TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 pazar akşamı realm saati ile 8pm'de GG WP REPORT JUNGLER NEVER GANKS aka algalon. cata food, flask & pot getirirseniz çogzel olur. mastery bu adı üstünde. 9 kişi şu an grup. herkes fix. 80 karakteri olan gelebilir. heroism/bloodlustçı varsa ne ala. yoksa da baf maf atın abi boş durmayın. edirc: grup doldu gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 gg gelenlere eyv http://i.imgur.com/KRqiQIN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 UI'in çok leşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 SAYS THE GUY WHO GOT HIT BY EVERY SINGLE COSMIC SMASH ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Combat p4, geforce mx 220, 512 mb ram makinelere göre dizayn edilmiş. Suç benim değil hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 eğlenceliydi ya. en güzel fayt abi oyundaki. yıldızlar bişeyler. karadelikler. tavanda melek resimleri falan. daha ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 en çok failleyen bendim herald e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 nickin Fulmin değilse sen değildin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Madcat said: en çok failleyen bendim herald e. http://semiaccurate.com/assets/uploads/2012/03/I-See-What-You-Did-There..png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 2 kere random boşluğa düşen her fightta cosmice yakalanıp ölen, killde de içerde kalıp addlere ölen valenta the druud dum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hi, pazartesi gelen var mı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 horde kurun geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 horde karakterim bile yok ya euahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Başka bir yerde söyleme de güldürtme kendine bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 TheRiverBelow said: hi, pazartesi gelen var mı yine? Ben gelirim, t8'in head + shoulder'ını rezervle sdşkgjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ahaha. abi sure. başka rollicek adam yok ki zaten. keşke olsa da mop ekspenşınında ulduar itemi üzerine drama dönse ya. neyse ben int trinket falan hacılayım madem, bi umut. sdfjhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ocaktan arkadaşları yollarım öyle bir durumda, ultimacıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 herald için mi lazım yoksa ach falan mı 90 la gelsek olurmu 80 mi lazım. 80 se cırt itemlı olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 80 lazım. bide itemli olması gerekiyo ya. en azından naxx set, pos/hor/fos wepler falan. :( öteki türlü boost oluyo çünkü direkt. nwts herald boost huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 charlar hep 80 üstü 80 için yeni kasmak lazım o zamanda item olmuyor üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 9 kisi herald yapabiliyosanız bu arada her run 1 kisi alın paralarına cokun aranızda paylasın ben haftada 20k alırdım alt karakterlerimi kasarken milleti boostluyoruz adı altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 oha mantıklı. 6 kişi falan da yetebiliyoruz bide. o vakit şu andan itibaren WTS HERALD BOOST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ki ben dandik normal lichking runı yapıyodum. biz de 7 kisiyle 3 kisi boostlardık bi de itemları auction yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 TheRiverBelow said: 80 lazım. bide itemli olması gerekiyo ya. en azından naxx set, pos/hor/fos wepler falan. :( öteki türlü boost oluyo çünkü direkt. nwts herald boost huehue 3 kişi yaparız biz bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 akşam rt ile 19:00'da. SİZLERİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar