chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Toplu intihar edelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Siz edin ben video kaydı yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 srpski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 srpskiyi bir arkadaşıma tavsiye ettim o günden beri telefonlarıma çıkmıyor. kimbilir ne diyordur hakkımda sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hakliyim said: az önce mutluluktan yine ölüyordum. poposu çok güzel olan bir arkadaşım vardı. geçen görüşmemizde poposunun bir fotoğrafını çekmem için söz vermişti. Kız tam evden giderken geçen sefer verdiğin sözü unutmadım dedim . o da "tamam ama haftalardır spor yapmıyorum ama biraz antremandan sonra olur" dedi. bende çok mutlu oldum ve gülmeye başladık. "Ne güzel ya adam hep mutlu" dedi... bende "etrafımda bu kadar güzel popolar varken ben mutlu olmayım da kim mutlu olsun ya" diye daha da güldüm .. neyse uzun lafın kısası basit şeyler ile mutlu olmasını bildikten sonra basit şeyler üstüste binip muhteşem mutluluklara dönüşebiliyor. Çevrenizdeki güzel popoların değerini bilip onları layığıyla sevin : işte o güzel popo : bu fotoyu kız kardeşim çekti ama bende çektiğimde koyucam ;D sen güzel popo görmemişsin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 popo güzel, daha güzelleri de vardır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 o göte bülbül öte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 allah razı olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar