Loex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 kafayı yiycem bronze dan silvera geçemiyorum 2 gündür rank 1 im bronze da daha önce sadece 12 win le geçmiştim 1v1 de silvera şuan 17 oldu daha önceki sezonda 2v2 3v3 4v4 dede silverdaydım bu sezon öbürlerini hiç oynamadım bi alakası olabiliri onunla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 taşınmak ister misin? edit: sadece soruyorum taşıyacak halim yok. sdfgpf bu arada parayla birine ver adam halletsin işini. para var huzur var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ne alakası var yahu kendim geçemezmiyimki ? kaç win lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 1200 puan lazım sanırım http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Battle.net_Leagues bronze to silver 1200 diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 @Anelor : Senin verdiğin link NA servera ait. Normalde 800 puandan itibaren geçmeye çok çok yakınsın demek oluyor. Daha önceki tecrübelerime göre bir üst ligdekileri de güzel paketlediğin zaman geçiriyordu. Ancak sanırım sistemde bir değişiklik var, lig atlamalar daha zorlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 sc çıktı ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 abi bu arada ben oynarken direk bronzedan gold a falan atlayabiliyodun. bi gece oturmustuk arkadaslarla donerek oynuyoduk ben 25/27 yapmıstım galiba. 2. lose umda gold a atmıstı bronzedan direk. kısaca ust uste 17 win aldıysan seni acaba gold a mı atsam lan falan diye bakıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 anlamadımki 20 win oldu silverdan insanlarıda yendim kaç defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 şimdi sivera attı direk rank 10 olarak 320 küsür puanım vardı bronzeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Gayet normal atmış. Arada yenilgiler var mıydı? win/loss rate nasıl? kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 22 win 10 lose olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Eşleştirdiği kritik kişiler var seni atlatan. Adamı yenemesen de oynama tarzına göre atıyor yada bir kaç maç daha bekletiyor. Çok fazla win almaya gerek yok atlamak için. (Bu seviyelerde.*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 şimdide silverdan golda geçemiyorum pasa rank 1 2 3 üm anlamadım nasıçalışıyo sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abi cok takma o lig olayini. Bende oyleydim oyuna ilk basladigimda. Bronze 1. siyim silver a ne zman gecerim falan diye bakiyordum. Ama oynadikca hakettigin lig neyse oraya cikiyorsun merak etme. En son high diaydim mesela. Reset gelmis gold a direk ilk macta. Sonra essek gibi win streak aldim masterlarla oynamaya basladim. Takma yani ozet olarak keyif almaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Aynen Nekro gibi düşünüyorum. Kafana taktıkça sinirlerin geriliyor, performansta düşüyor. Sen sürekli hatalarına falan odaklanacaksın, onları çözeceksin, buildleri daha az hatalı yapmaya başlayacaksın. Bir bakmışsın promote almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aynen sanguin'in dediği gibi ne zaman lig atlicam lan'dan çok hatalarına yoğunlaşır onları düzeltirsen zaten otomatikman level atlıyor oyunun ve rakipler kolay gelmeye başlıyor macro'yu düzelttikçe lan bu herif hiç mi asker basmıyo meh tech'e bak adamın lol derken buluyosun kendini sonra promote geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 keyif alıyorum ya çok eğlenceli arada izledğim videolardan etkilenip deniyorum yeniliyorum tabi çok sinirleniyorum sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar