Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Var mı bildiğiniz önerebileceğiniz? Maksimum akademi nedense güven vermedi. İhtiyaç diye bi yer varmş galiba o da iyi değil. Kursa gitmem lazım sanırım 2-3 ders için.
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 spk kursu ne abi, aç kitaplarını oku. iş hukuku-vergi mevzuatı, ekonomi, denetim kısmı zaten ezber.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 spk ama hangi spk. sınava göre sor söyleyeyim güzel kardeşime. ama üstteki mesajda çok doğru. otursan yapılmayacak şey değil.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ya ezber olduğunu biliyorum ama evde oturunca o çalışma isteği yok. En azından kurs beni böyle bişeye zorlar. Parayı verince kendimi çalışmak zorunda hissederim. İleri düzey bu arada. Genel ekonomi, sermaye piyasası araçları ve muhasebe denetim vs. Bu sınavda sanıyorum ki analiz yöntemleri ve finansal yönetimi geçerim..
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi temel düzey mi ileri düzey mi gayrimenkul değerleme mi hangisi?
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: ileri düzey
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 o zaman dokuz eylül üniversitesinin eğitimlerini öneririm abi. fiyat olarak da iyi. bucadaydı en son netten bakıver.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Benden başka giren var mı?
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben ileri düzeye yeniden giricem bu sınavda. geçen sınavda sırf ekonomiden geçmişim gerisi 45-50 arası sdfs. yalnız sınav çok bariz para kaldırmak için hazırlanmış bi sınav yani ben bu kadar zor sınava daha girmedim hayatımda.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 finans yl mezunu olarak türev araçlar sınavına girmek istiyorum. ilerde ileri düzey sınavlarına da girmek istersem sadece 4 dersi mi vermem gerekecek ?
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 geçen sene sitesinde eğitim dökümanları vardı bu sene bulamadım kaldırmışlarmıdır nedir. neyse ki pcde tutmuştum 1500 sayfa gittim fotokopiciden bastırdım. Sınavın maliyeti oldu bana 200 lira. dersleri geçmek keşke yetse bi de genel ortalama istiyo ya neyse hadi bakalım hayırlısı. giren var mı bu dönemki sınava?
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Unutmuşum başlığı naptınız geçen sınav girenler? Benim tek vergi kaldı.Ancak şöyle bi sıkıntım var, belgeyi alabilmem için 80 almam gerekiyo. Ekşide vardı bu arada geçen senenin sınav dökümanları.
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ileri düzeye mi giriyosun sen de? ya ben bu sınavlara giriyorum ama hadi belgeyi de aldım napcam diye düşünüyorum kara kara. askere gidip geliyorum hadi askerliği çıkardık aradan. şu zamana kadar ki tecrübelerimin hepsi web sektörüne dayalı :D en kötü üniversiteye geri dönücem sırf mezun olduğum bölümle ilgili bişeyler yapabilmek için
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Evet ileri düzeye giriyorum. Valla ben zaten finans sektöründe ilerleme istediğim için almam şart bu belgeyi. Askerlik falan benim de engel önümde zaten. 2 hedefim var. 1 tanesi bu belgeyi alıp kurtulmak diğeri de ingilizcemi geliştirmek.Sonra ağusts döneminde askere giderim diye düşünüyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bu arada bu sınavlara askerdeyken girebiliyo muyuz?
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 finans mezunuyum ilk defa bi sınava hesap makinası götürdüm bakalım daha iyi geçti gibi geçenkinden dsfsdfs
Öne çıkan mesajlar