Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET ve SOL Fiber netler arası fark?

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Abicim bak cat6 da bakır zaten. Yani orada sorun yok. Ama sana verecekleri hizmet DSL ise o zaman sıkıntı yaratırsın olmadı. Dediğim gibi ama öyle 50-100 mbit bağlantı almayacaksan Hipernet işini görür 24 mbit filan.

20 de kalicam zaten. 100 mbit gereksiz pahali bana su an

20bit 49 lira cicek gibi iste
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

FTTB ile Fibernet olmasa da Hipernet alırsın abi ve sorunsuz olarak apartmanın tesisatında sorun yoksa.

İnatla fiber diyorlar ama iste. Ha su var sen cat6 bakir dedin. Ama adamin fark alirlar dedigi cam kablo hani fiber olan direk.

Neyse ben zaten her halde adsl den iyidir en azindan santral port vb sorunu yasamam diyerek geciyorum ay sonu tt ye sanirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bak santral dediniz aklıma geldi. Benim evle santral arası ortalama 1.5 km. Bunlar iki sene önce iptv paralı olduğunda ip toplama merkezi adında mahallelere bir şey kurdular. İnternet daha sağlıklı gelmeye başlamıştı. Bunu fiber için de kullanıyorlar mı aynı mantık mı ? Santral ile aradaki mesafeden patlamayalım sonra? Belki ona göre farkını ödeyip evimize kadar çektiririz kabloyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Update 2;

Ttnet diyor ki, sizin uzerinizde superonline adsl aboneligi varken, ttnet fiber e basvuramazsiniz.

Niye? İkisi alakasiz? Diyorum.

Sistemde sizin bir aboneliginiz gorunuyorken ikincisi olamiyor diyor cevaben

Yani ya birini iptal ettirip, digeri acilana kadar internetsiz kaliyoruz, ya da gidip esimizin anamizin babamizin vs adina aliyoruz yeni aboneligi.

Sacma degil mi yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bursada sol fiber kullanıyorum. Şu anda tahütsüz 50mbit ve 250gb kota var aylık 99 lira ödüyorum. Biraz fazla ödüyorum ama aldığım hizmetten memnunum, sıkıntı yaşamadım downloadlarda eğer server veya seed karşılayabiliyorsa saniyede 5,5mb yükleyebiliyor. Uploadlar ise duruma göre 2mb/s'ye çıkabiliyor ancak upload kotası 50gb. Eve kadar gelen cat6 kablosu var direk modemden de cat5 ile masaüstüne çekiyorum.

Bu hızlar söz konusuysa sanırım bize gelen ya fttb ya da ftth olması gerektiğini düşündüm ama emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...