Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esneyememek?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu sıralar çok oluyor bu olay bana. tam esnerken yarıda kalıyor. hatta sırf şunu yazarken iki kere oldu. 5 sn sonra bi daha esnemeyi deniyorum refleks olarak. müthiş bi konsantrasyon gerekiyor esneyebilmem için. resmen taktik geliştirmeye başladım, üst dudağı kıvırıyorum, dilimi gerginleştiriyorum, hoop nefes alıyorum filan.

bugün dersanede deliriyordum bu yüzden. el paso ağızda, tam esniycem böle biri bişey diyor, konsantrasyonum dağılıyor filan. paso esneyip esneyememekten de gözler yaş yaş oluyor, gören de ağlıyorum sanıcak. imdak ya.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
esnemek bulaşıcıdır sen bu saatte bu topigi açtın ya uyur şimdi herkes :)[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
o deilde ben işemeyi beceremiyodum...ve nasıl diyim 2-3 ay resmen 5 dk odaklandıktan sonra işeyebildim...ve hala işeyememe sorunuyla karşı karşıyayım...ama bi çözüm buldum...gözlerimi hızlı hareket ettirince bi anda yapabiliyorum...

banada çok oluyo..hapşırığımı bi kere tuttum...çok garip oldu..sonra 1-2 ay o garip şekilde hapşırdım...sonra kendi kendine eski haline geldi...acaba neden ya bunun bi sebebi olmalı...???[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
ahaha.bnmde post yazıp yazamama sorunum war.hatta bu postu yazarken 2 kere oldu ki 5 sn sonra tekrar olucak refleks olarak :-p[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
mihihihi diye gülenlerde görülen yaygın bir hastalık[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yalnız ben muhauha gibi gülenlerdenim :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 12 Aralık 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
mihihihi diye gülenlerde görülen yaygın bir hastalık
öyle gülebilmenin bi dezavantajı olduğunu bilmeliydim zaten :p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
esnerken konsrantyasyonun bozulması kadar pis bişiy yok hakkatten inanılmaz kıl olduğum şeylerdendir bak kulaklarını havaya kaldır gözlerini kapa nefes alırken yavaşlat sonra birden çek senin yüzünden ben yine esneyememe krizine girdim.

işeyememe ve hapşurma olayları ise hiç başıma gelmedi erken boşalma olabilir mi :lol:[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allah korusun tahtaya vur tahtaya :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
hiç tartışmasız en kötüsü osuramamak[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 12 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
o deilde ben işemeyi beceremiyodum...ve nasıl diyim 2-3 ay resmen 5 dk odaklandıktan sonra işeyebildim...ve hala işeyememe sorunuyla karşı karşıyayım...ama bi çözüm buldum...gözlerimi hızlı hareket ettirince bi anda yapabiliyorum...

banada çok oluyo..hapşırığımı bi kere tuttum...çok garip oldu..sonra 1-2 ay o garip şekilde hapşırdım...sonra kendi kendine eski haline geldi...acaba neden ya bunun bi sebebi olmalı...???

koptuuum:) abe benı benden aldın ya .Geçmiş olsun diyim ama ...
  • Yeni Oluştur...