Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 vıdı vıdılar başlicak tabi. herif fazla değil günde 1 saatini forumları orayı burayı okumaya ayırsa dream team yapıcak haberi yok kerestenin. aynı anda 4 kişiyi calımlayıp atak başlatıyo engin engini söküp sabriyi oyuna sokuyosun. burak zaten süzme gerizekalı tamam onu anladık ona hiçbişey demiyorum. aptal bir oyun anlayışı. tamam bugünkü mallıkların cogunu saha ya baglasalar onada okey. ama ayıp abi. şampiyonlar liginde top oynıcaksın. 90 dakka doldur boşalt oyun oynuyosun ya bi tane adam akıllı gelipte vaaaay abi paslaşmalara gidişata bak diyebileceğin atak yok. her atakta drogba kendini yere atar hakeme bakar fak of hoca demeler falan. sniejder bu takıma harbiden 8x gömlek fazla. nası bi gaz verdiler acaba cocuga gelmeden önce ne anlattılarda buraya geldi yani. herifin attıgı bir tane topa hamle yapan yok çünkü aklına getiremiyo kimse lan bu adam nereye top atıyo diye. yakında milli takım maçı var diye yığılmıştır kasetler bilmemneler adamın önüne beyin desen maymun olmuştur zaten hava 12398123 derece. scolari falanmı zannetti kendini anlamadımki aynı anda hem milli takım hemde galatasaray nası yapabilirsin yani? geçen radyoda herif 47 dakka o ona parmak atarsa bu buna çelme takarsa biz beraber kalırsak diye şansımızı anlattı. ilk maçta bize 3 atarlar fatihte galatasaraya odaklanmaya devam eder.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 3 atarız 5 atarız dediniz cimbom macı izliyim dedim uzun zamandır böyle bayık mac izlememiştim hani gol olmaz anlarımda pozisyon bile yok nerdeyse olanlarda mal mal defans hataları faln zaten macın yarısında faul oldu bazı oyuncular terlememiş bile olabilir sabri sag acık gordukten sonra zaten sorgulamayı bıraktım 5. haftaya kadar cimbom macı izlemem artık p.s. birde hasan sasa suc buluyordunuz hasan en azından sabriyi acık oynatmaz lol
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Macin oldugunu bile unutmusum, o yuzden yenemedik.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 CthuLhu said: Bizim de golü yediler sneijder'inki ise net faul var. adamın aşiline vurunca atamıyor pası düzgün. ilk başta izlerken büyük küfür ettim de tekrarı gösterince yakından helal dedim hakeme.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 eskişehir taraftarıda ne bayık ya bütün maç aynı sesi çıkardılar sesi kapamak zorunda kaldım
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 2011-2012 Eskişehirspor 0-0 Galatasaray 2012-2013 Eskişehirspor 0-0 Galatasaray 2013-2014 Eskişehirspor 0-0 Galatasaray zaaa
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Necati Es-Es'i iki maçta 4 puandan etti. Bitmiş artık..
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Kaleciler ve direkler kaplan kesiliyo bize gelince anasini satayim.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Lan bi tane sutunuz var gelmis direkler kaleciler bidi bidi. Top mu oynadiniz dun diye sorarlar adama
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Valla bizim ozetteki pozisyomlar sizin full mactan fazla da, kalani yoruma acik.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 necati bu sezon kaleciyle karşı karşıyada almeida tier. çok puan kaybettirir.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Necati parasını falan alamıyordu geçen sene, başlarım böyle işe deyip saldı heralde kendini emekli havasına erken girdi
Öne çıkan mesajlar