bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 keyboard bozulduğundan beri herşey ters gidiyor ya, bu da yeni başladı sabah yoktu. durduk yere sanki mouse bir şeye basıyor gibi. cursor hareket etmiyor fakat mesela post yazarken başka yere tıklarsında yazdıkların çıkmaz ya aynı o şekilde. 2-3 dk'da bir oluyor ama random interval anladığım kadarıyla. CS'de falan direkt alt-tab etkisi yaratıyor. ha bir de bu yetmezmiş gibi durduk yere wifi çat diye kapanıyor. modemin program çalışıyor, bağlantı görünüyor resetleme falan yok yani. connect'e basıyorsun instant bağlanıyor 1ms'le falan. öyle bağlanıyor ediyor bıdıbıdı demiyor. virus mu kaçtı dedim, kurdum avast vs. yok abi hiçbir şey. eski g15'de makro mu var acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hala devam ediyor problem, kendi kendine bir şeylere tıklıyor yazı yazarken başka bir şeye tıklanınca dınk sesi geliyor ya o geliyor tekrar, oyunlarda alt tab yapıyormuşm gibi. ne olabilir? g15 hotkey assignları sildim bir macro varsa da bulamıyorum yani programı üzerinden baktım her yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 keyboard keystrokelarını kaydetmek için bir şeyler baktım neye basıyor ne oluyor diye anlamak için key loggerlar çıktı :/ bildiğinz program var mı keystrokeların logunu tutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar