bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Ya guild açalım bişeyler yapalım plssssss[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 lvl 200 olmak gerekiyor guild için. yeni hesap açanlar benle maç yapıp exit deyip çıksınlar ilk sayıdan sonra ki (kaybedecek puanınız yok nasılsa) biran önce level 200 olup guild açayım. Bu arada 3 topta tüm üyeler arasında 12. ranke yükseldim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 valla ben Gunn gibi oyuncu görmedim.. adam sayı yapıyor ayrıca sayı yaptırtıyor ör: "Arcane kırmızının sağından ince kes sağ falso ile hızlı vur.." dediğini yaparım ve sayı olur eheh süperdir Gunn'ın taktikleri..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Gunn ın gençlii bilardo ile geçmiş, adam geceleri bilardo oynuyo rüyasında :P[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 ewt var mı oynamak isteyen? hadin oynayalım yaf canım sıkılıyor.. pm falan atın.. icq verin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 bu arada sizin servera baglantınız ne durumda, benimki cok cok yavas da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 ben oynadığımda süperdi hiç sorun yaşamadım[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 bi masa yaratmaya kalktıgımda veya join falan dedigimde oyun kitleniyor. neden olabilir acaba? practice yapabiliyordum ancak. ekran karıyla ilgili bir sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 pepelek diye 3 top masası açıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 benim gibi 3 bant sevmeyenlere/beceremeyenlere 4 top öneririm. oynıycak varsa dalalım?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 sinir oldum ya..oyun kitleniyor bende zırt bırt.. ekran kartı sux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 said: Volfied, 09 Kasım 2002 16:48 tarihinde demiş ki: Gunn ın gençlii bilardo ile geçmiş, şşşt daha gençliğim geçmedi benim! en güzel yıllarım önümde. Harrison Ford ve Richard Gere'i model alıyorum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 oynuyom şu anda Gunn diye bii gelip gidiyo masanın adı Pepelek beklerim herkesi kedi kedi diyin girdiktensoora yeter :)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 ben beceremiorum bu 3 cushion denen tanrının cezası zımbırtıyı delikanlı gibi amerikan oynayalım ya da reel de toplanıp 3 cushion yapalım :) sanal ortamda olmuo[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 arcane açtım pepelek gel nikim Volfied oyunu 9 top yaparım[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 ya bende mi sorun var? bi türlü bulamıyorum sizin açtığınız odaları. bide altta waiting room ve all rooms var ya, onlar ne demek oluyo? yani ben all roomsa basınca mı all roomsa gidiyorum, yoksa altta öyle yazması şu anda all roomsu listelediğimi mi belirtiyo. bi de farklı kanallara gidince odalar değişmiyo, onların ne olayı var?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Amman bu oyunu babam görmesin bi daha bilgisayara oturamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 walla volfiyle oynadık 3 amerikanın 2sini, 2 9 topun 1 ini kazandım :) 4 top oynamaya kalktık 3 banta gelince sıçtık :) en sonunda pes edip draw dedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 said: Zed, 10 Kasım 2002 19:47 tarihinde demiş ki: ya bende mi sorun var? bi türlü bulamıyorum sizin açtığınız odaları. bide altta waiting room ve all rooms var ya, onlar ne demek oluyo? yani ben all roomsa basınca mı all roomsa gidiyorum, yoksa altta öyle yazması şu anda all roomsu listelediğimi mi belirtiyo. bi de farklı kanallara gidince odalar değişmiyo, onların ne olayı var?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Waiting rooms boş olan odalar. All rooms da tüm odalar var sağdaki okla hepsine bakabiliyorsun. Channeler ise guildler için özel masalar sanırsam.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2002 Ulem adamları tam yenioz adamlar masadan çıkınca puan alamıoz bu nası olay yaa.. Bundan sonra bende oyunun gittiği kesin olduğunda çıkıcam masadan anasını satim...[hline]Sex is a name Cs is a game Forget the name Play the Game...! [b][i]-Xaero Farbright- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2002 Xaero oyunda bi sayı alındıysa çıkan kaybeder o andan itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2002 3bant aslında oldukça güzel de, cogu vuruslarda gerçekte oldugu gibi hızlı vuramıosun. cogu atısta top 5-6. bantta kesiliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRakkad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2002 yaa bendede sorun veriyo.. o kadarda heveslenmiştik :)[hline] Saygılar.. White Rakkad,the Dwarf Warrior. ICQ:94532373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2002 Beyler geelde Pepelek ya da Pepe diye masa açıyorum nikim Volfied yarına level 150 olurum guild açacaz soora Pepelek guildi hepinizi beklerim (9 top oynuyorum genelde, ya da 8)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 Ceday zaten boş bilardo masasında allah ne verdiyse vursan 7 bant dolaşır belki 8 :) *grins* diye bi 3 bant guildi kurdum. Siz de pepelek diye bi 8 ball guildi kurun ben onda iyi değilim. *grins* e iki tane cnavar gibi 32 yaşında kelli felli türk aldım ikisi de bomba gibi :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar