. Bu aşı, astımımıza olan etkisini de azaltır mı?

Asıl soru, astım hastası olan birinin yaptırması gereken herhangi bir tedavi bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...