KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Evet bitkezde ben arkadşaımla bu şeyi deniyeceğiz. Şimdilik temel amaç, türk ve ingilizce sıkıntısı olan arkadaşlarımız için oyun ile ilgili pek çok video guide vs vs hazırlayıp siteye koymak. Zİra pek çok arkadaş en cok ingilizce sorunu yüzünden oyunda sıkıntı yaşıyor, yardım alamayan yada türklerin varlığından habersiz arkadaşlarda oyunu bırakıyor falan. Amaç bu, yardım edebilecek ve guide çevirebilecek yada content olarak guide sağlayabilecek veya lan şunuda koymassan ölümü op valla çok faydalı diyebileceğiniz birşey var ise tüm önerilerinizi bekliyoruz Site adı alındıda da neydi hatırlayamadığımdan linkleyemiyorum çok fail bi durum. ama update edicem.
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 KaRa_DaVuT said: Site adı alındıda da neydi hatırlayamadığımdan linkleyemiyorum çok fail bi durum. ama update edicem. E hatırlayıp yazsaydın. Kovalayan mı var?
loop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 İngilizce bilmeyipte MMORPG oynayan insanlara gıpta ediyorum zaten :) Güzel olmuş...
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 DERT3 said: http://www.eveturks.com/ işte bunu geliştircez. ekü
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Exodous said: KaRa_DaVuT said: Site adı alındıda da neydi hatırlayamadığımdan linkleyemiyorum çok fail bi durum. ama update edicem. E hatırlayıp yazsaydın. Kovalayan mı var? ya işteyimde ondan o değilde evetürks vardı unuttum doğru. dur bakalım
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Olsun ya. Fazla mal göz çıkarmaz. Bu arada uzun süredir (belki 5 yıl) girmiyordum Eveturks'e. Baya güzel olmuş be site. Emek harcayanların eline sağlık.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Scamming 101 hazırlayayım hemen bi tane asdfas
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 10m gönder 100m al diye bağıran bi bot yeterliyken scam guide neye lazım ki?
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Aluriel said: Scamming 101 hazırlayayım hemen bi tane asdfas koy abi, ALOD koy, ben bombing fc guide falan yapcam, birton şey olcak.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sufi said: 10m gönder 100m al diye bağıran bi bot yeterliyken scam guide neye lazım ki? aklın durur panpa arkada dönenleri görsen
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 insanların şu isk multiplier yöntemini yemesi bile başlı başına tez konusu zaten
destur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 loop said: İngilizce bilmeyipte MMORPG oynayan insanlara gıpta ediyorum zaten :) Güzel olmuş... zannedersem bu iltifat bizeydi :) gerçi biraz rusça da oynamıştım ama 89 dan beri pratik olmayınca ne kadar rusça kalır
destur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 buna benzer bir iki vaka yine olmuştu içi boş sadece yaygara yok efem site faalan filan yok tercume uçmakta sınır tanımıyor millet uçuş kaptanı Ahmed ağaya selam süyle kara davut baba bırakın bu işleri fırçalayın dişleri
Öne çıkan mesajlar