Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Merhabalar Satılık 256mbit SDRam 400 ghz Vardir.. Fiyat: 50 Milyon.. Pazarlık Yapılır.. Msn: [email protected][signature][hline]God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mbyt olmasin o[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sdlerde en fazla 133 mhz var diye biliyorum ondan sonra rdramler piyasaya cıkmıştı.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Mayh3m, 01 Aralık 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ...Satılık 256mbit SDRam 400 ghz Vardir... kızma ama , nerden vardin 400 mhz olduğu kanisina ? göz karari mi yoksa hoppidik tarttin mi ?? bak yanlış anlama ya edinde DDR var kendi kendine kazik atiosun yada Köylü hinliği yapmaya çalişiosun ... bir şeyi satıcak isen nedir ne değildir bi güzel belirtiverirsen daha kolay ve etkili satış yaparsin[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Pardon yanlıs yazmısım 256mb 120 ghz RAM + 4 yıl garantisi var daha..[signature][hline]God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 133mhz olmasin birde ramlar sonsuz garantili deilmi.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! [Bu mesaj Naa tarafından 02 Aralık 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 haYir üstünde yazıyor etiketinde 120ghz ve 2008 'e kadar garantisi var.[signature][hline]God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hmzz ilk defa duyuorum onun ram olduguna eminsin dimi :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 demekki bak bir yaşına daha girdin :D[signature][hline]God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 abi yannız mhz de değil ghz :) bu rami takanın bilgisayarı uçuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Uçmak ne kelime üstüne bin seni marsa götürsün :D Sdram'lerde 100 ve 133 mhz olarak 2 frekans tipi var. Üstünde yazana bakma.Sen onu bi bilene falan göster tam olarak ne olduğunu bi öğren.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sd ramlerde birde 66 mhz vardır ama epey eskidir. [Bu mesaj goldenice tarafından 05 Aralık 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Arkadaşım arıyodu 30 milyona satarsa alırım dedi :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Arkadaşın piyasa fiyatlarından habersiz sanırım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 karaborsa oldu artık bu sdramler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 HAberli ama sdramlerin alıcısı artık hiç kalmadı bütün milletin elinde kalacak. Zaten pekde üstelemedi peh.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 66/100/133 Sdram 200/266/333/400/444/500 DDR-Sdram modelleri piyasada mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kaça?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 50 Milyon diyor görmedinmi en yukarda[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Memati WolfsValley | Scout Guinevere Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hala satılmadıysa alıyorum :)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar