Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 böyle netten falan şeylerle uğraşmak istemiyorum bizzat tayfayı toplayıp taksime gelmeye çalışıcam haftasonu. yalnız tabu oynarken çok bağırışıyoruz önceden anlaşalım
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Selam, Neden nasil cozemedigim bir sekilde sistemde bulunan font silinmis, haliyle almak isteyen olduysa bile alamamistir. Kimse de durtmemis 4 gundur Tim bu calismiyo noldu buna diye, haliyle az once tesadufen farkettim. =] Daha once deneyip de alamayan olduysa bi daha seetmesini rica edicem. http://www.cakacafe.com
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 tim paypal ile ödeme ekleme şansınız var mıdır? eminim gidip havale yapmaya vs üşenen çok insan vardır.
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Abi var yapilir da o cok insan sayisi 5 ile sinirli kalacagindan isin o kismina vakit ayirmadim. Ha nasil olur ? Kaan'i kandirirsiniz, acar bi paypal hesabi, ben odeme secenekleri bilgisini guncellerim lakin adamin elinden tutup anneye anlatir gibi anlatmaniz lazim birinizin. =]
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ehehehe paypalım varda kredi kartı olmadığı için üye olamıyorum tam olarak :'(
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Kaan gönderdim ödemeyi bugün tatil diye yapmadı Pazartesiye gün aldı.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 YATTI MI ALN SÖYLESENE! Ayrıca bir başlıkta daha patidekilerin yarısının kolpa olduğunu anlamış olduk sdfg
Öne çıkan mesajlar