KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 orta sahada topu tutup,basıp,dağıtan adam olmazsa ileride kim olursa olsun can sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sow ne yapsa haklıdır adam 3 senedie tek başına mucadele ediyor ilerde. adam gibi çift forvetli bir sistemde oynayamadı. sağda solda orda burda oynuyor. üstüne webo alıyorsun. onun da üstüne emenike alıyorsun. adam küser haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 zaten bi resim vardı.arsenal maçında hep orta sahada takılmış aslkdfsadfnl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 KuddusiMavra said: yani? aklın sıra bana öyle bir laf soktun ve ben sabahın şu saatinde öyle acaip dumura uğradım ki ne halt edeceğimi bilemiyorum. ajdar'ın adının herkeste yarattığı gülümseme ve <> düşünceler üzerinden bana sallaman-saldırman da pek bir sosyalist oldu.ajdar'da insan gözüm.öğretmediler mi sana insanların görünüşü ile,tercihleri nedeniyle aşağılanmasının ayıp olduğunu. çok <> gördüm kuzum sizi(bu kimin repliği babayiğit?) Çok sürreel bir dünyan var, sana bundan sonra postmodern kemalist dayı diyeceğim. Soru formundaki zırvalamalarına cevap vermeye gerek yok. Şah şah şah dam dam dam şamdamar şahdamar çetintaş çetintaş çetintaaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Red said: sow ne yapsa haklıdır adam 3 senedie tek başına mucadele ediyor ilerde. adam gibi çift forvetli bir sistemde oynayamadı. sağda solda orda burda oynuyor. üstüne webo alıyorsun. onun da üstüne emenike alıyorsun. adam küser haklı olarak. Adam dps adamı offspec oynamaya zorluyor güült. Sonra da niye dpsin düşük reröre yapıyorlar Adam sonuna kadar haklı, katılıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Stoch dan sonra Sow u da küstürdü fener ya başka ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Alex var öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar