balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yok kanka benden yakışıklısındır sen de foto koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 3 doktora yapmis adamim seni nasil askere aldilar onu aklim almadi cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Etimesgut Askeri Hastane'de binbaşı var, ona sor cevap verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Dahiliye polikliniği gözlüklü bi tip. Taş gibisin bile dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 balon said: Savaşma seviş abi alttan bi sürpriz çıkacak gibi, omegle da gibi hissettim kendimi yanlış anlama da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yok olm, hayvan gibi mutsuzum burda çünkü deli gibi hastayım, başım ağrıyo. Sıkıntıdan hee diye foto çekildim normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 denetleme yok mu spora basla simdiden rezil olma oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yok İstanbul'dayım hacı ben. Acemilik ordaydı. Gerçi denetleme var Şubat'ın sona doğru Kime rezil olcam olm saçmalama, çekemeyeceğin 2-3 mekikten laf yersin, söz yersin. O. Adama lazımken napcak adam sana. Meslek kurasıyız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Dalga geçmeyin lan mal herifler. Kendi tipinize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sus lan leylek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sakin. Olm tamam dalga, makara güzel de yani fotoğraflarınızdan da gördüğümüz kadarıyla ( ki birinizi biliyorum tanıyorum bira içmişliğim var kaç sene önce) bi Antonio Banderas ne bilem bi Brad Pitt olmadığınız için abartmayın anasını satim. Yani bi Hülya Avşar'ın güzellik kaprisleri gibi kaprisler yapmıcaz di mi ? =) Burayı kaç senedir tanıyorum 10 mu daha fazla mı, bi tane güzel kız gördüm, bi tane yakışıklı adam. Hangi kız söylim mi? adamla ilgilenmezsiniz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 vazgectim soyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bana bakar mı lan burdan söylesem, hoşuna gider di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 söylemezsen bakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 cirkinler ego tatmin etmeye calısıyor yazık adamı kotulemek sizi güzellestirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bakmasın lan sölemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kızlar özel mesaj atabilir kim oldunu merak ediyosa. hehehe. Neyse iyi geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben baya inanılmaz yakışıklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bi de şu an kısa dönem askerlik yapsaydım şafak doğan güneşti, onu da burda paylaşıp öyle uyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Poşet olsaydın zayıflatırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bu ne şafak merakı ya biraz hayatınızın anın tadını çıkarın bu günleriniz geri gelmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 senko said: yemek yapan erkek cekiciligi yavas yavas bitiyor. ozellikle bizim yaslarimiz icin yok bitmez o, özellikle bu yaş grubundaki dişi nesil, mutfaktan bayağı kopmuş durumda-kariyer,okul,iş derdinde...kısaca kadının kalbine giden yol yemekten geçmekte- keep calm and cook=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sen 2009 da kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ama bir ayağı 2010'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar