Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.500.000

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şimdi gereksiz gibi görünebilir =)
ama benim sayılara karşı bi fetişim var ve belirtmek istiorm
pek post atmayı sevmeyip okusamda bi yazim dedm

valla pepelek olympus la başlayıp süre gelen (silinmiş kaydedilmemişler eklenmeden ) dışardan yakında 1.500.000 ncu post atılacak yeni yılda hatta 1.5 milyon olcak belki

yazan yazmayan post atan herkesn ellerine salık
*oha falan olup, ortalama kelime ve harf sayısından yazılmış harf sayısıyla uğraşır*
:)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
wahhh burak wahh...:D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
vall en az 150.000.000 harf yazılmıs olacak evet evet en az böle olcak acaba kedide sayım cihazı yokmudur :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
said:
jarjar, 11 Aralık 2004 20:40 tarihinde demiş ki:
vall en az 150.000.000 harf yazılmıs olacak evet evet en az böle olcak acaba kedide sayım cihazı yokmudur :)

kedinin hiç işi yok harfleri sayacak[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
bence bi alet olcak böle yazılmıs olan bütün postalardan
kullanılan
tümleç edat zarf bağlac ulama, devrik cümleler hatalı yazımlar, yabancı kelimeler, türkce kelimeler, heceler, küfürler fln :) istatistikler olmasaydı ne olurdu halimiz![signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
asıl konu rakamlar deil muhabbet ortam =)ii sarmış
nice milyonlara
türkiyedek en buuk forumlardan biri haline gelmiş yane ne güzel dimi :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
  • Yeni Oluştur...