Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sipariş verdim game.net ten bakalım ne olacak :) Tabi delivery adrese akrabamın adresini card holderda türkiye olmadığı için kendi adım soyadımla yine akrabamın adresini verdim...[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -Retired Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -Retired For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 27 Kasım 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Lind3r0th, 27 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: abi ben istemiyorum beta key ben normal preorder edıcek yer arıyorum tr ye getıren ve de ing olucak oyun tabiki gameloaded.co.uk var ama ne kadar saglam bılmıyorum sitesınde overseas ulasma zamanı 21 gün fılan yazıyor mail attım 3 gün yada daha daha fazla demiş adam kafam karıstı ben oyun cıktıktan 1 ay sonra elıme gecıcekse hıc gecmesın daha iyi en güvenli UK sitesi için ukgames.com diyorlar. onun dışında ben almanya içi bir site buldum. hem alman hem UK getireceklermiş. US versiyonları da getirtmişler. hatta ben UK CE preorder ettim bile. saolsunlar 2 mesajıma da gayet hızlı ve açıklayıcı şekilde cevap verdiler. ne yazik ki türkiye hakkında hiç bir bilgi bulamadım. bir mail atarsanız (ingilizce de yazabilirsiniz) cevap vereceklerinden eminim. ama genelde alman sitelerinin kargo ücretleri ingiltereye göre pahalı oluyor. yine de bir sorun derim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Orayada baktım neyse uk dakı sıteler genelde overseas ulasma zamanı 21 gün felan fılan demısler ne yapalım care yoksa buralardan pre edicez el mahkum[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaslar fransadan siparis werenlere soruyorum, siteden baktıgınızda status ta bir degisme oldu mu? benim werdigim ilk CE icin su an beta kit degisti. hazırlanıyor yerine 626575 yazıyor. diger CE siparisimi iptal etmistim guya ama bugun gene hazırlanıyor diyordu gene iptal ettim( olmadı isteyen biri olursa satabilirim ). sonradan arkadas icin verdigim norlan siparis ise hala en cours de traitement safhasında gozukuyor. oyunların kendilerinde ise en pré-commande jusqu'au 15/01/2005) yazıyor. sizlerde neler var. bana sadece ilk CE ve normal icin siparisiniz alındı mail i geldi baska da birsey gelmedi. guncellemis olalım bilgileri...[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Mirage, 27 Kasım 2004 03:18 tarihinde demiş ki: said: Dartagnan_DS, 27 Kasım 2004 02:34 tarihinde demiş ki: Ya abı bu amapage ne demek :) allavısta cevırmıyo bu kelımeyı.. uykun gelmiş herhalde, sitenin adı oluyor amapage :p Sitenin adı Alapage. :)[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eee kem küm... kardeş sitesidir belki :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yaw arkadaşlar bu alapage den sipariş verdim ama sipariş nosuna tıklayınca ünlem olarak şöle bir ibare çıkıyor ''Ces informations ne correspondent à aucune commande'' Yanlış bişide yapmadım ama alala bolemş oldu sizdede süreç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ilk sende goruyorum. altavistadan cevirdin mi. bu bilgi bir anlam ifade etmemektedir gibi birsey cıkıyor. said: Lingam, 28 Kasım 2004 02:47 tarihinde demiş ki: Yaw arkadaşlar bu alapage den sipariş verdim ama sipariş nosuna tıklayınca ünlem olarak şöle bir ibare çıkıyor ''Ces informations ne correspondent à aucune commande'' Yanlış bişide yapmadım ama alala bolemş oldu sizdede süreç... [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şimdi "Suivi des commandes" kısmında sipariş no var ve karşısında da "en cours de traitement " hazırlanıyor gibilerinden bir ibare var. Şimdi burdaki sipariş noya tıklayıncada "Ces informations ne correspondent à aucune commande" diye bir ibare çıkıyor. Altavistadan çevirttim şöle dedi kendileri "This information does not correspond to any order" yane : bu bilgi herhangi bir siparişle uyuşmamaktadır. Anlayan beri gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 iyi yonunden bak işe, eger siparisi iptal ederlerse bedavaya fransızca ogrenmis olacaksın ;) ya bende oyle birsey cıkmadı hic. maile gelen e benzer bir sayfa acılıyor adres ve urun bilgilerini iceren. adamlara mail at diyecegim ama hem fransızcadan mail adresi bulmak biraz gıcık bir isti hem de p.tesiden once cewap wermezler.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Onay maili flm da geldi ama herşey sipariş noyu tıklayana kadar normal :) Sonrası bir garip neyse bakalım ptesi kadar bekliyelim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 beyler benim siparis verdikten sonra ki bolumde wow un altinda in preorder until 15/01/2005 diyo neden?bize onceden gelmicek miydi ben mi yanlislik yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 suivi des commandes kisminda en cours de treatment in altina yaziyo reference: World of Warcraft (en pré-commande jusqu'au 15/01/2005) niye boyle yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sizde de bi bole gorunuo normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arkadaşlar muhtemel yoğunluktan dolayı biraz geç göndericekler bize. Allahtan parayı yollamadan önce çekmiyorlar. Bence önümüzdeki hafta bekleyin cumaya kadar, silmeyin siparişleri. O yazı yolladık anlamına gelen bişeye değiştiği zaman ~5 gün sonra elinize geçer.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Bloodscalp, 28 Kasım 2004 15:19 tarihinde demiş ki: suivi des commandes kisminda en cours de treatment in altina yaziyo reference: World of Warcraft (en pré-commande jusqu'au 15/01/2005) niye boyle yaziyor? Benımkınde o kısımda bır sey yazmıyo.. Sadece en cours de treatment yazıyor..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Birde bana bu yaptıgımız order ın numarısını veren maıl geldı ama ben burada basvuruyu onaylamak ıcın bır lınk goremedım. Bu maıl sadece bılgı amaclımıdır.[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Evet, onaya gerek yok.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ben de 3 gün önce sipariş verdim hala en course de traitment te bakalım hayırlısı..Bi de adresimde 'ş' filan vardı oraya tr karakter olduğu için değişik şeyler yazmış bi sorun olmaz umarım [Bu mesaj game947 tarafından 29 Kasım 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arkadaslar CE siparisi ile ilgili herhangi bir ses seda cıkmamasına ragmen normal siparisim icin soyle bir mail geldi, altasita ingilizcesi ile : We are not however in measurement to treat it because the Center of the CB refused your chart You will want to provide well us the elements necessary: by telephone to the 0 892 35 07 08 (0,34?/min) or of l'étranger to the 33 892 35 07 08 or by fax to the 33 (0) 825 825 851 by e-mail with [email protected] (except if you must communicate new N° of bank card to us), or by Internet, by passing by again your order on the same site (you profit thus from the protected seizure of your banking co-ordinates and your initial order will be automatically cancelled) Important: Without response of your share under 15 days, your order will be definitively cancelled. We thank you for your confidence. 2 siparişim de aynı kartla(sanal) birine sorun cıkartıp digerine cıkartmamasını anlayamadım.daha para da cekilmedi hic. bu tercumeden tam olarak ne anlıyorsunuz ? kredi kartı ile ilgili bir problem sanırım, ve konusamayacagıma gore mail ile halledicez orada da kredi kartı numarası vermeyecekseniz mail ile iletisim kabul edilir falan diyor. ne onerirsiniz ?[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bende sanal kartla yaptim sorun yok su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hani ben almanya'da olduğum halde pre-order paketi ısmarlamayı başaramamıştım ya. daha doğrusu ısmarlamıştım, ama onay mail'i almamıştım. sonra da tükenmişti hepsi.. 26'sı akşamı adamlara mail atıp durumu anlatmıştım cevap gelmemişti. ben de UK CE Preorder'ı verdim, parayı da yatırdım. şimdi pre-order paketi için mail attığım yerden cevap gelmiş. ne yazik ki siz ısmarladığınız sırada hepsi tükenmişti o yüzden sorun çıktı demişleri. ama şansa bugünlerde adamın biri siparişini iptal etmiş onu bana yolluyorlar şimdi. yani alman pre-order paketi elime geçicek bir hafta sonra falan. ocak şubat gibi oyun çıktığında ise elimde bir alman standart paketi bir de UK collectors edition paketi olacak. UK collectors edition'ı kendime saklamak istiyorum. 2. key'i isteyene satabilirim. böylece oyun çıktığı anda kargoyla falan uğraşmadan ilk günden oyuna girebilirsiniz (tabii bana ilk günden geleceğini varsayıyorum, sonuçta pre-order paketi). kargo parasından da kurtulmuş olursunuz. en ufak bir kar amacım yok. oyun kargosuyla elime ne kadara geçerse o kadara satıyorum. normalde 45 euro, kargoyla 50 falan olur. box almanca olacak ama ne yazik ki. yine de isteyen olursa sonradan kargoyla yollarım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hangi siteydi bu mirage? bi de senden parayı hemen çektiler mi? ne dediler tam olarak?[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 UK CE için almanya'daki bu siteyi kullandım. havaleyle, kredi kartıyla ya da paypal ile ödeniyor. ben havale ile ödemeyi seçtim. parayı oyun çıkmadan 10 gün önce falan yatırsanız yeterli. ama ben şimdiden ödedim. pre-order paket için ise blizzard'ın verdiği resmi siteyi kullandım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 30 Kasım 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 fransız siteden verdiği siparişte değişiklik olan var mı? ben 2 tane sipariş etmiştim birini iptal etmiş adamlar.diğeri daha en cours de traitement durumunda.sizinkiler ne durumda? mail falan hiç bişi gelmedi 3 tane sipariş ettim 2 tane iptal oldu bi tane bile mail gelmedi ne salak iş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar