telnedim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 olm turkiyeye girdigim anda sinirlerim bozuluyor, spordan nefret eder hale geliyorum, trafik bok gibi, her yeri bok goturuyor , her yer kaos, tek bir yerde duzen yok, millet yobaz kultursuz ayi, ekonomisi belli, politikasi belli, dini kullananlar belli, teroru belli, kadina bakis acisi ortada, spordaki dopingleri abarti, sehirlesme berbat, dogasinin agzina sicilmis durumda, komsulariyla durumu belli. turkiyeden adimimi disari atiyorum huzura eriyorum yeminle boyle ulkeye olimpyatmi verilir be.. icimi dokeyim dedim. ben avrupa birligine turkiye girmesin diye burada eylem yaparim yeminle, buranin agzina sicmasin millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 teyip ağlar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 telnedim said: ahasdhgafdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Darksun said: Heh adam şimdi ülkeye dönünce geziciler yüzünden kaybettik diyecek. onu zaten egemen bağış söyledi eğer alamazsak bu sene olimpiyatları tamamen suçlusu bu geziciler diye açık ve net bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Gizli said: abiii ahahhahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Octavarium said: Niye seviniyonuz lan ? Çok basit RTE bunu seçim malzemesi olarak kullanacaktı.Geliştik aldın falan komisyon önünde insan vurgusu yapıyor,yok insanların birlesitigi yer falan.Gezi'de gördük ne kadar insan sevdigini bu hükümet almasın bir şey ondan seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 fenn said: 2024 ne zaman ? 2024 de Italya ve Fransada gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 BlaCk said: yorumcular ama rakip çok güçlü edebiyatına bağladılar ahaha Ama adamlar çok sevindi lan ağladılar falan. Güçlüydü tabi rakip yoksa ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Kanuni said: olm turkiyeye girdigim anda sinirlerim bozuluyor, spordan nefret eder hale geliyorum, trafik bok gibi, her yeri bok goturuyor , her yer kaos, tek bir yerde duzen yok, millet yobaz kultursuz ayi, ekonomisi belli, politikasi belli, dini kullananlar belli, teroru belli, kadina bakis acisi ortada, spordaki dopingleri abarti, sehirlesme berbat, dogasinin agzina sicilmis durumda, komsulariyla durumu belli. turkiyeden adimimi disari atiyorum huzura eriyorum yeminle boyle ulkeye olimpyatmi verilir be.. icimi dokeyim dedim. ben avrupa birligine turkiye girmesin diye burada eylem yaparim yeminle, buranin agzina sicmasin millet. Şu topicde atılmış en doğru mesaj. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 @Kanuni (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Gizli said: LAN SHADFSDCGASHNSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 olimpiyatın tersten yazılışı bile "tayip mi lo"ydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 keldron said: Octavarium said: Niye seviniyonuz lan ? Çok basit RTE bunu seçim malzemesi olarak kullanacaktı.Geliştik aldın falan komisyon önünde insan vurgusu yapıyor,yok insanların birlesitigi yer falan.Gezi'de gördük ne kadar insan sevdigini bu hükümet almasın bir şey ondan seviniyorum. RTE gider başkası gelir ama Istanbul hepimizin. iyi olacaktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ahhahhahahah iyiymş Remus said: olimpiyatın tersten yazılışı bile "tayip mi lo"ydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 @Kanuni direk yargılamış ahah doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ülke olimpiyatı kaldıracak seviyede değil, diğer bütün argümanlar da geçersiz sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ilk tur jap 42 tr-isp: 26 ikinci tur jap 60 ist 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Remus said: olimpiyatın tersten yazılışı bile "tayip mi lo"ydu Ulan şu yazıda bunu çıkarana helal olsun hiç dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Açık ara farkla nerdeyse ikiye katlamış, istanbulun orada işi ne ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 liberal said: ilk tur jap 42 tr-isp: 26 ikinci tur jap 60 ist 36 ezmişler birde Adamlara tüm dünya sempati ile yaklaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 hhem de hiristiyan olmamalarına rağmen!!! ya! e:yani bütünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 liberal said: ilk tur jap 42 tr-isp: 26 ikinci tur jap 60 ist 36 Eh zaten almış Tokyo ilk turdan, 6 oy lazımmış kazanmasına... Ps: Resimden gocunan olursa söylesin kaldırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
interperez
Sosyal ağlarda paylaş
BlaCk
Sosyal ağlarda paylaş
fenn
ezmişler birde
Adamlara tüm dünya sempati ile yaklaşıyor
Sosyal ağlarda paylaş
coco
hiristiyan olmamalarına rağmen!!!
ya!
e:yani bütünde
Sosyal ağlarda paylaş
Remus
Eh zaten almış Tokyo ilk turdan, 6 oy lazımmış kazanmasına...
Ps: Resimden gocunan olursa söylesin kaldırayım.
Sosyal ağlarda paylaş