Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Kanuni sormYi. Unuttum gemiyi dondururken optimal hiz araligi var oraya cekiyor musun yoksa tam gazdayken mi donmeye calisiyorsun? Hiz gostergesinde mavi bi aralik var orasi manevra kabiliyetinin yukseldigi aralik. Bir de donusleri yaparken flight assist kapatirsan bi miktar daha hizli donuyor, dogfightta avantaj sagliyor. Zaten muhtemelen oyunda flight assist on-off yapmayi ogrenen adamlar kazanacak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 mumkunse su combat demo tutorialine girip bir denermisin su anki kullandigin gemiyle en azindan bir kiyas olarak. ben becerebildigimi soylemiyorum zaten de hissiyat feci kotu.. uzay super gemi super, hizlanma hissi vs nefis, sadece freelancer, freespace oynadiysan bilirsin dinamik ucus hissiyatini.. aninda donebilme vs cok seri o oyunlarda. simdi bakacagim senin dediklerine arti star citizeni indiriyorum onunlada deneyecegim farklari yazarim. saitek x65f pro ile denedim ama alet cok iri be.. fena degil ama ciddi bir masa vs lazim buna. oculust rift aldigimda gecerim saiteke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ok denedim simdi. 1- flight assist toggle a getirince biraz daha iyilesti ama onunlada kontrolde tutmak cok zor.. dedigin gibi onu acip kapayip aleti ucurabilen kisiler ciddi iyi oyuncular olur. 2- dedigin mavi bara dikkat etmemistim ona dikkat edince daha iyi oldu. 3- controlleri biraz daha editlemem gerekiyor gibi duruyor. uzay ve traderlik icin almistim zaten. insallah trader olarak uzayi gezerken fazla savasmak zorunda kalmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 1-2 tip daha; afterburner'ı efektif kullanman lazım. afterburner çalıştıktan sonra kısa süreliğine manevran maksimuma çıkıyor. mesela benim en çok kullandığım manevrayı söyleyeyim, afterburnerı kullanıp flight assist'i kapatıyorum ve 180 derece geri dönüş yapıyorum. Böylece çok kısa zamanda gemiyi ters çeviriyorum ama aynı zamanda flight assist kapalı olduğu için gemi ters gidiyor. Yani burnum düşman gemisine bakıyor ama ben geri geri gidiyorum. Flight assist'i tekrar açtığın zaman da gemi duruyor ve tekrar ileri gitmeye başlıyor. Bu şekilde kısa bir süreliğine dahi olsa düşman gemisine ateş edebiliyorken aynı zamanda ondan kaçıyor oluyorsun. bu tip avantajları iyi kullanmak gerekiyor, ben şahsen o yüzden gemi mekaniklerini çok sevdim yoksa freelancer'daki gibi mouse'u çektiğin yere gidince otomatik pilot gibi oluyor ve combatın pek bi anlamı kalmıyor. Hatta Freelancer'da Roll hareketinin hiçbir anlamı yoktu. Burada roll yapman gerekiyor dönüşleri daha iyi yapabilmek için. Hatta vertical thruster'ları kullanarak çok hızlı giden gemini aniden yavaşlatabilme durumları falan da var. Tamamen alışmayla ve kavramayla ilgili. Bi de geminin enerjisini 3 farklı kanala yönlendirebiliyorsun bilmiyorum combat demo'da anlatıyor mu onu. kokpitin sağ tarafında SYS - ENG - WEP diye 3 çubuk var. SYS geminin shield recharge'ını, ENG motorunu, WEP silahını temsil ediyor. ister hepsini eşitlersin ister bir tanesine yüklenirsin ki savaş esnasında bunlları sürekli değiştirmen gerekiyor duruma göre. Ani hızlanman gerekiyorsa ENG'e yükleneceksin, düşmana yaklaştıktan sonra WEP'e abanacaksın ki silah çabuk ısınmasın, shield düşüyorsa SYS'e + ENG'e yükleneceksin ki hem kaçabilip hem de hızlı recharge olsun. Ayrıca Afterburner ENG çubuklarından yiyor ve ENG ne kadar yüksekse o kadar çabuk recharge oluyor. Misal, düşmanın arkasındasın kovalıyorsun, sıktın sıktın, afterburnerla bi manevra yaptın. yapar yapmaz 3-4 saniyeliğine ENG'e yüklenip hızlıca recharge edip tekrar WEP'e yüklenerek saldırmaya devam edersin, bu arada ENG charge olduğu için ikinci bir afterburner patlatabilirsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 oyle gibi.. alisirim insallah.. sadece bir trader, astronomer, kasif ve scavenger olaydim savasmadan.. zaten koca galaxy istemesem kimse bulamaz :P edit : tipler super thx. combat demoda pek bir sey yok.. tutorial demisde koca uzaya atiyor seni su adami vur. bu kadar. herif masallah zup zup zup ari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 20gb indirdim starcitizen icin. evet onun gemi kullanimi benim agiz tadima gore tam. daha bir seri basit vs.. gibi an icin tabii. ilerde ne olur bilemem ancak elite uzay hissi olarak daha iyi sesler, grafik vs. tabii birinin cikisina 2 hafta var digerinin kac sene kim bilir. star citizende gemiyi disardan gorebilmek de guzel bir sey, geminin disardan goruntuleri enfes bu arada, sanki gemi ile uzay grafikleri baya bir kisilmis gibi. star citizene kadar oyalasa bari bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 zaten star citizeni beklemeyen yok da, işte o daha bi mmo kafası olacak, bu daha bi space sim. keza SC çıkana kadar buna tonlarca content eklerler, götürür baya. SC çıktığında da farewell real life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 star citizenin cikisi ne zaman kim bilir. ben bir 2016 sonu atayim ortaya oda squadron icin.. sc den once cikacak olan single player seysi. elitein uzay hissi goturur birde eger mumkunse dedigim seyler iste. trade, astronomy, kesif, hurdacilik, vs vs.. combatini hic beklemiyorum. forumlarindan gordugum cok fazla eksik content oldugu insallah onu 6 aya oturturlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 keşif olayı şöyle var, discovery modülleri var, deep space sistemlerine gittiğinde gezegenler falan unidentified oluyor. Scan'i çalıştırıyorsun, belli bir radiusu tarıyor ve sistemdeki diğer gezegenleri, asteroid kuşaklarını buluyor. sonra onların yakınlarına gidip identify ediyorsun. Daha sonra bir istasyona girip bu bilgileri satabiliyorsun. Henüz çok kurcaladığım bi mekanik değil ama taradığın objelerin içeriğine göre (zengin madenler var mı yok mu vs.) çok para-az para alıyorsun. madencilik var, küçük ve az asteroidlerin olduğu yerlerde sakince mining yapabiliyorsun ama gezegen halkalarına falan giriş yaptığında 5 dk mining yapıyorsun hemen npc korsan gemisi damlıyor yanına felan. oralarda combata girmeden mining zor. belki deep space'de o kadar sık değildir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 acikcasi random bir yere gidipde mine yaparken korsan gelirse sacma olur. 400milyar yildizdaki bilmem kac tane gezegenenin icinden beni mi buldun pingu derim. sansima kuserim yani. sen ne yapiyorsun oyunda ? devamli combatmi ? edit : birde space sim yapip herseyi combatta sonuclandirmak sim demeye ters.. yapmasinlar oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 şu aralar pek oynamıyorum, tahminim gamma bittiğinde wipe gelecek çünkü 1 hafta kadar önce adamın biri bir exploit buldu ve 2 saatte 1-2 milyon credits yaptı, sonra da reportlamış exploiti ama kullanan kullanmıştır o yüzden wipe kaçınılmaz. Release'e kadar arada bi açar takılırım da çok ilerleme yapmam. Zaten başlangıç gemisi var elimde, girersem de trade falan yaparım en fazla. belki bikaç sistem gezinirim. Combat'tan yeteri kadar istersen kaçarsın ya. en kötü düşmandan biraz uzaklaşıp warp drive'ı çalıştırırsın, charge olana kadar dayanabilirsen baybay çeker gidersin. Ben zaten trade yaparken combata denk gelmiyorum. Sadece mining'de lüzumsuz bi npc trollü vardı. Belki dengelemişlerdir onu çünkü abartıydı hakkaten, 2 mine yapıyorum hemen bitiyor dibimde OO BAKİM KARGONA REYİZ NE AYAKSIN HM? sonra kapış dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 free beta falan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 demo trial vs bekleyin bence. Ya da reviewleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Yessss patlattimmmm dusmani. 2. Tutorial bu arada :D Olacak olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 hadi olsun da squad gelince wingmanim olursun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 super yem olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Squad olacak mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 olmaması gibi bi ihtimal düşünemiyorum ki dev.ler olacak demişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Suark said: free beta falan yokmu pis fakir gel eve online var free. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 olm bi girip bakıcam merak ediorm bakalım sıstem kaldırıcak mı yoksa gıdıp dünyanın en gerızekalı space simine para yatırmış adamım bunu kaçırmam yanı dilim yandı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 şimdilerde de joystick olayına sardım. mouse ile joystick arasında çok fark var diyorlar forumalarda hep. X52 ya da X55 gibi pahalı bişi yerine logitech 3d extreme modeli var 100tl onu almayı düşünüyorum. var mı joystick kullanan ya da mouse ile karşılaştırabilecek? X52 yada X55 çok pahalı ondan onları düşünmüyorum bile, o yüzden kullanan arkadaşlar onların ne kadar uber süper olduklarını hiç anlatmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 şimdi tam adamına geldin. bende eskiden Logitech Force 3D pro vardı. Extreme 3d pro'nun bi üstü ve sonra üretimden kalkan versiyonu. Ben bununla bikaç oyun oynadım ama yapamadım. Hep joystick kullanmayı bilmiyor oluşumdan kaynaklandığını düşünmüştüm. Lakin Saitek X52 aldım, cayır cayır akıyor abi. Bir kere o throttle koluna en azından bu oyunda hakikaten ihtiyacın var. Ben 195 liraya ikinci el buldum sahibinden.com'dan, bi arkadaş daha sonra 200 liraya başka bir tane bulmuştu. biraz araştır, bulabiliyorsan ikinci el x52 al derim. Kontrolleri falan zaten oyunla tamamen optimize, çok az tuş değişikliği yapman gerekiyor bildiğin oyunun kontrollerini x52'yi baz alarak yapmışlar diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bendede x65f pro var , mouse keyboard bence daha rahat gibi.. Ana neden masa ve setup çok yer kaplıyor. Koltuk olsa enfes olur sağ sol kola yerlestireceksin .. mmm. Önde keyboard mouse. Düşünelim şunu da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bendede x65f pro var , mouse keyboard bence daha rahat gibi.. Ana neden masa ve setup çok yer kaplıyor. Koltuk olsa enfes olur sağ sol kola yerlestireceksin .. mmm. Önde keyboard mouse. Düşünelim şunu da zor. Edit : http://i.imgur.com/rPTD3hs.jpg?1 Gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar