Soth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Evet daoc oynamayı bırakiyorum bu nedenle us acc mi satıyorum içinde lvl 50 cleric ve infil var zaten bi çok insan tanir sianure ve ageonu ilgilenenler özele msg atsın.[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 :((([hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Komple Daoc'u mu birakiyosun? :( Gerci param cebimde kalacak bi de o yonden bakmak lazim.. errm.. :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 özelden mesaj atarsan sevinirim:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Arada benim mp sleeves kaynamasın:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hehe sende katıl benim gibi oynamayanlar kervanına en güzeli abi acc i sat git ps2 filan al benim gibi ;P[hline] Aluvian da noob çençantir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 oski gesp dikkat edin carternasın oldugu eu acc sini satmiyorum:) us i satıyorum asdl geldiginde eu dayim gene:) gesp sevinme hehe parayi kasmaya basla simdiden[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 olm asdl yi bırak da adsl port ihalesi iptal edilmiş, sen eu ya dönene kadar baya bi zaman geçecek demektir[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 napim yaw su bi kaç gün oyuna girememek biraz aklımı başıma getirdi. bi daoc tur gidiyo:) oh be dünya varmış artık yok telefon hattım bozuldu yok modem yamuldu dertlerim yok stres yapmicam artık hehe her ay 200 milyon tel faturası da yok:P[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar