lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 düşman seni radarda göremiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 lord_gorthaur said: düşman seni radarda göremiyor galiba anlaşıldı lord gorthaur hedefe saat 9 yönünden yaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Satışla alakam yok ihtiyacı olan icin ihtiyacı olan icin yazdım satışla alakam yoktur ilanları gezerken gördüm Bende var cok mennunum . Fiyatıda 175 tl ye cok uygun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben alıcam bu ürünü de sitede satın al tuşu göremiyorum. Nasıl yapıyoruz alışveriş işini, "sen bana parayı gönder ben kargolayayım" şeklinde mi? öyleyse sakat değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 baya ucuzz alan şanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Abi pro değil o normal x52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 alma Xenocide said: ben alıcam bu ürünü de sitede satın al tuşu göremiyorum. Nasıl yapıyoruz alışveriş işini, "sen bana parayı gönder ben kargolayayım" şeklinde mi? öyleyse sakat değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Yaaa şu oyunun group özelliğini tecrübe eden, birlikte oynayan var mı? Bi cevap yazsın bana, biz bir türlü beceremedik 1-2 sorum olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 group özelliği; gemiler ayrı. uzay aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Karag8z said: group özelliği; gemiler ayrı. uzay aynı :D Süper anlatmışın. Çözdüm onu da. Friend list imde ekli arkadaşı oluşturduğum group a çağırıyorum. Sonra Private Group seçeneği ile bağlanıyoruz. Oyun içinde bir şekilde buluşuyoruz. Ben arkadaşı görüyorum. Gemiyi önüne çekiyorum nerdeyse çarpişacağız. Onun oyunda yokum. O beni görmüyor. Ne ayak anlamadım. Nasıl adam gibi grup oynayacağız bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 arkadaşın seni friend liste eklememiş olmasın? yada harf rakam hatası olabilir. kontrol edin. ama sen gördüğüne göre sorun karşı taraftan kaynaklanıyor. Private seçeneğinde sen ona davetiye gönderiyorsun oda kabul ediyor. aynı fazda sen onu görüyorsun ama listede sen olmadığın için o seni göremiyor. aklıma gelen açıklama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Dun ilk killimi aldım...cobra patlattım..super eglendim..hem de 2 tane...altımda sidewinder var..hic basedemedigim gemi eagle...dogfight icin eagle harika..oyun cok eglenceli biraz kapınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Civcivhead said: alma Xenocide said: ben alıcam bu ürünü de sitede satın al tuşu göremiyorum. Nasıl yapıyoruz alışveriş işini, "sen bana parayı gönder ben kargolayayım" şeklinde mi? öyleyse sakat değil mi? aldım, elime geçti. alışması epey sürücek gibi ama alışınca baya avantaj sağladığını anlıyorsun direk kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Hayırlı olsun x52 güzel zaten, senelerdir kullanıyorum fubar olmadı henüz. Pro yazması adamdan kıllattı beni o yüzden uyarmak istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 pro değil zaten. linkte harbi niye pro yazıyo bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Dun 1 tane hauler patlattım guzel ganimet dustu..bu lootları kargoya nasıl atıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 cargo scoop'u açıyosun (optionsta kısayolu var unuttum şimdi) bi targeting sistemi açılıyor. Target aldığın kargo solda hologram olarak görünüyor, onu nişan alıp yavaşça üstüne gidiyorsun, lootluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Eyvallah abi...ben savas mekaniklarini baya kaptım valla..patır patır indiriyorum gemileri..xeo sen oynamaya devam ediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 şimdi x52 aldığım için tekrar oynamaya başlıcam, alışmak lazım joy mekaniklerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Joya alısmak da zaman alır ya☺abi oyunda en buyuk eksik chat ve iletisim...ama potansiyel buyuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 You're receiving this email because your Oculus Order xxxxxxx is about to ship. Since the full balance has been paid, you should not see any additional charges. You can view your current order status and download an invoice for this charge using the Oculus Order Manager. Please note that you're unable to make any further modifications to your order. Thanks again for your support! Sincerely, The Oculus Team Geliyor sonunda, bir de controller mi alsam, iyice spastik modunda oynarim artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 @Glad kaça geliyor şimdi bu meret??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 eet bende mrk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 350 dolar alet, eski post lara bakarsanız hikayesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Gladmir said: 350 dolar alet, eski post lara bakarsanız hikayesi var. bir rica etsem şu gümrük posta olayını cektikten sonra detaylı anlatırmısın ? Böyle bir item nasıl geciyor merak ediyorum. Ben asla getirmeye cesaret edemem. Lego robototik kiti geciremedim ben posta gümrügünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar