Soris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 reklam gibi oluyor ama arkadaşla bir site açtık. Fikir aklıma burdaki Kişisel bölümünden dolayı geldi. Baktım herkes sorunlarını paylaşıyor ve çözüm arıyor veya rahatlıyor sonuçta buna herkesin ihtiyacı var. Bizde proje filan yapıyoruz hiçbiri tutmuyor bari dedim bir site açalım orada soralım hayatımızla ilgili ne yapmamız gerekiyor böyle sözlük formatında bir site yapalım. Herkes kişisel sorunlarını paylaşsın çözüm arasın veya rahatlasın isteyen trollesin ki kullanılırsa en çok o olacak. Böyle bişi düşündük ve açtık siteyi. Burdaki kişisel bölümünü sözlük olarak düşünün öyle bir proje işte. http://getopi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 işsizlik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 anon yazabilsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 tc kimlik mi kontrol ediyolar, anon zaten .s.s:S.s :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sanırım direk login olmadan cevap atabilmeyi diyor bilmiyorum düşünebiliriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Çok güzel fikir. Bayanlar keşfeder se üye sayısı patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Azmi hanginiz ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 arkadaş benim kodlayan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar