Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 16000'i nerden aldın amazondan mı yoksa tr'den mi. Ben aradım bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Curunir said: bu oyunda uo daki gibi pk olayı varmı biraz twitch den izledimde oyun aslında iyi baya ama sanki sürükleyici birşeyler eksik ama ortam özellikle o uzay hissi çok başarılı gelişmeye çok açık alsammı acaba veya az daha mı bekliyim selam, pk olayı var ama genelde trade yapan yada pvpye girmek istemeyenler solo mode ya da bir sistemin çok fazla instance'ı olduğundan çok parlak değil şuan. ama bazen forumlarda görüyorum 2-3kişi bir sistemi kapatmış dikkat edin filan diye yazıolar. geçenlerde çektiğim pk video linki . adam kendisine dalanın player olduğunu anlayıp, almadığından bile emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mosquito said: 16000'i nerden aldın amazondan mı yoksa tr'den mi. Ben aradım bulamadım bir türlü. Romanyadayim ben burdan aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Viper 2xpulse 2xauto cannon gibi duruyor su an combat ship. Sanirim pulselar shieldi cannonlar shield indikten sonra hull icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Evet aynen öyle. Yakın mesafe savaşıyorsan Fragment Cannon da baya damage veriyor. Ama ammunition gerektiren herhangi bir şeyle bounty hunterlık yapmak karlı değil. Zira sürekli para ödüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mosquito said: combata girmeden önce gemi sağa sola yalpalıyor sanki kontrolonü kaybetmiş gibi o nedir bir de karşılaştırmak gerekirse mouse+keyboard mu josytick+keyboard hangisi daha efektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Abi tradeden baydim park ederim asp yi vipera gecerim baktim para lazim bas doldur kole 100k minumum profit zaten. Bide hele gorevler kole cikarsa biliyoruz adiligi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bence brust fire, pulse dan daha iyi; daha yüksek dps'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Curunir said: Mosquito said: combata girmeden önce gemi sağa sola yalpalıyor sanki kontrolonü kaybetmiş gibi o nedir bir de karşılaştırmak gerekirse mouse+keyboard mu josytick+keyboard hangisi daha efektif interdict ediosun diğer gemiyi, interdict ettiğinde supercruisedan zorla çıktığın için (hem hedef gemi, kendi gemin savruluyor, sağın solun sapıtıo kısa süreliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Curunir said: Mosquito said: combata girmeden önce gemi sağa sola yalpalıyor sanki kontrolonü kaybetmiş gibi o nedir bir de karşılaştırmak gerekirse mouse+keyboard mu josytick+keyboard hangisi daha efektif mouse + kayboard benim icin net. belki kullandigim masadan ya da oturdugum yukseklikten olsa gerek. iki joystick bir gamepad denedim i-ih mouse keyboard en iyi sahsim adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Arkadaşlar selam, oyunu baya hastayken oynadığımdan sımdı psıkolojık olarak acınca mıdem bulanıyor. Gerçi hala tedavi olmadım ama, tükürük bezim hayatımı kararttı resmen. oyunun youtube da vidyosunu görsem aklıma domates çorbası ve ballı süt geliyor. :/ oynayamıyorum ya, satın almak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 elimde kalem not tutmaktan not defteri dolacak :) ciktigindan beri rahat 100 saat gomdum lanet oyuna. suark hastaliktan degil mide bulantisi :P oyundan. benimde bulaniyor bolca. kapkara ekranda bombos ucup durmaktan. hele birde 100.000Ls li istasyonlar yokmu.. lanet olsun sana uzay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 yok abı benımkı canları çalınca ağzı sulanan kopek mısalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ahaha nası bi psikolojidir o abi bu rare material olayını nasıl nerflediler ya? bi istasyondayım, bi 8t aldım, biraz bekledim 9t daha çıktı onu da aldım 17t var şu an toplam ama 1 gün geçti aradan yeni üretim gelmiyor. max. şu kadar alabilirsin falan diye sınırladılar mı o işi? çok saçma bi nerf olmuş öyle olduysa. 250 ışık yılı uzağa gidicem 17t için mi gidicem? 80 90k falan kar gelecek, böyle değmez ki yaptığın yola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 max jump ly kac yaw varmı 100 e vuran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Tek sicramadami ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bu aralar çok mmo oynayasım var, oyunu alsam mı bilemedim ama "mmo" kısmından çok bişey beklememek gerekiyor anladığım kadarıyla. Ne sıklıkla karşılaşıyorsunuz başka oyuncularla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 mmo olarak uzak dur an icin bence. hatta single olarak eger space sim den hoslaniyorsan ve ust uste ayni grindi yapar ve baymam diyorsan belki. oyun dunyasi asiri ama asiri genis.. gereksiz bence bu kadari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 şu her update de unhandled exception new.txt zimbirtisi cikmiyomu kafayi yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 federallere karşı hostile oldum. unfriendly e dönmem uzun sürer mi ? Yoksa empire tarafına mı kayayım inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bende oldum. ama kurtardım görev alıp yapamak rep'i sifonluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ne kadar dandik bi luncherı varmış.inmiyor.pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 http://massively.joystiq.com/2015/01/02/elite-dangerous-server-goes-haywire-creates-instant-billionair/ serverler sacmalamis dun gece. milyarlar kazanmis millet. geri alinir herhalde serverler. su anda tatil yuzunden bir sey yapilmamis tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 cidden kıl etti bu iş ya. en sonunda hata veriyor sürekli. Resmen yarım yamalak release etmişler şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 beta'dan beri var bu sorun. F:Program Files (x86)FrontierEDLaunchProductsFORC-FDEV-D-1002 bu klasörde oyunu patchlerken versioninfo.txt diye bir dosya oluşuyor. Patchleme işlemi bitmeden o dosyayı versioninfo.txt.new diye değiştir. o zaman almıyorsun hatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar