Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 CMDR Scalanova benim nick. bu arada arada cikan 8 altin (veya baska bir nesne) getir 120k kap gorevleri ne guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Lakon Type-6 Transporter bunu ariyorum simdide :) ver elini yildizlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 cleve hub da varmis iyi bari.. eravate system. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Deneme account açamıyor muyuz bir baksam şöyle almadan önce neye benzediğine? metacritic de 7.5 almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 7.5 gene iyi su haline.. benden bi 6 helalinden. oyunda mmo adina pek bir sey yok.. arti cook fazla eksigi gedigi var. hatasi yok gibi su anki halinde ama alinacak bir oyunda degil su an. bence. Edit sp olarak 7,5 eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 betada olan bişey yine başıma geldi. istasyonda slave getir görevi var, 40k veriyor. ama istasyon slave satıyor. 20k'ya 2 slave aldım, görevi teslim ettim 40k temiz profit zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Yep onlar iyi baya birde 100k plus maden alma gorevleri cikiyor onlar super.. Bu arada cobra dan sonra bu alet (type 6) pek boktan geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 oo exploite gel. open playden soloya geçiyorum, tekrar aynı görev çıkıyor. sonra tekra ropen playe geçiyorum yine aynı görev çıkıyor. 5 dk'da 150k yaptım abav... çok da abartmıcam ama yeter bu kadar başıma iş almayayım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Abicim gunlerdir ne yaziyorum burada :) Diger turlu 3k 5k kasilirmi.. 3milyon kastim 1 gunde. Korkma bu arada oyunda adam gormuyoruz arti solo zaten adi ustunde.. Ama bazen tutmuyor o is .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 asdas onu mu yazıyodun sen. dikkat etmedim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 kesfe cıktım adderla silahları ıptal ettım bu laden unladen olayını cozemedım ama ya bu arada tuncan benım kımseye yazdıklarım gıtmıo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 sanirim oyle seyler yok. oyunun mmo tarafi sanki yok ortada daha. bu arada gemiyi buyutunce gelen tasima gorevleri buyumuyormu ? hala 112 tasima kapasiteli alet ile 2-3 tane sey tasi gibi sacma sapan gorevler devam ediyor hic bir ilerleme yok. rankimizin mi atlamasi lazim acaba. devamli ayni yerin gorevlerini yapiyorum rep artsin diye ama hala ortada ayni gorevler. 3-5k :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 şöyle ki, yüksek kapasite isteyen görevler unavailable olarak görülür eğer varsa. kapasiteyi yükseltince de available olur. ama o görev orda yoksa sen istersen orayı satın al yine olmayacak sdf laden-unladen olayı sanırsam gemiyi kargoyla doldurduğundaki mesafe laden, boşken unladen party play olayı zayıf olduğu için henüz mmo'dur diyemeyiz. ne zaman ki open play'de party sistemi olur, senkron jump olayları gelir o zaman düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 kim demiş fleet jump yok die? biraz uğraşmak gerek sadece :D http://www.youtube.com/watch?v=TukYr-y_4o8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ben hic goremedim alip almamam onemli degil.. max 5k falandir herhalde tasima gorevi gordugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 olm baska yere gec o zaman bence daha baska yerlerde vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 30-40 sistem dolandim yahu :) Neyse zaten koleden iyi kazaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Sol'da şöyle bişey gördüm: http://i.hizliresim.com/7Vb9O5.jpg durup dururken şans eseri. gidiyorum şimdi oraya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 heyecan bastı http://i.hizliresim.com/PYoRrv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Voyager 2 zaa http://i.hizliresim.com/J7458Q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ahaha super lan nası denk geldin? ya böyle detaylar süper. Acaba koprulu sector varmı dıe baktım yokmus. Vegaya gitsem acaba bzim filmden bişiler var mı? NEyse oyunun route plannerı cok kotu kullanmayın bıle bide group play için ugrastık sharkyle de combata bıle gıremedık beraber :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Olm evet aynı USS e giremedik lan resmen. Grouping olayina ciddi bir çözüm bulmaları lazım bence. Fakir fakir geziyorum te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 abi sol'a gittim nereye konsam diye bakınırken Capital Ship diye bişey gördüm navigation'da anee bu ne len diyerekten capital'a doğru gittim, baya yaklaştım, tam supercruise'dan çıkacakken bu sinyali gördüm, 1,5 milyon ls uzakta diye. Ne olduğunu da yazmıyor, seçince sol altta hologramda güneş gibi gözüküyor acaba dedim bilinmeyen başka bi güneş mi var sol'un içinde. emektar voyager çıktı sdf yakınlaşınca da o malum farklı dillerdeki uzaylılara selam mesajları çalıyor. Lakin türkçe yok, arapçamsı bişey var ama MASSAJ falan diyordu sdf video çektim de üşeni,yorum şimdi convertleyip yutuba koymaya, yarın yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Ya bu slavery cok iyiymiş ya. onu bunu çıkarıp 6t cargo yaptım. 2-3 gidiş gelişle 250k para. Çok iyi. Cobra MK III zaten 350k, alayım ben bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 kolelik benden sorulur :P istasyonlarda kole fazlasi olusturdum :) 8.3 milyon yaptim simdi gemiyi degistirsemmi yoksa kapitali arttirip 200t lik yuk gemisimi alsam. bu arada su yuvarlak istasyonlarda sag el kurali vs gerekli degil. target alip inis izni istedigin zaman soldaki target yerinde zaten 3d ciziminde ok ile girisin nerede oldugunu gosteriyor. ben asp explorer alayim en iyisi. en kotu satar geri donerim type 6 ya. ikisininde depo ayni zaten. arti en guzel yanlarindan biri oyunun gemiyi satinca anca %10 kaybediyorsun. explorerda ne kadar para kazaniliyor varmi yapmis birisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar