Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 slave taşıma olayı baya kârlı anladığım kadarıyla bende denicem haftasonu type7-220t kargo ile :) 1.bu arada kargo miktarını en kısa zamanda arttırmaya çalışın, hauler 50k fiyatı olması gerek sidewinderdan sonra rahatlatıo baya. 2.shield generatoruda çıkartıp, yerine cargo takın. 3.eğer belli iki nokta arasında taşıma yapıyorsanız ortalarda station var mı diye kontrol edin, bazen fuel scoop ile uğraşmaktansa yakındaki stationa docklayıp, refuel yapmak daha hızlı oluo, benzin ucuz zaten gördüğüm kadarıyla. böylece fuel scoop yerine gene cargo alırsınız. 4. frame shift driveri yükseltmeye bakın, satınca parası geri gelio zaten. böylece jump range articak ve hızlı gideceksiniz gideceğiniz yere. 5. jump range i arttırmak için en ekonomik yol D seviye malzeme takmakta. D seviye min. ağırlıkta olduğundan en ekonomik jump range yükseltme taktiği, ucuzlar bide. Frame shift drive hariç tabi, B yada A mümkünse. Onun haricinde en son 2 tane masum traderı(npc değiller, cmdr olarak geçiyor isimleri) katlettim. ama pek konuşmaya fırsat bulamadım kaçacaklar diye. yaklaşık 6k bounty alıyorsunuz patlattığınız adam başına. en son 25k bounty ile geziodum ve sistemdei federaller 4-5 defa interdict ettiler wanted olarak gezerken. tekrar trade'e döndüğüm için parayı ödedim şimdi trade gemisinde patlamayalım diye. http://www.youtube.com/watch?v=2pwvzUKzS9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Suark said: sidewinderın cargosu 4 ten fazla olabiliomu stationda outfitting servisi varsa, modülleri değiştirebiliyorsun. istediğin modülü çıkartıp,yerine başka takabilirsin ana modüller haricinde. oradan arttırabilirsin. tabi stationda da istediğiğn modül olması gerekiyor. her yerde her modül olmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 shieldi ve exploration bilmemnesini cikariyorsun birinin yerine cargo digerine scoop. 220t ile baya bir login logoff yaparsin ama fyi. 4 saatte 445k creditim oldu olmayada gemi bulamiyorum alacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 fuel scoopu hangı tusla cıkarıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Auto o.. Yaklasinca cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hmm fsd aktifken yapıomus nays silahları sattım 9 ly oldu jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 AAAAAAAAAA SLAVELER 10kmı ulan bende o kadar kapıtal yok hahaha sumele geldım bıle ya of :/ neyse burda local takılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 docking queue olmasın dıye soloya gectım bu arda varmı bı eksısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Gençler bu gece beraber takılmak isteyen varsa takılalım. Yalnız nasıl birbirimizi bulacaz falan garip bir durum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 slave goturme questleri var arada cikiyor bana iki tane cikmisti anlatmistim ayni sistemde iki istasyon arasi ikisi 90k falan etmisti oradan kapital bulup slave satin almistim ben. soloda bir sikinti gormedim sadece pvp yok herhalde o kadar. cobra mk. 3 alacagimda abicim sacma sapan seyler var oyunda. nerde bu alet. bilinmiyormu yani bumudur gelismislik. lanet olsun yahu. netteki istasyonlara gidiyorum yok baska gemi var. ismi simdi bu. eh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 high tech stationlara bak mapten oralarda olma ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aha buldum. eagle location gosterdigi yere geldim istedigim alet cikti. bu ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 vov sinege biniyormusum ya. bu ne guzel bir aletmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wow ilk defa patladim. Don basa te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 auto insurance olayı var eğer insurance için gerekli para varsa hesap aynı gemi fitini verio sana geri %10 ücreti karşılığı gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ama patladığında insurance ödeyemiyorsan GG emektar sidewinder asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 slave olayida bir yere kadarmis. bu gemiye doldurdum 15 tane slave ama login logoff baydi.kesin bir yerlerde deli gibi ihtiyac vardir ama nerden bulunur kimbilir. trade e el atayim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 biraz param olsun en yakın nebulaya gıdıcem sonra crab pulsara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 login loggoff olayi nedir slavelerle ilgili onu bilmiorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 istasyona geldin gorevlere bakiyorsun yoksa exit oyun, sonra solo veya open game den birine giriyorsun cikiyorsun slave satis gorevi gelene dek. az once 15 tane sattim simdi 25 tane aldim ama biraz fazla bayik. guzel para var ama cheat sonucta bir nevi. trade de cok dusuk para var an icin cargo kucuk olunca normal olarak ya da tavsiyen varmi sunu al sunu sat vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ton basina kar marji ne olmali rare urunler haric ? 500 credit iyimi ornegin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Eskiden 1k ve ustu iyiydi ama eski ss lere bakiorum son patchlerle bicok malzemenin ortalama fiyati dusmus hep ondan 500cr den cok kar getiren malzeme bulmak pek mumkun olmayabilir bile. Bence iyi su durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 cogunuzu ekledım sanırım ya gemıyı alma menusu hangısı? outifttingdemi oluyor hmm shippyard varmıs bazılarında. mapte filtrelemede neden yokkı bu ozellıkler lp 751 1 gercekten guzel sıstem d-scannerı sılaha atayıp basılı tutunca sıstemde ne var ne yok gosterıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Tuncan kim? mesajlar göndermeye çalıştım voice comm açmaya çallıştım olmadı :( Bi TS -vent felan adresi şeyetsek de aslında hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar