Milamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 nerdeyse vizyona açıyordum asldald sorunum şu, 2 ana dalda ilerlemeye çalışıyorum bir yandan unity ile 2d bişiler yaparken diğer yandan sdl, opengl, glut vs ile motor kullanmadan kendi kendime aynı oyunu yapacak hale gelmek istiyorum. ileride full opengl'e geçmeye niyetliyim. visual studio 2010 express var c++ http://lazyfoo.net/SDL_tutorials/lesson01/index.php şurdaki tutorial'ı takip ediyorum yalnız kafayı yiyeceğim benim pc de açıyorum programı siyah bir şey geliyor kapanıyor. ofiste developer bir arkadaşta denedik çatır çatır çalıştı. debugda bir şey de demiyor nasıl kontrol ederim neyi yanlış yapıyorum çözemedim. çok aşırı vaktimi alacak sorunu bulmam bu yüzden yardım istiyorum :D pls pls pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Şu adımı tekrar bi kontrol et http://lazyfoo.net/SDL_tutorials/lesson01/windows/msvsnet2010e/subsystem.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://prntscr.com/1oz8kh aynı o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Hmm ilginç ya, bi command prompt açıp, exe'yi oluşturduğun dizine gidip o exe'yi command prompt'tan çalıştırmayı denesene, yazar belki derdi neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hata yok mesele o :D ya çok garip bir de işim qa benim kendi söküğümü dikemiyorum bildiğiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 buldum ya görsel doğru dizinde değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Oha sdf neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 çok sağol, garip şekilde iki tane debug klasörü oluşmuş iç içe içtekine atmışım proje dizini budur die. dikkat etmek lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aynı dizinde olmayıp nasıl hata vermiyor şaşkınlığını yaşıyorum. böyle sorunlar yaşadığında olabilecek yerlere breakpoint'i yapıştır abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 SDL'e bakarken Allegro'ya da bir bak derim.Ogrenmesi daha kolay bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ya anladığım kadarıyla o SDL yüzünden oluyor. dosya varsa gösteriyor yoksa göstermiyor hata vermesini istiyorsam benim o uyarıyı verdirtmem lazım sanırım. bakıcam öğrenicez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 selam tekrardan sdl için ayrı konu açmak istemedim konuyu açtığımdan beri bir oyun yapmakla uğraşıyorum şimdi şöyle bir sıkıntım var void Display_Timer(void){ SDL_Texture *message2 = NULL; SDL_Color textColor = { 255, 255, 255 }; int score2 = GameTimer.Ticks(); std::stringstream ss; ss << score2; std::string s(ss.str()); message2 = RenderText(s, "Sansation_Light.ttf", textColor, 14); Engine.apply_Surface(400,680, message2, renderer); } bu kodu mainlopun içine attığımda oyunun başladıktan işte fonksiyon çağrılına kadar ki geçen zamanı gösteriyor ama şöyle bir sıkıntı var fontlar çok bozuluyor. artık vs kullanmıyorum macteyim xcode kullanıyorum ama font neden kırılıyor fikrim yok. çok hızlı geliyor da ondan mı saçmalıyor? yoksa font mac'e uyumlu değil mi? fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar