-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bu forumdaki gs lilerin cogunu msjlarından birazcık olsun tanıdım ve hepiniz aklı basında adamlarsınız belli sizden tek ricam alttan alın karsı takım taraftarlarından biri laf atarsa...cunku cok kotu gozukuyor saibetas falan bunlar bize yakısmaz bole laflar sadece onlara yakısır Gs Turkiyenin gururu olan bir takımdır Yabancı ulkelerde bile Turkiye dersen Galatasaray diye bilirler... bu yuzden bisey ispatlamak zorunda diiliz kimseye bırakın kendilerini avutsunlar Turkiyenin en serefli takımı vs vs biliyorum oyle msjlar atıyorlarki cvp vermek icin kendini tutamıyor insan ama tek ricam biraz alttan alın... [Bu mesaj -Mehanix- tarafından 28 May 2003 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Gülüyorum haline meha neyseki bütün gs taraftarları senin gibi değil.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya hoca sen neden surekli insanlari asagilayan mesajlar atiyorsun? ego tatmini falan mi yapiyorsun nedir yani?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Aşağılamakla ne alakası var, tipin biri gelip turkiye denince akla gs gelir en büyük biziz bırakın diğer ezikler kendi hallerinde takılsınlar tarzı mesaj atarsa susmam. Sen kendine yedirirsen o ayrı..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: bLaQ, 28 May 2003 16:19 tarihinde demiş ki: Aşağılamakla ne alakası var, tipin biri gelip turkiye denince akla gs gelir en büyük biziz bırakın diğer ezikler kendi hallerinde takılsınlar tarzı mesaj atarsa susmam. Sen kendine yedirirsen o ayrı.. +1. Efendi ayaklarinda karsi takima 'sadece onlara yakisir' birakin onlari biz en buyuguz, hede' diye mesaj atan birine ne dememizi beklersiniz ki?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 kendine ezik sıfatını yakıştırıyor isen mehanix in sölediklerini o yönde algılamaya devam et ama işe biraz realizim kat biraz somut bilgilerden yola çık, duyguyu bırak da belgelere bak ozaman adamın haklı oldugunu görüceksin.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Çok gereksiz bir topic! adam olan taraftar zaten nerede ne söylemesi gerektiğini bilir.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 susmayin beyler, susun demedim ki. mesajdaki uslubuna yonelik bi elestiri yapiyorum ben, neden savunuyorsun takimini falan demedim. eger adamin katilmadigin bi iddiasi varsa ona cevap ver. "guluyorum sana" diyerek neye cevap veriyorsun? kaldi ki adam "turkiyenin gururuyuz" demis, "tek gururuyuz" dememis. "buyuguz" demis. "tek buyuk biziz" veya "en buyuk biziz" dememis. tek iddiali lafi su:"turkiye deyince gs akla geliyor yurt disinda". cok defa yurt disina gitmis biri olarak katiliyorum ben buna, ha katilmiyorsaniz dogru duzgun soylersiniz.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bu forumun acilmasi bile soylediklerine ters Meha.. Ama mesaj alindi sanirim.Bundan sonra bu ve benzeri mesaj-threadler olmasin.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya varya cidden bu futbol meselesini acayip büyüttüğünüğzü düşünüyorum. bazen ne dediğinizi bilmiyosunuz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Ra_d, 28 May 2003 17:05 tarihinde demiş ki: ya varya cidden bu futbol meselesini acayip büyüttüğünüğzü düşünüyorum. bazen ne dediğinizi bilmiyosunuz. +1[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 adam gs li arkadaşlar diye msg atmış bjk lılar ve fenerliler neden çıkıyolar aradan kardeşim ya. of adam olmazsınız.[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Nukem_Verite, 28 May 2003 16:34 tarihinde demiş ki: Evet en büyük sizsiniz. Bravo ego tatmini için topic açmayın ( Bu arada hatırlatayım 2002-2003 Türkiye Ligi şampiyonu : BEŞİKTAŞ )"Hepimiz Zenciyiz" kitlesene forumu[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 burası bi forum oluyo.. isteyen istediği yere bakabilir, istediği yere mesaj atabilir.. ha en büyüğüz ayrı mesele 8-)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 28 May 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Public bir forumda herkes istedigini istedigi yere cevaplama hakkina sahiptir, benim adamligima da sen karar verecek degilsin. 'Ancak onlara yakisir, biz en buyuguz zaten, birakin takilsin ezikler' ana temasiyla bir mesaj "Baggio bunu okumasın!" topiciyle de atilsa ben girer verecegim cevabi veririm, 6s'lilere pm ile atin benim (bizim) gormemi(zi) istemiyorsaniz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya ufff .. arkadaşlar neyi yediremiyosunuz ki anlamıyorum ben !? eğer bjk linin teki size gelip de hohoho size bu sene 2 kere nası koduk şampiyon da olduk siz bişiy yapamadınız deyip dalga geçiyosa adamın seviyesini anlarsınız .. aferin deyip gülüp geçersiniz böyle davranan bi adama karşı tavır takınmak zaten gereksizdir şimdi yurtdışında en çok galatasaray ın tanınması gerçeğini kimse reddetmesin .. bu bir gerçek ama şu anda türkiyenin en iyi futbolunu beşiktaş oynuyor. bu da bir gerçek gs 1999 da terim sayesinde uefa şampiyonu olmuş ve akabinde süper kupasını almıştır o zaman türkiyenin en iyi takımı haline gelmiştir. ama bu o zamanda kaldı şu anki hedefimiz tekrar iyi oynayan bi ekip oluşturup avrupada ses getirebilmektir. benim şahsi kanaatim bu .. o yüzden kimse kendini yok biz efsaneydik sizden fazla şampiyon olduk gibi tesellilerle de kandırmasın bunlara ben de bi gs li olarak gülüp geçebilirim çünkü geçmişten çok şu anla övünmek gereklidir tabi yeri gelince mazimizi de hatırlayacağızdır nitekim hatırlıyoruz da[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Baggio, 28 May 2003 19:19 tarihinde demiş ki: 'Ancak onlara yakisir, biz en buyuguz zaten, birakin takilsin ezikler' ana temasiyla... hoca onyarigli degilmisin? bi suru sey yazdim bak mesajimda. adam ezik falan demis mi? biraz anlamak istediginiz gibi anlamiyor musunuz? edit: ha istedigin yere mesaj atma konusunda katiliyorum o ayri.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 28 May 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bakın ilk once msjımda kimseye satasmadım takımımıza laf atanlar gibi olmayın dedim gs li arkadaslara msjı nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum? burda ego tatmin edednler sizlersiniz yok kral bjk serefliyiz saibesaray diilse yapıyoruz diyin buraya gelip vırt zırt etmeyın bana yok sana guluyorum mehaymıs baska bi olayınız yok zaten ve diger takımlara ezik falan demedim bi tarafınzdan sallamayın gayet guzel kimseye satasmayacak sekilde topic actım icine ettiniz tebrikler... bide bu adama mod olsun diosunuz ilk bi msj okumayı ogrensinde sonra modluga gelsin adam her cvbında birilerine hakaret vs neyse harikasınız dvm edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Kimseye hakaret etmiyorum ben, 'bu ancak onlara yakisir' lafin hakaret asil, sen kimsin kimin neye yakistigini tespit ediyorsun, kendini bizden yuksek ilan ediyorsun ya?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: bLaQ, 28 May 2003 16:19 tarihinde demiş ki: Aşağılamakla ne alakası var, tipin biri gelip turkiye denince akla gs gelir en büyük biziz bırakın diğer ezikler kendi hallerinde takılsınlar tarzı mesaj atarsa susmam. Sen kendine yedirirsen o ayrı..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- tipin biride msj okumayı ogrensin once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bak cnm benim ya su ilk attıgım msjı bir oku yada msj falan atma yalı falanda konusma benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: -Mehanix-, 28 May 2003 14:45 tarihinde demiş ki: ...cunku cok kotu gozukuyor saibetas falan bunlar bize yakısmaz bole laflar sadece onlara yakısır ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 burda sadece kendi takım taraftarlarıma elestiri var tabi ilkokul mezunu olamayınca ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ben farkli birsey mi diyorum? lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: -Mehanix-, 28 May 2003 14:45 tarihinde demiş ki: alttan alın karsı takım taraftarlarından biri laf atarsa...cunku cok kotu gozukuyor saibetas falan bunlar bize yakısmaz bole laflar sadece onlara yakısır Niye size yakismiyor da bize yakisiyor diyorum ben de, lafin yarisini quote edip yarisini etmeyince istedigin anlama cekistirebiliyorsun tabii. Nedir yani bizim eksigimiz, takim sizin kadar basarili olmayinca biz de seviyesiz falan mi oluyoruz otomatikman? Gercekten iyi niyetle attiysan bile gayet basarisiz ve provoke edici bir mesaj cidden.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 burda sadece kendi takım taraftarlarıma elestiri var tabi ilkokul mezunu olamayınca ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ben farkli birsey mi diyorum? lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: -Mehanix-, 28 May 2003 14:45 tarihinde demiş ki: alttan alın karsı takım taraftarlarından biri laf atarsa...cunku cok kotu gozukuyor saibetas falan bunlar bize yakısmaz bole laflar sadece onlara yakısır Niye size yakismiyor da bize yakisiyor diyorum ben de, lafin yarisini quote edip yarisini etmeyince istedigin anlama cekistirebiliyorsun tabii. Nedir yani bizim eksigimiz, takim sizin kadar basarili olmayinca biz de seviyesiz falan mi oluyoruz otomatikman? Gercekten iyi niyetle attiysan bile gayet basarisiz ve provoke edici bir mesaj cidden.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar