pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 rid1 sipidik terlikle gelenler telef oldular orda onu belirteyim de o ayakkabilar da miadini doldurdu gerci yenisini alicam en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Egilen kizin simidi gozden kacmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ayakkabı dedin apaçi ayakkabısıyla işe geldiğimi hatırladım yarın ceylan derisi ayakkabı alayım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 onu kesicektim aslinda koy manzarasinin icine ediyordu croplayınca ben de ellemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ufo var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sparkcaster said: ufo var lan. bende onu söylücektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 heahaha ufo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bir gün kabağa sarin gazı atıcam ki ülkedeki neo-hippi popülasyonu biraz azalsın. söz meclisten dışarı tabi. zaten sizde pek neo-hippi tipi göremedim. belli ki ortama yabancısınız. bi tek o poşu bozması kafalık beni endişelendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sanane birader muhtarı mısın oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 posu bozmasi kafalik degil o harbici posu mardinden aldim toplumu gitgide yozlastiran ankaradakilere sinirlenmen lazim ayrıca onun yeri kabak degil kusura bakma da sacmalamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 BeIlow said: Hatun ve ben siyah beyaz çok güzel olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 poşu iyi güzeldir de çanta olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 pascal acil lazer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 BabacumMostors said: OH HAI!! http://j1309.hizliresim.com/1f/v/t1x83.jpg Blendax guzeli seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sparkcaster said: sanane birader muhtarı mısın oranın. fethiyeyi bana soracaksın bu neo-hippiler iğrenilesi küçük-burjuvalardır. uçakla gelirler dalamana. oradan geçerler kabağa macera, çadır hesabı. sen uçağa bin, eşşek gibi karbon emisyonu salınımı yap, sonra ay çok hippiyiz ayakları çek. eskiden raconu vardı işin, otostopla gidilirdi olimposa, ya da car pooling hesabı... önce kelebeklerin ağzına sıçıldı. eskiden gerçekten kelebekler vadisiydi orası, binlerce kelebek gelirdi nisan-mayıs gibi. şimdi kabağa geçtiler. kabağın üstünde de tesisler falan açmış doğa düşmanları... sorsan alternatif turizm yapıyoruz işte falan derler. gidin eşen çayının orada yapın bakalım kim geliyor. güzel yerleri parsellemekten başka hiçbir şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Posuyu da ayse teyze basortusu gibi baglamis zaten. Bence direk kafasini keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 moncici haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Testereyi çıkarayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ayrıca kabak koyunu kimlerin, hangi grupların işlettiğine hiiç girmeyeyim. neo-hippiler belki kendini sorgular, başka bişey olurlar falan al başına belayı. takılsınlar dağ bayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 alhsdglahda ne basortusu la kafayi gunesten koruyom orda bu arada elemana gaz verip durmayın foto ile yorum yapcaksaniz eyvallah ama diger turlu stfu beaches. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 fotoğrafta kabak yok mu? illa bodur bacaklara mı yorum yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 moncici said: ayrıca kabak koyunu kimlerin, hangi grupların işlettiğine hiiç girmeyeyim. neo-hippiler belki kendini sorgular, başka bişey olurlar falan al başına belayı. takılsınlar dağ bayır. hippinin iyisi bozkırda yetişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 GwindonSurion said: stimpak said: Cheaz said: http://i.imgur.com/ZpxhFzT.jpg Cheaz said: rus sevgilim var sdf Kardeş kamburun çıkmış, kızın adı esmeralda olmasın? AHAHAHAHAH ya ben bunu güncelde gördüm, bugün bir yerde victor hugo geçti aklıma geldi yine güldüm, hiç şu topicle albümle alakam bile yok ama ahahah ya cihazın bir de o fotoyla ilgili ardından gelen her posta laf sokup "sdf" gibi söz öbekleriyle cevap vermesi, ASIL BEN SİZE GÜLÜYORUM GOCUNCAK HİÇBİRŞEYİM YOK iması vermeye çalışması nasıl pathetictir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 dur hazır gelmişken facebooka koyduğum fotoyu koyayım temizlikçi ablamızın terlikleri ve ben https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1375181_10151762778007108_1214482532_n.jpg yakışıklılığım nedeni ile çok tepki alırsam ev arkadaşıma söyler sildiririm arkadaşlar. siz normal hayatınıza devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Tam bir turkish leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar