Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 fiyatlari guncelliyim, welderi 950ye louisi 1000e birakiyorum en son gelip elden alirsaniz 50ser daha indirim yapiyorum yani banka vs karistirmadan halledebilirsek yuz yuze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 -Deno- said: pascal'ı zevkli bilirdim hala oyleyim aga no merak bugun tukkanin etrafinda dolandim az millet vitrinden kafayi benim saate kaydiriyodu yakaladim kac kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 scroll down yaparken harfler blurlaştı, lord eddard diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 evet lord eddard saati satiyorum =) daha iyisini bulamazsiniz. bu arada fiyattan dolayi pek talip cikmiyor saatlere ama fiyati boyle malesef gidip 500e de veremem simdi bedavaya gitmis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 tekrar uplayalim asalara dustu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 gunceldir 900 iki saat de, yani her biri 900 ikisi birden 900 degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 guncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gunceldir hala, yok mu alan ya 800 e birakicam tanesini bugun alan cikarsa =) cok acil ihtiyac olurstu. not: bugune ozel ihtiyacim bugun bir borcum var odeyemezsem zaten gecikiyor bunu odemek icin satiliga cikartmistim saatleri. bugun satilmazsa satmayabilirim bile ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 İnanılmaz kaliteli imitasyonlar piyasayı sarmış dostum, bol şans hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gercegi her zaman farklidir, en kotu siz bilirsiniz imitasyon kullandiginizda, bence imitasyon kullanacagina hic kullanmamak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bence imitasyon saglikli cunku icinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 guncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 louis 800 welder 750 guncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bugun alana louis 750 welder 650, ama sadece bugun yoksa bir ustteki fiyatlar gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 guncel louis 750 welder 600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ikisi toplam 900e gelecek gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 300 verem weldere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Spiegel said: bunun niye solunda düğmeler. solaklar için mi özellikle saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 welder 300e düşünce alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 welderi maks 550ye dusururum alan cikmazsa da satmam o ayri da ayrica louis daha dusebilir ama takibe devam edin, hatta aklimda dusurdugum bir rakam var da burda afise etmiyim simdiden. ayar dugmelerinin neden solda oldugunu ozel mesajda acikladim, tekrar yazayim, bilegi rahatsiz etmesin diye buktugunuzde. 300e welder almayi biraz hayal olarak goruyorum acikcasi, olusu 500 eder, zevk meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ama böyle de sol kola takıp ayar yapmak falan mümkün değil yani, olmamış. welder'a puanım 2 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 louis daha güzel abi? ne bu welder aşkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 louis var bende zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar