Nako Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 öküz kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya lafı anlamadım ne diyor orada herkes gülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mortis said: ya lafı anlamadım ne diyor orada herkes gülüyor? Genç biri olsan kendini sakınıyorsun diyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kadın - erkek ayrı yolculuk yapılması için zemin hazırlıyorlar resmen pr çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Daha geçen ay bayram tatili sonunda, Havaalanından Kadıköye dönüyorum. Expres otobüs biri inicek tuşuna basmaz ise durmayan tipten. Neyse elemanın teki düğmeye basmayı unuttu, sonra şöföre neden durmuyosun felan diye vıyk vıyk etti. (Eleman şöförün yanında ön kapıda) Neyse şöför bir sonraki durakta durdu, eleman tam inerken ana avrat düz gitti şöföre. Söverek bir iki adım attı indikten sonra... Şöför bir atar yaptı milleti iterek arabadan uçtu, çocuğu kovalamaya başladı. Neyse eleman saydırıyor, şöför kovalıyo 2 dakka felan kovaladı baktı yakalayıyamıyo yerden 2 taş alıp salladı onuda tuturamadı. İndik şöförü aldık içeri... Tam biz yapma etme uyma felan diyoruz (Dağın başındayız bu arada :)) adam böyle 10 metre gittik çocuk sallamaya devam ediyo bu arada, şöför yine atar yaptı durdu tekrar inmeye çalıştı. Zorla tutuk otturtuk yerine :) Sonra sakinleşti Kurt köyden kadıköye kadar 1 saat, sakinleşsin diye dil döke döke geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 komedi gibi ülkeyiz vallahi billahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Otobüslerde kadın-erkek yanyana oturması yasak, kadın yanı bilet alamıyorsun, böyle bir sistemdeyken bir kadının metrobüste yanına kadın oturmasını istemesine kızıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Uçakta serbest ama. Otobüsteyken namus gidiyor da uçakta mı gitmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Remus said: Daha geçen ay bayram tatili sonunda, Havaalanından Kadıköye dönüyorum. Expres otobüs biri inicek tuşuna basmaz ise durmayan tipten. Neyse elemanın teki düğmeye basmayı unuttu, sonra şöföre neden durmuyosun felan diye vıyk vıyk etti. (Eleman şöförün yanında ön kapıda) Neyse şöför bir sonraki durakta durdu, eleman tam inerken ana avrat düz gitti şöföre. Söverek bir iki adım attı indikten sonra... Şöför bir atar yaptı milleti iterek arabadan uçtu, çocuğu kovalamaya başladı. Neyse eleman saydırıyor, şöför kovalıyo 2 dakka felan kovaladı baktı yakalayıyamıyo yerden 2 taş alıp salladı onuda tuturamadı. İndik şöförü aldık içeri... Tam biz yapma etme uyma felan diyoruz (Dağın başındayız bu arada :)) adam böyle 10 metre gittik çocuk sallamaya devam ediyo bu arada, şöför yine atar yaptı durdu tekrar inmeye çalıştı. Zorla tutuk otturtuk yerine :) Sonra sakinleşti Kurt köyden kadıköye kadar 1 saat, sakinleşsin diye dil döke döke geldik. şöför sonuna kadar haklı asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya türk toplumunda erkeğin durumunu ve hayvanlığını ele alırsak kadın yanında erkek oturmasını istemeyebilir ama sonuç olarak üslup ve tavırlar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 MasterHapLo said: uçakta seferisin Tam bunu diycektim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar