Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BTkEvYkCIAAZjrn.jpg madrid tokyo istanbul 3. dünya ülkesiyiiiiiz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 IN B4 ANKARA METROSU https://pbs.twimg.com/media/BTkFF6LCMAACK-N.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bizim metrobüsümüz var... Taşırdık sporcuları Metrobüslerle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 TSİ 23.00 civarı belli olucakmış sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Insallah alamayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 madrid daha şimdiden bence aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 izmir metrosu yargılar http://galeri.uludagsozluk.com/24/izmir-metrosu_118730.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Llama said: madrid daha şimdiden bence aldı madrid nere alıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yabancı basın favori madrid diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Diger aday sehirler icin de kabinenin yarisi gelmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 valla gezi olayları, dopingler, japon belediye başkanının bombaları ve nükleer santral sızmasından önce madrid çok zayıf durumdaydı. tokyo ile istanbul yanyana istanbul bir adım öndeydi. şimdi madridin durumu ne alemde bilmiyorum. bir tane kişisel bi site var olympic aday şehirlerin rankingleri baya ciddiye alınan bir site orada okumuştum. şimdi hatırlayamadım adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 O değilde bu olimpiyatları alırsak ben tayyip babanın uçakla havaalanına indikten sonraki şovunu merak ediyorum asıl afdsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 1 haftadır bazı ekönömişt leri dinledim de batabiliriz de diyolar, olimpiyat gelişmekte olan ülkeler için ciddi risk miş varmı öyle bi durum varsa almıyalım kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 e var tabi koskoca stad yap gitsin 10 kişi izlesin ki bizim toplumda batma olasılığı fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Kimleri yollamışız Olimpiyat alsın diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bunu yandaşlara göstersen MERKELDE BULAMADI REÖREÖRÖERÖEÖ yapacak yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 f1 e noldu lan bu arada? onuda o kadar çoskuyla gazla yapmışlardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ahaha gerçek mi lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 olimpiyatlar harbiden noldu beyler? 23:00'da mı açıklanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 istanbul park vardı bi gazla açtılar noldu o lelelele. lan flassh da aynısını yazmış uu beybe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Gercek mi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Remus said: Kimleri yollamışız Olimpiyat alsın diye... Bunun şaka m gerçek mi olduğunu öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Gerçek diyorlar lafı yiyince Arjantin yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 gerçekse çok komik, şakaysa hiç komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Gerçek retwitleri simeyi unutmuş aahahaah https://twitter.com/memetsimsek/status/376351858878861312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar