Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
guvenılır bı program gerek kazaa dan cok spy gelıyor bılen varmı?[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:
mp3 programı?

mp3 dinlemek için mi, yoksa çekmek için mi?

Kazaa yerine Kazaa Lite K++ kullanılıyor artık, Hatta Kazaa kullanmayın, kullananları da uyarın :) Spy yok, adware yok, tertemiz program işte :)

Mp3 konusunda Kazaa'dan hızlı program yok, sanmıyorum. Emule'de queue derdi var işte. Torrent'te tek tek mp3 bulamıyorsun, hepsi albüm şeklinde oluyor. DC++ ise öğrenmesi epey zaman alıyor :)

Para veririm diyorsan, Napster, itunes gibi programlar mevcut.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Mesaj tarihi:
saol kazaa lite asdasdas paralimi veguvenilirmi[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:
Ares'i tek geçerim. Tek kötü yanı türkçe kullanıcısının fazla bulunmamasından dolayı türkçe mp3 kaynağı olmaması.
Kazaa'dan daha hızlı ve sağlam.
Hiçbir reklam banner pop-up falan da içer miyor.
Türkçe arayüzü mevcut.
Sıra derdi fln da yok.[signature][hline]--- God is in the TV ---
Mesaj tarihi:
bide kazaa nın download için linkini verirsen sevinirim bone o dedigin K+++ nın[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj kturumtay tarafından 11 Aralık 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi bu program paralı yuklemek :([signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...