Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 böyle netten falan şeylerle uğraşmak istemiyorum bizzat tayfayı toplayıp taksime gelmeye çalışıcam haftasonu. yalnız tabu oynarken çok bağırışıyoruz önceden anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 tek ben mi aldım lan kupon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Selam, Neden nasil cozemedigim bir sekilde sistemde bulunan font silinmis, haliyle almak isteyen olduysa bile alamamistir. Kimse de durtmemis 4 gundur Tim bu calismiyo noldu buna diye, haliyle az once tesadufen farkettim. =] Daha once deneyip de alamayan olduysa bi daha seetmesini rica edicem. http://www.cakacafe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 tim paypal ile ödeme ekleme şansınız var mıdır? eminim gidip havale yapmaya vs üşenen çok insan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Abi var yapilir da o cok insan sayisi 5 ile sinirli kalacagindan isin o kismina vakit ayirmadim. Ha nasil olur ? Kaan'i kandirirsiniz, acar bi paypal hesabi, ben odeme secenekleri bilgisini guncellerim lakin adamin elinden tutup anneye anlatir gibi anlatmaniz lazim birinizin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ehehehe paypalım varda kredi kartı olmadığı için üye olamıyorum tam olarak :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Kaan gönderdim ödemeyi bugün tatil diye yapmadı Pazartesiye gün aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 YATTI MI ALN SÖYLESENE! Ayrıca bir başlıkta daha patidekilerin yarısının kolpa olduğunu anlamış olduk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yatmış teşekkürler xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar