Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 şu sıralar çok oluyor bu olay bana. tam esnerken yarıda kalıyor. hatta sırf şunu yazarken iki kere oldu. 5 sn sonra bi daha esnemeyi deniyorum refleks olarak. müthiş bi konsantrasyon gerekiyor esneyebilmem için. resmen taktik geliştirmeye başladım, üst dudağı kıvırıyorum, dilimi gerginleştiriyorum, hoop nefes alıyorum filan. bugün dersanede deliriyordum bu yüzden. el paso ağızda, tam esniycem böle biri bişey diyor, konsantrasyonum dağılıyor filan. paso esneyip esneyememekten de gözler yaş yaş oluyor, gören de ağlıyorum sanıcak. imdak ya.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 esnemek bulaşıcıdır sen bu saatte bu topigi açtın ya uyur şimdi herkes :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 o deilde ben işemeyi beceremiyodum...ve nasıl diyim 2-3 ay resmen 5 dk odaklandıktan sonra işeyebildim...ve hala işeyememe sorunuyla karşı karşıyayım...ama bi çözüm buldum...gözlerimi hızlı hareket ettirince bi anda yapabiliyorum... banada çok oluyo..hapşırığımı bi kere tuttum...çok garip oldu..sonra 1-2 ay o garip şekilde hapşırdım...sonra kendi kendine eski haline geldi...acaba neden ya bunun bi sebebi olmalı...???[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ahaha.bnmde post yazıp yazamama sorunum war.hatta bu postu yazarken 2 kere oldu ki 5 sn sonra tekrar olucak refleks olarak :-p[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 selam[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mihihihi diye gülenlerde görülen yaygın bir hastalık[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yalnız ben muhauha gibi gülenlerdenim :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Ardeth, 12 Aralık 2004 00:45 tarihinde demiş ki: mihihihi diye gülenlerde görülen yaygın bir hastalık öyle gülebilmenin bi dezavantajı olduğunu bilmeliydim zaten :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 esnerken konsrantyasyonun bozulması kadar pis bişiy yok hakkatten inanılmaz kıl olduğum şeylerdendir bak kulaklarını havaya kaldır gözlerini kapa nefes alırken yavaşlat sonra birden çek senin yüzünden ben yine esneyememe krizine girdim. işeyememe ve hapşurma olayları ise hiç başıma gelmedi erken boşalma olabilir mi :lol:[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 allah korusun tahtaya vur tahtaya :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hiç tartışmasız en kötüsü osuramamak[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ahaha şimdi aklıma geldi bak kabızlık[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Mandooo, 12 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki: o deilde ben işemeyi beceremiyodum...ve nasıl diyim 2-3 ay resmen 5 dk odaklandıktan sonra işeyebildim...ve hala işeyememe sorunuyla karşı karşıyayım...ama bi çözüm buldum...gözlerimi hızlı hareket ettirince bi anda yapabiliyorum... banada çok oluyo..hapşırığımı bi kere tuttum...çok garip oldu..sonra 1-2 ay o garip şekilde hapşırdım...sonra kendi kendine eski haline geldi...acaba neden ya bunun bi sebebi olmalı...??? koptuuum:) abe benı benden aldın ya .Geçmiş olsun diyim ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ne beceriksizsiniz sizde.. bende einstein'ın relativity hödösünü kavrayamadım ama şimdi burada söylesem ayıp olucak..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 söle söle alıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yok millet olağan olayları yapamaz olmuş bi an düşündüm aceba bendemi bi hödölük var..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 zor bi dönemden geçiyoruz sevgili arkadaşlar..her genç patinin başına gelir..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yokyok genel olarak bir sorun war:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar