stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 http://www.millipiyango.gov.tr/sonuclar/_cs_sayisal.php 4 tane kuponum var, Ataşehir de oturuyorum. 400 bin nüfusu var %50 kadarı oynadığını düşünürsek 200 bin kişiden biri olabilirim. THY'den Ankara için uçak bileti bile baktım kupondan önce B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 çıkarsa bizi de gör lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 o uçak biletini piyango bileti almak için kullansaydın şansın daha yüksek olabilirdi sanki. piyangolar yüksek ara farkla ankaraya vuruyor nedeni bilinmezsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Ankara / Yenimahalle çok ünlüdür. 2-3 haftada bir mutlaka çıkar. 51 defa çıkmış http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20977403.asp p.s: kupon patladı, çok mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 on to the next :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bana çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Umut fakirin ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 lel noter huzuurnda falan olurdu bu akp geldiğinden beri yalan oldu direk paraları alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 noter de akp çekilen toplar da akp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 noter huzurunda olsa ne olacak, bi höt demelerine bakar noter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar