Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hey allam ben de bir sey oldu sandim olm, head hunter lar ile beynin utulendigi icin boyle ufak seyleri onemsiyorsun. salla gitsin ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Dur sen dur, koklerini kurutucam ibnelerin! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 di said: Flam said: Nası manyak bi yer orası, bir firma eleman aramaktan niye utanıyor nası bir kurum ora? Utandigi yok ya. Sadece recruitment olayi inanilmaz bir pazar burda. Haliyle gerekli gereksiz bir cok firma var. Kimisi yapisti mi birakmiyor, Finansbank gibi diyeyim siz anlayin. Haliyle cogu buyuk firma ugrasmak istemiyor bunlarla. Sadece bir iki bilindik firmaya yaptiriyorlar islerini. Digerleri de yuzsuzlugu elden birakmayip her firsatta "eleman ariyomussunuz? ehe ehe" diye darlamaya devam ediyorlar iste. =) Durum böyleyse sıkıntı olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Nope. Damage is done. =) Az once arandim olmadi senin is diye. Denk gelmistir belki ama yaklasik 2 haftalik surecte bunlarin arka arkaya denk gelmesi cok saibeli geldi. Neyse saglik olsun, baskasina bakcaz artik. Is de Sony'de PS4 projesi kapsami icinde kalan biseydi. Baya salya akittiydim. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ne entrikalar dönüyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 iyi de hırsızın hiç mi suçu yok aga? (bi şekilde) kandırıldın diye adamlar seni niye suçlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 PS 4'se kesin Microsoft'tan aramışlardır seni. Masa başı oyunlarıyla İngiltere'yi ele geçirmeye çalışıyorlar kesin. Senin yerine casuslarını falan yollamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 dedik abi sana surda adam gibi bi sigortalı akbilli işe gir diye ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar