Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ben chapter 3 sularında Energy Drain diye bi büyü yedim hem ana karakter hemde dwarf fighter şu an lvl atlıyamıyor lvl menüsünde Level Drained yazıyor diger karakterlerim 2-3 lvl atladı bunlar kaldı nasıl kurtulucam bu işten ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Restoration ile halloluyor. Cleric'in yapabilir o büyüyü, eğer clericin yoksa yada o büyüyü yapamıyorsa bir temple a git onlar sana yapsın..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ayrıca "negative plane protection" ya da "protection from negative planes" (adını tam hatırlamıyorum) büyüsüyle level drain'i engelleyebilirsin. tabii level drain'i engelleyen eşyalar da var.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 eywallah cok saolun hemen girip bulucam bu arada imoen nerede ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Bıshop, 31 May 2003 21:43 tarihinde demiş ki: eywallah cok saolun hemen girip bulucam bu arada imoen nerede ya :) Soylenmez. [Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 31 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bence başkasından duyman iyi olmaz. eğer ilk oynayışınsa kesinlikle guide'lara falan bakma. eğer bir yerde takılırsan 1 saatten fazla uğraşma mola ver. ertesi gün dene falan. baktın olmadı, ya da beklemeye dayanamadın sadece takıldığın yere bak. aksi taktirde zevkini alamazsın. sonuçta bg2 bir frp. ve zevki senaryoyu takip ederek çıkıyor. biraz nutuk atmış gibi oldum ehu kusura bakma da. oyunun zevkini kaçırma diye. yani neymiş: imoen'in yerini kendimiz bulcakmışız. hadi iyi oyunlar.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Evet oyunun anlamı kalmas Ama çeptır 3 de isen bulmana biras daha VaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ya evet daha ii kendim bulmam ama bg de en sevdigim karakterler den biri günlerdir yanımda yok o yüzden kafayı yedim ps: i love imoen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 daha uzun süre olmayacak.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 aslında bilirsen ve istersen imoen'i hemen kurtarıp oyuna öyle devam edebiliyorsun, ama bence chapter 3'te oyalanıp yan quest'leri yapıp öyle kurtarmak daha mantıklı. akışına bırakmak yani.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ilk anlattıgın nasıl bişey yani en başta kurtarmak dedigin nasıl olsa geçti artık en baştan başlıycak halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hayır yani eğer bilirsin nasıl kurtarıldığını. vakit kaybetmeden main queste dalabiliyorsun. sonra kurtardıktan sonra yan görevleri yapabiliyorsun. ama acele etme. sen normal araştır öğren. zevki kaçar dediğim gibi. zaten yakın zamanda bulursun nerede olduğunu. asıl olay ondan sonra, nerede olduğunu öğrendikten hazır olduğunda gidiyorsun kurtarmaya. sen chapter 3'teki yan questleri bitirip sonra gidebilirsin, ya da gidip sonra yapabilirsin quest'leri. eğer nasıl kurtaracağını öğrenmeyi bilirsen direk gidebiliyorsun kısacası. ama level az oluyor ve daha uğraştırıyor o ayrı.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 evt ama böylede hem exp. den hem item den hem güzel scrollardan mahrum kalıyor imoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sen imoşu bulduğunda zaten level'ı biraz daha yükselmiş oluyor. öyle hatırlıyorum. ama sen yine de bir an önce gitmeye bak imoşu kurtarmaya. not: imoş nerden çıktı ya, ben aerie'yi seviom. aerişim benim. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ok saolun ben imoşuma gidiyorum ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Yuh birader aerie'nin nesini seviyosun be mirage zevksiz misin? Viconia her halükarda en iyisidir.TEnine yandığımın ;-)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben sevmiyorum, karakterim seviyor. :p yine de bence, imoen'den de vic'ten de iyidir.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 aerie rullaz olum ne dionuz siz daitirim sizi :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bu arada bir soru: bg2'ye başlıcam icewinde bi yere kadar dayanabildim artık bgye geçicem :) sizce baştaki karakterleri (imoen dışında) alayım mı yanıma yoksa kalsın mı ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 al tabi. oyunun zevki onlarla çıkıyor. benle good alignment oynicaksan ideal party'lerden biri şu main char minsc paladin (adını unuttum, kheldar mıydı neydi) aerie imoen anomen ama bu powerplay partisi değildir. yani gelip de şunun yerine şunu alırsanız daha güçlü olur demeyin. gayet zevkli oluyor böyle bir partyle oynamak. ayrıca güç sorunu da olmuyor. grupta 2 mage spellcaster 2 cleric 2 de warrior olmuş oluyor siz de main karakteri istediğiniz alanda oynayabiliyorsunuz. ayrıca thief zaten gereksiz thief sevmiyorsanız. imoen'in yetenekleri yetiyor oyun boyunca. jaheria'yı seviyorsanız anomen yerine onu alabilirsiniz falan. ama bu karakterlerin hepsinin quest'leri güzel yani. jan jansen'i almak da bir seçenek tabii ama çok kafa ütülüyor. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Abi EDWİN siz takımmı olur ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 harbi ha en ii mage oyundami millet hala aerie fln dio walla en kral grup bence corgan viconia jan jansen edwin ben(mage) sarevok(ToB da tabi bu) minsc(SoA buda)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bg2'de evil party için süper npc dolu zaten korgan vic edwin yoshimo falan hepsi single class takır takır level alıolar[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bir savaşçı seçilir ana karakter olarak bence. Half Orc Barbar iyi olabilir.War Hammer bir silah seçmek lazım.Crom Hammer diye oyunun en iYİ Silahı bulunuyor.Two Weapons da diğer silah katana seçilebilir.Celestial diye bir katana var oyunun başında bulunuyor.Oyunun en iyi silahlarından biri.Ama verdiği zarar Tob'da çok hafif kaçabilir.Oyuna yeni başlayanlar zaten savaşçı seçsinler başta.Daha az zorlanırlar. Diğer elemanlar: Jan Jansen Edwin Viconia Korgan Diğer Fighter olarak,Valgyar,Minsc,Paladin olan karakter(adını unuttum) seçilebilir.Ancak kesinlikle Paladin olan seçilmeli çünkü oyunun en iyi Great Sword'u sadece Paladin kullanabililiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bende şu an barbar ben minsc fighter dwarf ( corgan mıydı9 jan jansen aerien edwin oyunu edwin bitiricek resmen ölüm makinası adam :) [hline] [Bu mesaj Bıshop tarafından 01 June 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar