Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Henneni an icin durum.. exploration data yi sattim bitince crashladi desktopa, oyuna girince durum su :D http://i.imgur.com/mLJuiHH.jpg heneni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Xenocide said: evet 64 bit. ekran kartı sürücüsünü güncellicem bi şimdi. bi de şey sorcam. Şimdi steamde hem horizons yüklü oldu, hem base game yüklü oldu. 2 adet oyun gözüküyor. base game'i sileyim mi nabayım saçma oldu böyle. horizons almıştım. steamde klasik ED vardı. 8.1 gb update yaptım ben ilk. sonra steam olmadan launcherdan girince horizons oynadım. steam launcherda horizons gözükmese de steamsiz girince oynadım. ama ayriyetten frontier store'den horizons key redeem ettim steame. librarye horizons eklendi. onu indirmedim. sadece geçen gece gelen patch ile de horizonsa giriyor. ama steamden açınca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 abi az evvel yine dondu bilgisayar. gezegendeyken oluyor sanırım. ya da en azından gezegene iniş yapmışsam sonrasında yiyorum freeze'i bi şekilde. o texture yükleme muhabbeti fazla mı kasıyor bilgisayarı anlamadım ki. in-game temperature takip edebileceğim program tavsiye eder misiniz? MSI Afterburner gördüm şimdi google'dan onu yüklicem de bildiğiniz varsa şu iyidir diye makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Tutorial'lara girdim az once de combat training'i bitiremedim. Controller ile donmek etmek cok iskence, cok yavas. Neden boyle acep? Ayar mi cekmek lazim ya da controller'i birakip klavyeye mi donmek lazim? Bir de sadece controller ile oynamanin yolu yok sanirim? Klavye destegi gerekiyo illa di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 gemilerin hız göstergesinde mavi aralık var. golden spot gibi bi şey. en verimli ve hızlı döndükleri aralık o. gemiden gemiye değişiyor o aralığın yeri. deneyince farkedersin. pitch > yaw bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 oynayabildiğim kadarıyla çok tatlı olmuş planetary landing işi. yalnız gıcığıma giden bişey var, atmosfersiz gezegenler dediler, tüm atmosfersiz gezegenler değil ama. bi kısmına inilmiyor. en basidi aya gittim inilmiyür. SOL sisteminde hatta sadece merküre iniliyor, bi de bikaç uyduya. az evvel bi gezegendeki istasyona indim, bikaç görev aldım. görevlerin 2 tanesi, başka bir settlement'taki power supply'ları yoket, diğerleri de escape pod'ları bul, getir göreviydi. gezegenin üstünde süzülüp, inip srv ile power plantleri patlatıp, tekrar gemiye binip uzaya çıkıp, gezegenin arkasına geçip tekrar inip escape pod aramak falan bunlar görmek istediğimiz hareketler. eğlendim epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Oyun xbox one a da ciktigi icin full controllerla oynayabilirsin Di.. Setupdan herseyi ata, ornegin landing gear i actigin anda setup degisir flightta degisiktir galaxy mapde farkli menulerde farkli setuplar yapabilirsin. Ornegin ucarken A(X) tusu boost iken menude satin al tusu vs olabilir. Nienna nin dedigi gibi gemilerin manevra kabiliyeti radarin sagindaki hiz barinin mavi ile gosterdigi araliginda en yuksektir.. Birde flight assist off iken cook daha iyidir ama alisman gerekir baya bir degisir ucus olayi.. Arkandaki gemiyi onune almanin en basit olayi; flight assist off+geri veya ileri cek yon tusunu+boost, katil balina anaconda ile eagle i dahi onume alabiliyorum bununla (pve).. Ay gibi yerler sonra gelecekmis mis diye okumustum ama yalan cikabilir, herhalde ozel bir sey hazirlaniyor oralara. Planetlerin grafik ozelliklerini bir kurcala istersen bir bar var o bende ortada gerisi ultra ama 980gtx var bende hic donma yasamadim. Once brabenden almistim onun launcheri ile oynadim 32 arti 64 bit elite ve 64 bit horizons vardi sonra sitesinden steam horizons key redeem ettim simdi sadece steam horizons oynuyorum gerisini sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Vay canına uzun zamandır bi oyunda böyle acemi böyle yeteneksiz olmamıştım :) Hani hiçbişe bilmeden herşeyi yeni yeni keşfettiğin en zevkli dönemi vardır ya öyle bir durumdayım şu anda. Başta ayrıldığım istasyona görev almayı unuttuğum için geri dönmek istedim beceremedim, çıkmıyor dock seçeneği, meğer contacts altındaymış lel Sonra iki warp ile ancient artifact vs zımbırtısı istediği yere gittim yıldıza çarpıyodum yandım bir miktar :p Sonra zımbırtıyı buldum cargo scoop nası çalışıyo beceremedim bi kaç kez çarptım, yutup sağolsun öğrendim neyse ki topladım bikaç tane zımbırtı. Geri dönerken bi baktım yakıt bitiyo! Vay anasını kalacam istasyona varmadan bi cimcik mesafede diyodum ki meğersem yedek yakıt tankı mı ne varmış anca şu halde varabildim istasyona; Neyse işte böle bikaç kez kalkış platformundan ceza yiyerek, iki heyecan yaşayarak ilk görevimi bitirdim hayırlısıyla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Sistem icinde yakitin bitmez korkma jumplarda gider bolca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 İşte o da başka bir komiklik çünkü ben baya bi ileri geri gittim hedefe yaklaşacam diye ışık hızında yanından geçtim geri döndüm vs vs :D Eee peki madem ben buna saracak gibiyim, kafadan mutlaka şu parçayı gemiye eklemen lazım (yakıt, scanner, bilmemne bilmemne) tarzı olmazsa olmaz var mıdır? Ya da uğraşma "para kas şu gemiye geç nirvanaya ulaş" gemisi hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Sistem icinde cruise hizindasin jump yaparken isik hizinda jump yapiyorsun. Ne yapmak istiyorsun? Ona gore yazalim sunu al bunu al. Her gemi kendince guzel aslinda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 sistemler arasında geçiş yaparken ışık hızına çıkıyosun da sistem içinde de yine bir jump hızı gibi bir hız var ya işte onu çok kullandım ben sanırım :p zaten yıldıza çarpma noktasına beni getiren de oydu duramadım Ben şimdilik etliye sütlüye karışmadan explore/task/quest/getir götür ve hatta mümkünse mining ile para yapıp bu saydığım alanlarda da işime yarayacak ekipmanları (gemi veya gemi eklentisi) toparlamak üzerine bir gidişat izleme istiyorum. Yani aşağı yukarı senin tarzın :) Edit: Biraz baktım şimdi mesela ek yakıt tankı alabilirim şimdilik, veya fuel scoop nedir mesela bildiğin yakıt ikmali sağlıyosa o da işe yarar, basic discovery scanner var bi de bu zaten varmış, refinery var şu anda alabildiğim o da ilginç geldi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 O zaman herseyin basi para :) her zaman oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Dandik bi görev var şu anda başka da bişe yok alabildiğim, napıyosun mesela alıp başını başka bi istasyona mı gidiyosun burda ne görev varmış diye, şimdilik jump jump gezmiyim diyorum malum yakıt parayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 https://eddb.io/ misal su siteden bakip trade route ayarlayabilirsin kendine.oldugun istasyonu yaz sana orasi veya oraya yakin treade route cikarsin. trade yapacaksan cargo arttirmalisin normal olarak, discovery scanner yerine misal fuel scoop takip yildizdan yakit cekebilirsin ama dikkat etmen lazim ilk baslardaki scooplar dandik normal olarak bayagi yavas cekiyorlar. mining bir kere gittim sonra yapmadim yapmamda cok kotu geldi bana degistimi bilmiyorum. teker teker mine ettigin nesneleri yakalamaya calismak cok aptalca gelmisti. birde baya bir bayik. exploration istiyorsan direk fuel scoop discovery scanner sart ilk baslangicta. getir gotur missionlari var onlarda bir nevi trade route gibi zaten.. oyun baslarda oldukca kasacak sonlara dogru ki sonu yok daha cok kasacak :D oyunun galaxy simulator oldugunu ve kendini de gercek bir kisilik olarak gorursen ve etkinin oyun uzerinde sifir oldugunu idrak edersen cok iyi oyun.. birde grind e hazir ol. her turlu grind ama oyunun grindsiz basarili olabilecegin hic bir yani yok. daha dogrusu oyunda basari diye bir sey yok. ornegin ben 3 elite status yapmak istiyorum bunun icin grind bana sart, ama baskasi aksam gireyim combat zone larda combat simulation kasayim der (su an bunu yapiyorum) deli eglenir, bir baskasi python gemisini almak icin para kasmak ister vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 birde senin nick ne oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Nick Novgorod, misal şu çok yakında basit bi görev ama nası atlatıyoruz federalleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 atlatmana gerek yok :) yakalanirsan yakalan sana kesecegi ceza o gorevden daha dusuk olacak.. al gorevi seni scanlerse bir ceza kesecek o cezayi kesilen sistemde odeyebilirsin istersen odemeyebilirsin :) sana saldirmayacak federaller ya da her kimse ama olurda sana saldirmak isteyen npc olur, ki olacaktir buyuk ihtimal onlarida ya keseceksin ya da kac gitsin. seni cruise hizindan cikaracaklar buyuk ihtimal sen de cikar cikmaz boost yaparak uzaklas targetine dogru bu sekilde yapa yapa fsd soguyacak ve tekrar hizlanacaksin.. ilk baslarda bu sekilde paralanirsin rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 bir baska tiyo: ornegin o gorevi aldin, oyundan cik ana menuye sonra open olarak tekrar gir tekrar ona benzer bir gorev gorursun, sonra tekrar soloya gec gene ayni gorevi alabilirsin bu sekilde ayni istasyona gidecek bir suru gorevin olabilir ya da sisteme. bazen senden gorevler 1-2 tane altin getir vs ister. onlarida bu sekilde topla sonra o verdigim siteden bak en yakinda nerde satiliyor, tabii fiyatina da bak, elindeki kapitale gore gorevi topla git satin al isteneni don ver hepsini geri, profit! bu open solo oyun gecisini kullan yoksa oyle tek tek olme esegim olme yani. bir nevi mission resetliyorsun bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 şu oyunu alayım diyorum da. fallout 4 ü anlamadım bunu hiç anlamam diye bulaşamıyorum ne yazık ki fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Sağol kanuni ciddi tiyolar bunlar köşeyi döneceğimi hissediyorum... Bu arada hayırlısıyla ilk self destructımı da gerçekleştirdim :D Yakıt olayını ciddiye almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 open solo arasında mission resetlemeyi horizons ile kaldırdılar die biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 BlackRose said: Sağol kanuni ciddi tiyolar bunlar köşeyi döneceğimi hissediyorum... Bu arada hayırlısıyla ilk self destructımı da gerçekleştirdim :D Yakıt olayını ciddiye almak lazım. Fuel Scoop kullan çok yakıt sorunu yaşıyorsan. güneşe yaklaştığın zaman otomatik fuel çekiyor güneşten. ama her güneşten de çekemiyorsun ona da dikkat et. white-brown dwarflar falan fuel vermiyor misal. bu arada, dün exploration yaparken bir sistem buldum, böyle galaksi map'ine bakarken zoom out şekilde, bi yerde garip bi parlama gördüm, oraya doğru zoom in yaptım, bi tane acayip bi yıldız pasparlak böyle. aha dedim buraya gideyim nötron yıldızı falan heralde. bi gittim sistemde 2 player daha, ama böyle deep space yani, oyuncu görmenin baya zor olacağı yerler. adamlar da internetten okumuş karadelik varmış sistemde diye gelmişler. bi scan yaptım, baba böyle bi sistem yok. 10 tane mi ne güneş var biri hakkaten nötron sanırsam (masmavi kocaman çok parlak bişey böyle o nötron mu oluyor bilmiyorum sdfg) 3 tane de karadelik var. bi tanesine yaklaştım baya bi, gemi cayır cayır yanmaya başladı, kaçmaya çalışıyorum bi yandan içine çekiyor falan aha dedim sıçtık geberiyoruz, modüller malfunction krizine girdi, ekrandaki yazılar gidiyor geliyor dumanlar kıvılcımlar AAAA KİKİKİKİ bağırdım, sonra ne oldu tam bilmiyorum ama galiba karadelik beni slingshot yaptı ve kendinden 130 ls uzağa fırlattı. o kadar heyecanlandım ki abov... karadelik etkisini çok başarılı yapmışlar. uzay öyle bir bükülüyor ki yakınındayken, ney nerede kafam feci karışıyor, karadeliğe doğru mu gidiyorum, uzaklaşıyor muyum anlayamıyorum böyle. sistemdeki herşeyi full taradım sadece o sistemden 300k falan para verdi. akşam system map ss'i koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 ben karadelik buldum ilerledim ama dmg de yemedim firlatmadi da. horizonsuz gezgene inmeye calisir gibi duruyodu gemi belli mesafede. yeni mi eklendi bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 belli bi mesafeye kadar bişey yapmıyor da ben baya içine girmeye çalıştım, yanlışlıkla oldu biraz gerçi, 200 300 km falan yakınında supercruise'dan çıktım, sonra tekrar deliğe bakarak supercruise'a girdim, bi anda içine girdi sonrasında oldu olanlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar