Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs li Arkadaslar...

-Mehanix-

Öne çıkan mesajlar

bu forumdaki gs lilerin cogunu msjlarından birazcık olsun tanıdım ve hepiniz aklı basında adamlarsınız belli sizden tek ricam alttan alın karsı takım taraftarlarından biri laf atarsa...cunku cok kotu gozukuyor saibetas falan bunlar bize yakısmaz bole laflar sadece onlara yakısır Gs Turkiyenin gururu olan bir takımdır Yabancı ulkelerde bile Turkiye dersen Galatasaray diye bilirler...
bu yuzden bisey ispatlamak zorunda diiliz kimseye bırakın kendilerini avutsunlar Turkiyenin en serefli takımı vs vs
biliyorum oyle msjlar atıyorlarki cvp vermek icin kendini tutamıyor insan ama tek ricam biraz alttan alın...

[Bu mesaj -Mehanix- tarafından 28 May 2003 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 28 May 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
Aşağılamakla ne alakası var, tipin biri gelip turkiye denince akla gs gelir en büyük biziz bırakın diğer ezikler kendi hallerinde takılsınlar tarzı mesaj atarsa susmam. Sen kendine yedirirsen o ayrı..

+1.

Efendi ayaklarinda karsi takima 'sadece onlara yakisir' birakin onlari biz en buyuguz, hede' diye mesaj atan birine ne dememizi beklersiniz ki?[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

susmayin beyler,
susun demedim ki.

mesajdaki uslubuna yonelik bi elestiri yapiyorum ben, neden savunuyorsun takimini falan demedim. eger adamin katilmadigin bi iddiasi varsa ona cevap ver. "guluyorum sana" diyerek neye cevap veriyorsun?

kaldi ki adam "turkiyenin gururuyuz" demis, "tek gururuyuz" dememis. "buyuguz" demis. "tek buyuk biziz" veya "en buyuk biziz" dememis. tek iddiali lafi su:"turkiye deyince gs akla geliyor yurt disinda". cok defa yurt disina gitmis biri olarak katiliyorum ben buna, ha katilmiyorsaniz dogru duzgun soylersiniz.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 28 May 2003 16:34 tarihinde demiş ki:
Evet en büyük sizsiniz. Bravo
ego tatmini için topic açmayın
( Bu arada hatırlatayım 2002-2003 Türkiye Ligi şampiyonu : BEŞİKTAŞ )"Hepimiz Zenciyiz"

kitlesene forumu[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
[b]Icq
Sosyal ağlarda paylaş

Public bir forumda herkes istedigini istedigi yere cevaplama hakkina sahiptir, benim adamligima da sen karar verecek degilsin.

'Ancak onlara yakisir, biz en buyuguz zaten, birakin takilsin ezikler' ana temasiyla bir mesaj "Baggio bunu okumasın!" topiciyle de atilsa ben girer verecegim cevabi veririm, 6s'lilere pm ile atin benim (bizim) gormemi(zi) istemiyorsaniz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ufff ..
arkadaşlar neyi yediremiyosunuz ki anlamıyorum ben !?

eğer bjk linin teki size gelip de hohoho size bu sene 2 kere nası koduk şampiyon da olduk siz bişiy yapamadınız deyip dalga geçiyosa adamın seviyesini anlarsınız .. aferin deyip gülüp geçersiniz
böyle davranan bi adama karşı tavır takınmak zaten gereksizdir

şimdi yurtdışında en çok galatasaray ın tanınması gerçeğini kimse reddetmesin .. bu bir gerçek
ama şu anda türkiyenin en iyi futbolunu beşiktaş oynuyor. bu da bir gerçek
gs 1999 da terim sayesinde uefa şampiyonu olmuş ve akabinde süper kupasını almıştır o zaman türkiyenin en iyi takımı haline gelmiştir. ama bu o zamanda kaldı
şu anki hedefimiz tekrar iyi oynayan bi ekip oluşturup avrupada ses getirebilmektir. benim şahsi kanaatim bu ..

o yüzden kimse kendini yok biz efsaneydik sizden fazla şampiyon olduk gibi tesellilerle de kandırmasın
bunlara ben de bi gs li olarak gülüp geçebilirim çünkü geçmişten çok şu anla övünmek gereklidir
tabi yeri gelince mazimizi de hatırlayacağızdır nitekim hatırlıyoruz da[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 28 May 2003 19:19 tarihinde demiş ki:
'Ancak onlara yakisir, biz en buyuguz zaten, birakin takilsin ezikler' ana temasiyla...

hoca onyarigli degilmisin?
bi suru sey yazdim bak mesajimda. adam ezik falan demis mi? biraz anlamak istediginiz gibi anlamiyor musunuz?

edit: ha istedigin yere mesaj atma konusunda katiliyorum o ayri.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

[Bu mesaj wanderer1985 tarafından 28 May 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bakın ilk once msjımda kimseye satasmadım takımımıza laf atanlar gibi olmayın dedim gs li arkadaslara msjı nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum? burda ego tatmin edednler sizlersiniz yok kral bjk serefliyiz saibesaray diilse yapıyoruz diyin buraya gelip vırt zırt etmeyın bana yok sana guluyorum mehaymıs baska bi olayınız yok zaten
ve diger takımlara ezik falan demedim bi tarafınzdan sallamayın
gayet guzel kimseye satasmayacak sekilde topic actım icine ettiniz tebrikler...
bide bu adama mod olsun diosunuz ilk bi msj okumayı ogrensinde sonra modluga gelsin
adam her cvbında birilerine hakaret vs
neyse harikasınız dvm edin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 28 May 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
Aşağılamakla ne alakası var, tipin biri gelip turkiye denince akla gs gelir en büyük biziz bırakın diğer ezikler kendi hallerinde takılsınlar tarzı mesaj atarsa susmam. Sen kendine yedirirsen o ayrı..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

tipin biride msj okumayı ogrensin once
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mehanix-, 28 May 2003 14:45 tarihinde demiş ki:
alttan alın karsı takım taraftarlarından biri laf atarsa...cunku cok kotu gozukuyor saibetas falan bunlar bize yakısmaz bole laflar sadece onlara yakısır

Niye size yakismiyor da bize yakisiyor diyorum ben de, lafin yarisini quote edip yarisini etmeyince istedigin anlama cekistirebiliyorsun tabii. Nedir yani bizim eksigimiz, takim sizin kadar basarili olmayinca biz de seviyesiz falan mi oluyoruz otomatikman?

Gercekten iyi niyetle attiysan bile gayet basarisiz ve provoke edici bir mesaj cidden.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...