eycuf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 arkadaşlar sevgilimle 2 gece 3 gün tatile gitmek istiyoruz. akyaka yı tavsiye eden arkadaşlarımız oldu ama sizede sormak istedik acaba daha önce giden duyan bilen var mı? izmirden nasıl akyakaya gidilir? kalacak yer olarak nereyi tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Önümüzdeki hafta hatunla gidiyoruz biz haftasonu için. Gitmemiş olursanız anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 üniversiteyi okuduğum süre boyunca her yazımı geçirdiğim yer akyaka. haftasonu gidince çok kalabalık oluyo gerçi halk plaja iniyo direkt. biz kız arkadaşımla belli bir nebze ileride kayalık bir yerden girerdik hem sakin olur hem de buz gibi su olurdu teknede balık ekmek yemeden dönmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komikdegil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Neredeyse koca bir senemi orada geçirmiştim,2009 senediydi.Mutlaka gidilip görülmeli mavi bayraklı sahillerimizden biri vardır.Muğla şehir merkezine 15 dk lık bir yolculuk yalnız kulaklarınız patlcıakmış gibi oluyor dikkat rakım değişikliği çok fazla. Akyaka' da akvaryum denilen bir yer var ki orası bambaşka bir alem küçük teknelerle 20 şer kişilik gruplarla gidiliyor fazla bi parasıda yoktu o zaman 3 lıraysa şimdi 5 olmuştur heralde. eğer kalıcak yer ayarlamadıysanız sakın direk otellere gitmeyin sahilden yukarı tarafta çok uyguna apartlar bulunuyor.kışın geceliği 10 lira ya düşebiliyor orada. sonuç olarak gidin, sonra gene gidin.ben 4 senedir gidemedim deliriyorum. ayrietten balık ekmekler eskiden teknelerde yeniliyordu şimdi duyduğuma göre sadece bir tanesinde yeniliyor onu bulun orada yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 çok sivrisinek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Eşim muğlalı, akyakaya giderdik eskiden, kalacak güzel yerler var galiba. Deniz sürekli dalgalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 güneş batmaya yakın kaçın, sivriler yer hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Akyaka'ya sivri var diyosanız Dalyan'a gitmemişsiniz demektir :D Kafa dinlemek, başbaşa kalmak için çok güzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Haftasonu Kabak Koyu'ndaydım dönüş yolunda uğradım Akyaka'ya, pazar olduğu için sanırım rezil bir kitle vardı. Denizini beğenirsin ama İzmirden arabayla çıkacağınızı varsayıyorum o kadar yol yapmışken biraz daha güneye giderseniz daha güzel bir tatil geçirebilirsiniz kız arkadaşınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mutlaka haftaiçi gidin, arabayla gidiyosanız akbük'e gitmek şart. 30 km falan akyaka merkezden. sakin başbaşa tatil yapacaksanız oraya kadar gitmişken datça hayitbükü'ne gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kaç paralık bir yer arıyorsun 22 veya caretta oteli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Hala gitmediyseniz 22 iyi baya. Bi de ottoman var azmak cayinin kiyisinda. Bahcesi falan inanilmaz guzel. Haftasonu gittiydik biz de, lese yakin ama alanya, bodrum kadar les olmayan bir kitlesi var. Yalniz ozellikle haftasonu icin araba sart. Hep uzaltaki koylara gittik biz. Merkezde plaj cok kucuk ve gereksiz kalabalik, bir de kampcilardan mumkun mertebe kacmak gerekiyor, cok degisik bir kitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar