Gunn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2002 said: Zed, 07 Kasım 2002 18:51 tarihinde demiş ki: ben sanki seni teketekte yendim diye hatırlıyorum gunn :) semipro pro falan işlemiyo pek. bal işte.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] hehe evet zaten o yüzden bizim gibi semi-prolar (:)) oda açarken "sadece bu level ve üstü" diye açıyolar. Sen ilk level olduğun için tek sayıyla bitiriyosun maçı bense 5 sayı almak zorundayım :) BİDE SEN BALLISIN!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 offf, ben indiremiyorum suan. link hata veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 www.carom3d.com buradan indir ceday... [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 08 Kasım 2002 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 bikaç sonra düzeldi link, indirdim.. suan biraz işim var, bakamadım oyuna. ama ss e bakılırsa hakikaten güzel bi oyun. akşama oynamak isteyen olursa pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Oyunu yüklemiş olanlar bi girmeye çalıabilir mi? Abusive language kullandım diye girmeme izin vermiyo meret. Sitesine girdim forumlarda herkes aynı başlıkla konu açmış. Büyük ihtimal bug ama küçük bi ihtimal bu Japonların sağı solu belli olmaz diyorum, Fransız fanatik bi müslümanla hafif bi atışmamız oldu, belki adam gidip rapor etmiştir bunlar da topluca tüm ihbarları banlamışlardır diye endişe ediyorum. Ha öyle bişey varsa 3. atom bombası benden gelir ayrı.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 bende de aynı şekilde oluyo gunn.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 sana olabilir hoca sen pis pis konuşuyosun ben diğerlerinde bişey var mı diye soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 failed to login abused language'ymiş.pöh![hline][i]viande [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 08 Kasım 2002 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 bunu çekin isterseniz, soracağınız bi atış olursa çizer yüklersiniz burda konuşuruz atışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Bunu referans atışı olarak kabul edebilrsiniz. 3 bantın en temel atışıdır ters turnike. Topun üzerindeki falso "standart falso" denen topun hafif üstüne ve topun "dolaşacağı" yöne doğru verilen falsodur. Dikkat ederseniz standart falsoyla top bantlardan geldiği açıya yakın bir açıyla çıkıyor.ulan böyle de ders veriyo gibi oluyo yanlış anlaşılmasın oyunda atışlarda zaman sınırı var, anlatmaya vakit olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 gunn ben bunu anlamadım anlatır mısın? eheh ehe, henüz anlamasam da, bu sitede güzel bişeyler anlatıyo galiba. tavsiye...[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 hoca onun içi kabarmış :) 3top sitelerinden faydalanmak isteyenler için bikaç terimin ingilizcesini yazıym sizin topunuz: cue ball göreceğiniz toplar: target balls bant: cushion, rail falso: English, effect kalın görmek: full yarı kalın: half full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 tuşu var gunn :Pp zed hoca diamon sistemine kasma eheh zaten o kurallar temiz bir masada gecerlidir ki, öle bi masa da zaten belli başlı yerlerde bulunuyor. göz kararı yapacan, bi de benim gibi sense edecen :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 "Failed to login due to you too use abusive language" Bu japonya'da ingilizce bilen bir kişi varsa kafamı keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 bu arada gunn topa vurma tuşu hangisi? ben adamakıllı ayarları kavrayamdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 ctrl ye basılı tutup mouse u ıstaka gibi kullanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 practice yapmak isteyenler bu oyunu indirebilirler. pathleri falan gösteriyo, baya yararlı bence. ceday kontroller şöyle, mousela topa neresinden vurcağnı seçiyosun, bunu yaparken shift tuşuna basılı tutarsan ince ayar yapabilirsin. mouseun sol tuşuna basarak mouse topunun neresine vurcağnı belirler, sağ düğme ve mouse ise topa vururken ıstakanın (böyle mi deniyodu?:) ) nası bi açıyla vurcağnı belirliyosun. en son ctrlye basılı tutarak mouseu aşşa ve yukarı yaparak topa vurabilirsin.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 iyi bulmuşsun zed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Ya kafayı yicem en son dün gece bi türk arkadaşımıza bi güzel yenildikten sonra oyunu kapadım.Ertesi gün denediğimde(yan bugun) Failed to login due too use abusive language diyo.Ağzımdan herhangi bi kötü söz çıkmış değil.Herneyse oynamamın bi yolunu bilen varmı ? (Not: Yeni Acc. aldım gene olmuyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 heralde serverlarında bi sorun oldu ya da japonca'da "hi" küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 lol ciddenmi nedeni anlaşılmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 eyw zed. kaptım olayı. her ne kadar gerceginde oldugu gibi istedigi yapamasan da epey zevkli bişi. bi de multisini becerebilsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 bu ne yaf? can not register new ID, due to you are BAD USER töbe, töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2002 *herkesi tek tek işaret eder* BAD BAD BAD BAD BAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Register olarkene hata cıkmamasi icin gercek e-mail adresi kullanin. Yahoo hotmail flm kabul etmedi superonline salladim oldu :)[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar