Crawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hattıma adil kota uygulanmıyor galiba artık. Tarifelere baktım 50gb'den 75'e yükseltilmiş. Şu aya kadar her ay düzenli şekilde uygulanan adil kota uygulanmamış gözüküyor. Sizde nedir durumlar? Ttnetin adil kota yüzünden baya başı ağrıyor diye biliyodum. Acaba komple kaldırmayı falan mı düşünüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bazılarına uygulamayı unutuyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Sistem otomatik işliyor diye biliyorum. Download sırasında bile pat diye 3mbit'e düştüğünü görmüştüm. El ile yapılma imkanı yok zaten kaç tane abone var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 oluyo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ben çok takmıyorum adil kotayı, ha 8mb ha 3mb , dizidir, filmdir, oyundur gayet yetiyor. Downloadların süresi uzuyor sadece onu da zamanında 1MB süründüğüm dönemleri hatırlayınca takmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 poff nasıl yapıosunuz yahu 3mbit filan ben 1000mbit ten 100 e düşünce isyan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 80 lira veriyorum ben aylık akk olmasın diye. enayilik bende o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 benim dün 50'de düştü, tarifelerde de halen 50 yazıyo zaten yalın netlimitsiz benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 jonq said: Ben çok takmıyorum adil kotayı, ha 8mb ha 3mb , dizidir, filmdir, oyundur gayet yetiyor. Downloadların süresi uzuyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar