kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 guvenılır bı program gerek kazaa dan cok spy gelıyor bılen varmı?[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mp3 programı? mp3 dinlemek için mi, yoksa çekmek için mi? Kazaa yerine Kazaa Lite K++ kullanılıyor artık, Hatta Kazaa kullanmayın, kullananları da uyarın :) Spy yok, adware yok, tertemiz program işte :) Mp3 konusunda Kazaa'dan hızlı program yok, sanmıyorum. Emule'de queue derdi var işte. Torrent'te tek tek mp3 bulamıyorsun, hepsi albüm şeklinde oluyor. DC++ ise öğrenmesi epey zaman alıyor :) Para veririm diyorsan, Napster, itunes gibi programlar mevcut.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 saol kazaa lite asdasdas paralimi veguvenilirmi[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ares'i tek geçerim. Tek kötü yanı türkçe kullanıcısının fazla bulunmamasından dolayı türkçe mp3 kaynağı olmaması. Kazaa'dan daha hızlı ve sağlam. Hiçbir reklam banner pop-up falan da içer miyor. Türkçe arayüzü mevcut. Sıra derdi fln da yok.[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bide kazaa nın download için linkini verirsen sevinirim bone o dedigin K+++ nın[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan [Bu mesaj kturumtay tarafından 11 Aralık 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=84465[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ares diyorum ARES 8-)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 abi bu program paralı yuklemek :([signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar