Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sponsorum :)

metallive

Öne çıkan mesajlar

Sponsroun amacı reklam yapmaktır.Sen sunucuyu yönetmek istiyosun istiyorsun galiba.Ona sponsor olcam denmez.O zaman arkadaşın dediği gibi ben hazır bir shard'a ortak olcam hat benden scriptler sizden diye topic aç.[signature][hline]

[Bu mesaj Ardhath tarafından 07 Haziran 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir web hosting firmasinin ileri dönük gelecek vadeden bir serverda kendini gösterip lagsız bir shadla gövde gösterisi yapıp alişte biz web hosting işi yapıyoruz fakat hattımız budur demesi planlaniyordu.

Server önce Leon Jada'e (Paticik forumlarından tanırsınız) verildi çocuk serverini upload etti fakat ilk 5 saatten sonra bom bom siyah bir ekranda spawn erorlarındna başka birşey göremedik.
Sora server Elron_Cervantes'e (gene paticik forumlarından) verilerek 2 server açık tutuldu rekabet olsun en iyiyi yapabilsinler diye fakat bu çocuk server ilk açıldığında hemen hemen 20-24 saat serverda canla başla çalıştı tam işte aradığımız adamı bulduk derken shard log tutmuyor bu konuyu halledin dedik adam o gün bügündür kayboldu shardin şuan kapalı olduğundan bile haberi yok 3 gündür hiç görmedim.

Patron: Bu ne, böyle sorumsuz insanlarla başımız ağırır kapat serveri ve sponsorluk işinin iptal edildiğini duyur.

Evet sponsorluk işi iptal edildi artık.

İyi kötü yorumlar aldım ama birtane iyi shard bulmadım nekadar basit gözüktü bu olay gözünüze birsürü insan geldi ama hepsi birbirinden bilgisiz hadi buda sorun değil sonuçta herşey hazır scripteri indir uyarla aç bir server ama bu firsati böyle sorumsuzluktan kaybeden insanlara şaşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Biz zaten su anda serverımız hazır sitemizide şu anda ben hazırlıyorum www.ultima-strike.com oluca uo cs karısık sizin gibi bir sponsor bulursak uo serverımızı kendi imkanlarımızlada bir cs serverı acıcaz ama cs'den cok cok iyi anlayan mod'da arıyoruz msn'e kaydetim eger kontrol edersen sevinirim.[signature][hline]Grandmaster Shooter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metallive, 09 Haziran 2004 12:06 tarihinde demiş ki:
siyah bir ekranda spawn erorlarındna başka birşey göremedik.

diyosun...

said:
metallive, 06 Haziran 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
Sadece sphare klasörüne ftp den erişim verebilirim radmin gibi programlarala erişim veremem.[/b]

Remote Admin olmayınca adam spawm hatalarına nasıl bakacak?
Sonra spawm hataları scripten felan oluşmaz.Madem Radmin vermiyosun, kendin spawm uid'lerine bakıp temizleyeceksin.
said:
[b]metallive, 09 Haziran 2004 12:06 tarihinde demiş ki:[/b]
birsürü insan geldi ama hepsi birbirinden bilgisiz.

Kimin bilgisiz olduğu açıkça anlaşılıyor.[signature][hline][/b]

[Bu mesaj Ardhath tarafından 09 Haziran 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bak kardeşim.Elimde gece gündüz 2 senemi verdiğim shard var.Ama Eğer diyorsan 5 sene sponsorum anlaşmayı iptal edersem sana tazminat vericem 50.000€ okey :) Ama dersen scriptlerini alırım senide sallarım uza git şimdiden.

Kısacası buradaki Akıllı insanlar Sözleşmeli iş yaparlar Elron Cervantes gibi nebula irc serverinde script dilenenler server açarsa işimiz var.Bu arada Buradaki insanlar büyük şirketlerden gelicek sponsorluğa evet derler girdisi çıktısı belli olmuyan sphere ye sphare diyen + Remote yerine Ftp hesabı vericek bir adamdan zaten hayır beklemez kimse.Buradada tutup kimseyi aptal yerinede koyamazsın Sponsor olucam dedin 2 kişi geldi olmadımı yürü hadi.Daha fazla insanın emeğine , nebula scriptlerine saygısızlık olmasın.Kaçtane nebula scripti ile server açtı bişeyden anlamıyan adam. NOT :Anlıyorsa birşey demiyorum zaten :)[signature][hline]Plus
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Valla onu bunu bilmem ama kimse Elron Cervantes (Gence) denen ve kendini 30 yaşında tanıtan 15 yaşındaki küfürbaz çocukla iş yapmamalı.

+ böyle iş olmaz zaten arkadaşların dediği gibi.

[b]Düzenleme: Forum sakinlerinden çok özür dilerim biraz önce metallive isimli biri buraya cevap sayısı -1 olan bir konu açmıştı ben de merak ettim adamın bilgilerine bakarken böyle bir konu gördüm ve okudum. sonuna da böyle mesaj yazdım çok pardon haziran tarihli olmadığını görmedim. sanırım bu ilk hatam değil :)
[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 10 Aralık 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

başarılar diyelim bari ozaman :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır yola yeni koyulmuşken bir kaç öneride bulunayım.
lancer'in 4 altın kuralı :)
1. Yüzyüze görmediğin kimse ile iş yapma.
2. Verdiğin saatte olmayan adamla da iş yapma.
3. Sunucuda çok başlılığa izin verme. Ama çok sesliliği koru.
4. Vaktin yoksa bu iş ile uğraşma. Ne olacağını şimdiden söyleyebilirim sana. Gün gelicek bu sunucu için vakit ayırmış kişiler ile, bu sunucu için sadece kaynak ayırmış kişiler arasında çekişme olacaktır. Yaşanmış, denenmiş, görüşmüş, şeylerdir.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi

Sosyal ağlarda paylaş

+1[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

nbl_silencer Söylediklerinde Çok Haklısın Hatta Sorun Yaşıyoruz Genelde Fakat Aramızda Halledebilyoruz Server Açılalı 4 Ay Oldu Defalarca Tartıştığımız Anlar Oldu Fakat Hala Birlikteyiz Zaten Ayrılmak İçin Artık Çok Geç Onca Playerın Emeği Var Serverda Taki Son Player'da Gidene Kadar Bu Server Kapanmayacak.

Lucas1 Ve Bütün İyi Niyetli Arkadaşlarımıza Teşekkür Ederim Umarım Editsiz, Tarafsız, Playerları Haksızlığa Uğratmadan (Nedensiz Jail, Block, Ban) Güzel Bir Ortamda Oyun Oynamalarını Sağlayabiliriz.[signature][hline]http://www.uo.gezegeni.com/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...