Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esneyememek?

Saeros

Öne çıkan mesajlar

şu sıralar çok oluyor bu olay bana. tam esnerken yarıda kalıyor. hatta sırf şunu yazarken iki kere oldu. 5 sn sonra bi daha esnemeyi deniyorum refleks olarak. müthiş bi konsantrasyon gerekiyor esneyebilmem için. resmen taktik geliştirmeye başladım, üst dudağı kıvırıyorum, dilimi gerginleştiriyorum, hoop nefes alıyorum filan.

bugün dersanede deliriyordum bu yüzden. el paso ağızda, tam esniycem böle biri bişey diyor, konsantrasyonum dağılıyor filan. paso esneyip esneyememekten de gözler yaş yaş oluyor, gören de ağlıyorum sanıcak. imdak ya.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

o deilde ben işemeyi beceremiyodum...ve nasıl diyim 2-3 ay resmen 5 dk odaklandıktan sonra işeyebildim...ve hala işeyememe sorunuyla karşı karşıyayım...ama bi çözüm buldum...gözlerimi hızlı hareket ettirince bi anda yapabiliyorum...

banada çok oluyo..hapşırığımı bi kere tuttum...çok garip oldu..sonra 1-2 ay o garip şekilde hapşırdım...sonra kendi kendine eski haline geldi...acaba neden ya bunun bi sebebi olmalı...???[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

esnerken konsrantyasyonun bozulması kadar pis bişiy yok hakkatten inanılmaz kıl olduğum şeylerdendir bak kulaklarını havaya kaldır gözlerini kapa nefes alırken yavaşlat sonra birden çek senin yüzünden ben yine esneyememe krizine girdim.

işeyememe ve hapşurma olayları ise hiç başıma gelmedi erken boşalma olabilir mi :lol:[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 12 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
o deilde ben işemeyi beceremiyodum...ve nasıl diyim 2-3 ay resmen 5 dk odaklandıktan sonra işeyebildim...ve hala işeyememe sorunuyla karşı karşıyayım...ama bi çözüm buldum...gözlerimi hızlı hareket ettirince bi anda yapabiliyorum...

banada çok oluyo..hapşırığımı bi kere tuttum...çok garip oldu..sonra 1-2 ay o garip şekilde hapşırdım...sonra kendi kendine eski haline geldi...acaba neden ya bunun bi sebebi olmalı...???

koptuuum:) abe benı benden aldın ya .Geçmiş olsun diyim ama ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...