Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKYAKA( gökova)

eycuf

Öne çıkan mesajlar

Neredeyse koca bir senemi orada geçirmiştim,2009 senediydi.Mutlaka gidilip görülmeli mavi bayraklı sahillerimizden biri vardır.Muğla şehir merkezine 15 dk lık bir yolculuk yalnız kulaklarınız patlcıakmış gibi oluyor dikkat rakım değişikliği çok fazla.

Akyaka' da akvaryum denilen bir yer var ki orası bambaşka bir alem küçük teknelerle 20 şer kişilik gruplarla gidiliyor fazla bi parasıda yoktu o zaman 3 lıraysa şimdi 5 olmuştur heralde.

eğer kalıcak yer ayarlamadıysanız sakın direk otellere gitmeyin sahilden yukarı tarafta çok uyguna apartlar bulunuyor.kışın geceliği 10 lira ya düşebiliyor orada.

sonuç olarak gidin, sonra gene gidin.ben 4 senedir gidemedim deliriyorum.

ayrietten balık ekmekler eskiden teknelerde yeniliyordu şimdi duyduğuma göre sadece bir tanesinde yeniliyor onu bulun orada yiyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala gitmediyseniz 22 iyi baya. Bi de ottoman var azmak cayinin kiyisinda. Bahcesi falan inanilmaz guzel.

Haftasonu gittiydik biz de, lese yakin ama alanya, bodrum kadar les olmayan bir kitlesi var. Yalniz ozellikle haftasonu icin araba sart. Hep uzaltaki koylara gittik biz. Merkezde plaj cok kucuk ve gereksiz kalabalik, bir de kampcilardan mumkun mertebe kacmak gerekiyor, cok degisik bir kitle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...