behran Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Gene dünya değişiklik zımbırtı.. Peç notları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mini can queue olayını beğendim. bir de 0.0% scan strength visibility olayını beğendim. son olarak da türü tepit edilmiş sinyallaerin yüzdesi düşünce bilginin kaybolmamasını beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 - Yeni HAC lar süper, Ishtar ve Vagabond güzel duruyor, şimdilik diğerlerine bakamadım. - Command Ship değişiklikleri de iyi baya. Sleipnir daha bi güzel olmuş. - Yeni skill var jump clone bekleme süresini düşürüyor Infomorph Synchronizing - Fleet Broadcast ekranında bi kaç şeyi bozmuşlar. Ufak tefek şeyler ama can sıkıcı bi kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Odyssey 1.1 için EFT update http://failheap-challenge.com/showthread.php?11380-Odyssey-Changes-Rebalanced-Navy-Cruisers-T1-Cruisers-%28and-EFT-files%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sleipnir buff'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aslında dps düşmüş eskiye kıyasla tekrar baktım dün yeni eft ile meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu patch ile 1. muninlerden güzel doctrine olur roam support için 2. ishtar dan duap proplu hayvani bi dps boat yapılır, 50 kişi ile öküz gibi vurur hayatta kalırsın. 3. eagle dicem eft de statlar iyi görünüyor. da bokum gibi gemi sonuçta. ama deneyin bak bi loki gang gibi fitleyin, ilgint statları oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 düşündüm ben onu da loki fleetin aynı dezavantajı eagle ile de oluyor ya. logi öldürüyorsun yeteri kadar sonra lokiler kaçmak zorunda kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ishtar godtier zaten su an her boku yapıyor. sentryler op zaten bi de heavy drone belası çıkacak. berserker II + 2 tane drone navagiton zımbırtısı takarsan 3.5k m/s gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yahu İshtar zaten son büyük expentionlardan birinde bufflanmıştı şimdi yine mi bufflandı? Ne oldu ishtar'a biri açıklasın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Aluriel said: ishtar godtier zaten su an her boku yapıyor. sentryler op zaten bi de heavy drone belası çıkacak. berserker II + 2 tane drone navagiton zımbırtısı takarsan 3.5k m/s gidiyor Drone watchlist de varya. artık kafasına kafasına vuruyorsun adamların. Sentry candır ya. Da bence sentry lere ve de fighter lara bi ayar şart. Abi carrier lar fighter kullanmıyor çünkü biboka yaramıyor. Anca belki işte snetry 2 kullanamıosan rat de kullanıosun. Onun dışında lossmailde kaybını arttırmaktan baska biseye yaramıyor. Sentry ama über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yav nano zamanı ishtar ne gemiydi. Binmeye doyamazdım. İlk göz ağrım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Exodous said: Yav nano zamanı ishtar ne gemiydi. Binmeye doyamazdım. İlk göz ağrım benim. =D skip60 sana basardı remode scan res i, rqh da gate de bubble dışında kafasına gözüne çakardın ishtar la. ne güzel günlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Offf offff... İshtar'a binince kendimi padişah gibi hissederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yapmak lazım yeniden ya scalar 2.0 ben diyim baya tutar. sadece rqh bide etrafındaki 4 sistemi versinler yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Aahahah mesele işte o. Versinler... Kim verecek. Bir de kimsenin verdiği değil de, savaşarak aldığın daha kıymetli. Ah keşkem ah keşkem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Exodous said: Aahahah mesele işte o. Versinler... Kim verecek. Bir de kimsenin verdiği değil de, savaşarak aldığın daha kıymetli. Ah keşkem ah keşkem. Scalar 2.0 yeniden olsun diyen 1500 atlı bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Aahahaah. O atlıların ilk sorusu "Ama ben nerede farm yapacağım?" olur inan bana. Bu arada, bir üstteki mesajı alıntı yapma. ÖM geliyor, silmekten bıktım sürekli. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 acıversın bi alt lvl 4 kassınlar nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 lol level 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 3-5 bişiler yapsınlar işte olm ne bozuyosun benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar