Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yilbasinda Nisantasi BUZ

GeeM

Öne çıkan mesajlar

90 dolar yabanci icki icmek icin zaten ucuz bi fiyat ki boru diil, turist bari diil Buz bar. ayrica yilbasi gecesi. Kiz arkadasiyla rahat bi eglence ortami arayan insanlar icin guzel bi secenek ki zaten cok bilet yok. Burdan belki bi kac kisi dusunebilir diye yazdim. Apaci partisi olmicak bazilarina uymayabilir o yuzden kusura kalmayin.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de bu fiyata içki dışında yiyece felam dahil değil mi?

Ayrıca aklıma birşey takıldı.Yanında kız olan bir dallama yine içeride sorun çıkarmıyor mu?Bu abaza ayrımcılığı neddir kardeşim! :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Sosyal ağlarda paylaş

aquila iptal ettin abi beni haha koptum resmen =D[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Mekan 180 kisilik.
Ama 100 kisi alincak iceri.
Fiyata icerde icecegin hersey dahil. tabiki cerezi merezi de var yaninda.
Jb, Jack Daniels, Smirnoff, Absolut, Chivas Regal, Martini, Bacardi, Tequila gibi klasik ickiler var.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be alexi o kadar değil geçen hafta içtik beraber kaza sonucu kapıda kaldık o benle beraber uçtu yani =) ben kustum o kusmadı ortaya bi çizgi çekmeli =)))[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...