roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 chrome said: sağol abi. sana da fikir danışmak için aramıştım geçen. 2 yarışmaya sokacağım 3 proje var karar veremiyorum hangisine neyle başvursam diye bir türlü abi aricam da sesim yok ki. bildiğin konuşamıyorum, bütün gün işyerinde oturdum bugün öyle. yarın denicem tekrar şansımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 tamamdır abi çok geçmiş olsun sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 chrome said: Laorx said: niye ödemiyo bineler? hata bende aslında. işi teslim edince parasını almam gerekirken aman işleri acil görülsün ertesi gün ödeyeceklermiş zaten diye işleri teslim ettim herkese. bekliyorum şimdi de. koca gün evden çıkmadım lan mutsuzluktan. çok berbat birşeymiş bu. şu mantık çok yanlış ya başıma geldi benimde adamların bi yerinde olmuyorsun işi görülüyor seni çıkarıyor direk aradan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben onları çıkartacam aradan abi bu gidişle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 biz cok mutluyuz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 wonderlandde yasiyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 izin bitti, 2 gündür işe gidiyorum. ben de çok mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Lan i$imden bende cok mutsuzum. I$ yeri verdigi sozleri tutmuyor bu ay burayi birakiyorum anla$tigim diger firmaya geciyorum. $imdi burdaki herifleri surundureyimmi surundurmeyeyimmi i$te butun mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kimseyi surunduremezsin kendini kandirma. sozlerini tutmuyolarsa onlar icin yeterince onemli bi calisan degilmissin zaten. mutsuzluga devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://youtu.be/Oo4OnQpwjkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben de hala mutsuzum bu arada ha. geçmedi yani hiçbirşey. kimsenin ödeme yaptığı da yok. kız desen ayrı dert oldu. evin bodrumuna kapattım kendimi çalışıyorum 11 saati geçti. karanlıkta köroğlunun atı gibi çıkıcam buradan en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Marty said: biz cok mutluyuz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: odemelerin hicbirini hicbir firma yapmiyor. Essek yukuyle alacagim birikti sagdan soldan. Yaz bitti. Havalar soguyacak artik. Kiz arkadasimdan da ayrildim. Pic threadlerim kapatiliyor. Tum arkadaslarim ya askere gitti ya evlendi balayinda ya da sabah 8 aksam 7 calistiklari icin az gorusuyoruz. Cok mutsuzum be paticik. Sen inşaat mühendisi değil miydin? Kendi işini mi yapıyorsun, ne yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi yapilabilecek ne varsa yapiyorum ben. Insaat muhendisi lisansim var evet. En az yaptigim is o ama su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome sen de bir girişimci ruhu görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 valla abi zorluyorum bakalım ilk iki yarışmamdan 1 finalim var. daha dolu daha büyük projelerle şimdikilere giriyorum. biri bile ödül alsa yeter bana. güneş paneli ile çalışan klima yaptık anasını satıyım ödül vermediler. ama şimdi daha maşaklı geliyoruz bakalım. yapıcaz olacak bu defa inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 mutsuzluktan ölücem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 olm çok mutluyum lan bu aralar hayatımda bok gibi 1 tane major sınavdan kaldım işim bok gibi ama mal gibi mutluyum sebepsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ulen yoksa siz böyle moralim bozuk diye mi arkadan arkadan butter sürüyorsunuz bana. sağolun len. community feelin hesabı. sağolun agalar. ben de sizi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 erkek adam erkek adamın halinden anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 mutlu olmak ıcın cabalıorm ake bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hacı sen daha yeni evlenmedin mi? ne çabuk mutsuz oldun la. yenge okumasın yazdıklarını sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 daha demin balkonda sigara içerken 2 saniyelik bir huzur geldi içime. Çok tatlı bir duyguydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 işte onun günler boyu gitmeyeni tatlı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 mutsuz deılıom hacı mutlu olmaya kasıorm kasmak lazım, zahmetsız mutluluk olmaz ki ( kafanın guzel oldugu haller veya hosmuhabbet dısında ) fiziksel yorgunluk = mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar