inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sen TTNET'te mi çalışıyorsun gardaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Eve cat6 gelmesi extra ucrete tabii dediler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Hahaha. Hayır şimdi gidip Cat&yı çekip yine iki teli kullanarak DSL şeklinde bağlantı yapmasın bunlar. Olur mu olur. Ama Cat6 fibernet için gelecekse makulse ücret çektir abi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Dworgian said: Eve cat6 gelmesi extra ucrete tabii dediler lol Fiyat verdiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Turkiye ve burokrasi. Telekom mudurlugu verebilir fiyat dedi. Onun icin binaya ekstra bir alet daha takiliyor fln dedi Ben bir de sol fiber olayini sorucam. Solda da eve gelen kablo bakir ise zaten o performans yetiyor bana. Gerci her turlu paso arizalanan adsl den iyi olur da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abicim bak cat6 da bakır zaten. Yani orada sorun yok. Ama sana verecekleri hizmet DSL ise o zaman sıkıntı yaratırsın olmadı. Dediğim gibi ama öyle 50-100 mbit bağlantı almayacaksan Hipernet işini görür 24 mbit filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Dworgian said: neye göre? /quote] yanlış hatırlamıyorsam bu akk denilen geyiği süper onlayn sardı başımıza, bu bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Evet, ilk onlarda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bende AKK ise yaramiyor ilginc. Bunu bu ay farketmem ise ayri uzucu. Sirf hiz dusunce noluo diye abandim 80gb indirdim, hala 1.4mb/sec di hiz. Modemi kapamamissindir ondandir diyorlar ama kapattim diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 serjuhan said: Abicim bak cat6 da bakır zaten. Yani orada sorun yok. Ama sana verecekleri hizmet DSL ise o zaman sıkıntı yaratırsın olmadı. Dediğim gibi ama öyle 50-100 mbit bağlantı almayacaksan Hipernet işini görür 24 mbit filan. 20 de kalicam zaten. 100 mbit gereksiz pahali bana su an 20bit 49 lira cicek gibi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 FTTB ile Fibernet olmasa da Hipernet alırsın abi ve sorunsuz olarak apartmanın tesisatında sorun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 35 düşünüyorum ben fakat apartman tesisatınızda sorun var demişlerdi iptv hızımı düşürmüşlerdi gelince ona da baktırırım. Neyse cuma günü başvurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 serjuhan said: FTTB ile Fibernet olmasa da Hipernet alırsın abi ve sorunsuz olarak apartmanın tesisatında sorun yoksa. İnatla fiber diyorlar ama iste. Ha su var sen cat6 bakir dedin. Ama adamin fark alirlar dedigi cam kablo hani fiber olan direk. Neyse ben zaten her halde adsl den iyidir en azindan santral port vb sorunu yasamam diyerek geciyorum ay sonu tt ye sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi 20 mbit filan alcaksan hiç gerek yok o masrafa zaten. Dedikleri gibi bakır değil kıl fiber çekceklerse masraf alırlar. 20 mbit fibernet iste sen. En kötü Hipernet verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bak santral dediniz aklıma geldi. Benim evle santral arası ortalama 1.5 km. Bunlar iki sene önce iptv paralı olduğunda ip toplama merkezi adında mahallelere bir şey kurdular. İnternet daha sağlıklı gelmeye başlamıştı. Bunu fiber için de kullanıyorlar mı aynı mantık mı ? Santral ile aradaki mesafeden patlamayalım sonra? Belki ona göre farkını ödeyip evimize kadar çektiririz kabloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi bu saha dolabı denen şeylerle mesafen önemli artık. Çünkü o dolapların hepsine fiber geliyor oradan lokal bakır kablolarla dağılıyor. Hali ile bakır mesafesi DSL'de kaliteyi etkilediğinden mesafeler azalmış oluyor, alınan hız artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 O dolaba ben yakınım onda sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Son sorular 1) saha dolabi ile mesafemi 444 soyler herhalde? 2) bina icinde dolap nerede olur genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesafeni söyler sanıyorum. Ama FTTB isen 20 mbiti sorunsuz alacağına eminim abi, rahat ol. Bina içi varsa ya giriş koridoru filan genişse oralarda olur ya da binanın bodrum katında bir yerlerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sagol tum bilgiler icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Update; SOL da da eve bakir kablo geliyormus apt daki kutudan. Yani evet eve kadar fiber kablo icin fark vermeye gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Update 2; Ttnet diyor ki, sizin uzerinizde superonline adsl aboneligi varken, ttnet fiber e basvuramazsiniz. Niye? İkisi alakasiz? Diyorum. Sistemde sizin bir aboneliginiz gorunuyorken ikincisi olamiyor diyor cevaben Yani ya birini iptal ettirip, digeri acilana kadar internetsiz kaliyoruz, ya da gidip esimizin anamizin babamizin vs adina aliyoruz yeni aboneligi. Sacma degil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Başka yerdeki aboneliği üzerine alamaması normal. O yüzden diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ev adresin ne tam olarak, bana özel mesajdan atsana. En azından SOL 'un fiberi ne durumdaymış görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ben bursada sol fiber kullanıyorum. Şu anda tahütsüz 50mbit ve 250gb kota var aylık 99 lira ödüyorum. Biraz fazla ödüyorum ama aldığım hizmetten memnunum, sıkıntı yaşamadım downloadlarda eğer server veya seed karşılayabiliyorsa saniyede 5,5mb yükleyebiliyor. Uploadlar ise duruma göre 2mb/s'ye çıkabiliyor ancak upload kotası 50gb. Eve kadar gelen cat6 kablosu var direk modemden de cat5 ile masaüstüne çekiyorum. Bu hızlar söz konusuysa sanırım bize gelen ya fttb ya da ftth olması gerektiğini düşündüm ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Evet, ilk onlarda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bende AKK ise yaramiyor ilginc. Bunu bu ay farketmem ise ayri uzucu. Sirf hiz dusunce noluo diye abandim 80gb indirdim, hala 1.4mb/sec di hiz. Modemi kapamamissindir ondandir diyorlar ama kapattim diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 serjuhan said: Abicim bak cat6 da bakır zaten. Yani orada sorun yok. Ama sana verecekleri hizmet DSL ise o zaman sıkıntı yaratırsın olmadı. Dediğim gibi ama öyle 50-100 mbit bağlantı almayacaksan Hipernet işini görür 24 mbit filan. 20 de kalicam zaten. 100 mbit gereksiz pahali bana su an 20bit 49 lira cicek gibi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 FTTB ile Fibernet olmasa da Hipernet alırsın abi ve sorunsuz olarak apartmanın tesisatında sorun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 35 düşünüyorum ben fakat apartman tesisatınızda sorun var demişlerdi iptv hızımı düşürmüşlerdi gelince ona da baktırırım. Neyse cuma günü başvurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 serjuhan said: FTTB ile Fibernet olmasa da Hipernet alırsın abi ve sorunsuz olarak apartmanın tesisatında sorun yoksa. İnatla fiber diyorlar ama iste. Ha su var sen cat6 bakir dedin. Ama adamin fark alirlar dedigi cam kablo hani fiber olan direk. Neyse ben zaten her halde adsl den iyidir en azindan santral port vb sorunu yasamam diyerek geciyorum ay sonu tt ye sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi 20 mbit filan alcaksan hiç gerek yok o masrafa zaten. Dedikleri gibi bakır değil kıl fiber çekceklerse masraf alırlar. 20 mbit fibernet iste sen. En kötü Hipernet verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bak santral dediniz aklıma geldi. Benim evle santral arası ortalama 1.5 km. Bunlar iki sene önce iptv paralı olduğunda ip toplama merkezi adında mahallelere bir şey kurdular. İnternet daha sağlıklı gelmeye başlamıştı. Bunu fiber için de kullanıyorlar mı aynı mantık mı ? Santral ile aradaki mesafeden patlamayalım sonra? Belki ona göre farkını ödeyip evimize kadar çektiririz kabloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi bu saha dolabı denen şeylerle mesafen önemli artık. Çünkü o dolapların hepsine fiber geliyor oradan lokal bakır kablolarla dağılıyor. Hali ile bakır mesafesi DSL'de kaliteyi etkilediğinden mesafeler azalmış oluyor, alınan hız artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 O dolaba ben yakınım onda sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Son sorular 1) saha dolabi ile mesafemi 444 soyler herhalde? 2) bina icinde dolap nerede olur genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesafeni söyler sanıyorum. Ama FTTB isen 20 mbiti sorunsuz alacağına eminim abi, rahat ol. Bina içi varsa ya giriş koridoru filan genişse oralarda olur ya da binanın bodrum katında bir yerlerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sagol tum bilgiler icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Update; SOL da da eve bakir kablo geliyormus apt daki kutudan. Yani evet eve kadar fiber kablo icin fark vermeye gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Update 2; Ttnet diyor ki, sizin uzerinizde superonline adsl aboneligi varken, ttnet fiber e basvuramazsiniz. Niye? İkisi alakasiz? Diyorum. Sistemde sizin bir aboneliginiz gorunuyorken ikincisi olamiyor diyor cevaben Yani ya birini iptal ettirip, digeri acilana kadar internetsiz kaliyoruz, ya da gidip esimizin anamizin babamizin vs adina aliyoruz yeni aboneligi. Sacma degil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Başka yerdeki aboneliği üzerine alamaması normal. O yüzden diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ev adresin ne tam olarak, bana özel mesajdan atsana. En azından SOL 'un fiberi ne durumdaymış görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ben bursada sol fiber kullanıyorum. Şu anda tahütsüz 50mbit ve 250gb kota var aylık 99 lira ödüyorum. Biraz fazla ödüyorum ama aldığım hizmetten memnunum, sıkıntı yaşamadım downloadlarda eğer server veya seed karşılayabiliyorsa saniyede 5,5mb yükleyebiliyor. Uploadlar ise duruma göre 2mb/s'ye çıkabiliyor ancak upload kotası 50gb. Eve kadar gelen cat6 kablosu var direk modemden de cat5 ile masaüstüne çekiyorum. Bu hızlar söz konusuysa sanırım bize gelen ya fttb ya da ftth olması gerektiğini düşündüm ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar